- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Ще работите ли лятото? Какво?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не

барман в кафе съм.. ужас.. правя кафе на пенсионери.. никога няма да си го простя..
Аз май и това лято ще пропусна.. в началото имах намерение, но после реших, че няма да имам време за повечето неща, които искам да правя
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
emi tuka sme naviti s edna fr da hodim da lepim stiker4eta v edna firmano poneje az v 4etvartak zaminavam na more.... i sled kato se vurna tq zaminava sled 2 dena zatova sig shte ba4kame sled 6 7 ... :P

Да бачкам в компютърна зала като оператор
Супер работа, ма и тя не ме кефи.А бе работа ли е - тъпо е

пи4 тва за кой град става въпрос?Първоначално написано от Анонимко

i az sam na 14 i ne vqrvam da me vzemat nqkade 6e trqa da iz4akame pone 1-2 godiniПървоначално написано от miki4kata_

АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Ще бачакам като сервитьорка в една пицаря на вуйчо ми.
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

...а когато дойде на власт ще ти даде и мерцедес, частен бизнес и луксозен апартамент...Първоначално написано от МОХАМЕД

Първоначално написано от МОХАМЕД
МАГАРЕ И КОСМОС!
ЩЕ ЧАКААААШ....ЩЕ ЧАКАААААШ
Ще работя един месец във фирма за билбордове-по 25 лева на ден.
олее утре ще ми кажат дали ще ме вземат за сервитьорка ...стискайте палци
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Олееее да ти стискаме палци да станеш сервитьорка....Първоначално написано от Laura_inlove13
Олеее, Много зле, мнооого.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз работя като хамалин в 1 склад за 10лв. на ден просто само това можах да си намеря. Хубаво е да се работи да си купип нещо за обяд, да си платиш телефона, да си купиш нещо което си набелязал и т.н

ше го еба, бе....нищо не мога да намеря...па и по строежи не щат...деба,деба,деба
Бахти тъпия ник имам
Кажи къде, хаха. При конкуренцията ще ходиш, а?Първоначално написано от cunt

I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Къв Canon?Първоначално написано от Lady Death

еми като трябват парички .. и това ставаПървоначално написано от Make_Me_Laugh

Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...

servitiorka v edno kafe v plovdiv...
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Сега помагам в едно фото.Евентуално ще ходя и на стаж като папарак
Искам но родителите ми не ми дават...даве бях намерила и работа...
Май дойде и моят ред да си потърся нещо за лятото.
Амаа без образование 98% от работата е меко казано гадна.
През лятото няма да съм в София и няма как да работя, понеже там, където отивам няма работа. През септември-октомври може да започна работа, за да бъда по-самостоятелна.

Нещо като спасител...