- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов от разтояние
Какво мислите за любовта от разстояние?Според вас такава връзка има ли бъдеще...? Имам в предвид единият от парньорите да учи / работи в друг град/държава и да си идва само през ваканциите/отпуските ...?
Споделете мнението си по тази тема...![]()
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Mi ... ne bih iskala takava vrazka ama kato se LoFkAt horata ... Nema lo6o![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
emi ot edna strana ne e hubavozaradi izneverite puk i zatova 4e moje dvamata da nqmat vuzmojnost da se svurjat edin s drug no ot druga stana e kato normalnite vruzki - prosto se vijdat po-rqdko az daje imam edni poznati pri koito momi4eto e ot bg a mom4eto jivee v angliq no si idva prez nqkolko meseca i mn se obi4kat \
/ i revnuvat (ne si izneverqvat) koito obi4a si obi4a
![]()
по принцип за любовта няма граници.аз не вярвам в "далеч от очите,далеч от сърцето"ако любовта е твърде силна,би могла да преодолее разстоянията.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Много е кофти, при мен в момента е така, аз в БГ, а приятела ми работи в др държава и чак след 2-3 месеца ще се върне! Чуваме се от време на време, ама е много мъчително+ незнаеш къде е, дали те е забравил и така !
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Точно...Първоначално написано от A_JoLiE
Любов и разстояние хич не ми се връзва.Не смятам, че такава връзка има бъдеще просто не ми се връзва особенно ако любимият ти е много далече.Не бих имала такава връзка.
Ами не виждам нищо лошо, стига хората да се обичат.![]()
az v mometa imam takava vrazka,toi e v garciq.ne moga da kaja 4e 4ak go obi4am,no otkakto zamina razbrah kakvo e za meni mi e mnogo trudno bez nego,4uvame se pi6em si i nqmam tarpenie da si go vidq-a tova 6te stane sled 2meseca i polovina
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Хах, такъв филм неа ве. Тфа си е моя реплика и си държа на нея до гроб :Първоначално написано от perky_girl
Както и да започне една връзка, както и да се развива, свършва винаги по един и същи начин, тфа е номера.
има, има... 7 години вече![]()
и става все по-хубаво![]()
зависи от хората, дали наистина и доколко се Обичат..
и по -"невъзможни" неща има на тоя свят,
има една книга "Любов по време на холера" от Г.Г. Маркес..
"невъзможно"-то за един е неизбежно за друг.
imala sum takava vruzka no takiva vruzki nqmat budeshte spored men... do vreme e kolkoto i da se obi4ate edin den cqlata taq rabota s razstoqnieto pisva![]()
![]()
Не съм имала такава връзка, но определено трябва да има много силни чувства и желание да се продължи такъв тип връзка, защото сигурно е много трудно.
ИСТИНСКИТЕ увства за такава връзка са задължителна предпоставка.
Но НЕ е "много трудно" поне за нас ВСИ4КО ДРУГО Е ПО-ТРУДНО.
(знаем щот сме пробвали... знаеш ли колко е трудно да сънуваш един 4овек , а да се събуждаш до друг? много е трудно, по трудно отколкото да се събуждаш сам и да пишеш писма половин година)
и двамата пробвахме с други и никак даже не се полу4и, затова, след като се убедихме, 4е колкото и да търсим, по-добър партньор в живота си няма да намерим си простихме вси4ки изневери и раздели и си се "събрахме" (по то4но ве4е с никой друг не се събираме)
може да зву4и странно или трудно или налудни4ево, погледнато отстрани,
но за нас е единствения възможен на4ин да бъдем щастливи в този Живот..
ЗАЩОТО в Истинската Любов с е съмняват само тези, които не са я намирали, а тези , които са я намирали, ОСЪЗНАВАТ факта, 4е Любовта им Е истинска, едва след като си помислят 4е са я изгубили.
Не мисля, че любовта от растояние би могла да има някакво бъдеще. Е, все пак винаги има и изключения.
what you see depends on where you stand
Абсолютно същия случай да не говорим за същият човекПървоначално написано от gazarka
![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
ами при мен не е точно така -да се виждаме сямо ваканцийите, но сме от различни градове и ето сега ужким ходихме а пък- всъщност не ми пише та камо ли да ми презвънява. и Вече ми омръзна направо ... така де не мисля че е много възможно да имаш такава връзка !!!
това си е лично мое собствено мнение
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Моята връзка е такава и мисля,че така е много по-яко!Виждаме се всяка събота и неделя ходим си на гости в градовете си!Като не се виждаме 5 дни и на следващия ден не можем да се нарадваме един на друг,а и така няма да си омръзнем бързо!Много се ловкаме и си имаме доверие един на друг!![]()
Не съм надута,а просто съм разглезена
Еми не знам може би не може. На мен след не много дълго време, може и да ми се наложи ии не знам какво би станало. Иска ми се да може. Но трябват много силни чувства за такава връзка.
И какво, че няма да се виждаме по няколко месеца? Да не искате да кажете че бихте изпуснали любовта на живота си само заради това? Аз не бих!!!
Emi.. moje da, obache nqma golqmo badeshte taq vruzka. Ne bih zapo4nala podobna vruzka.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
za da se hvana na takava vruzka predvaritelno proverqvam dali i na dvamata ni e qsno 4e tova e ne6to koeto 1-vo trudno bi imalo bude6te i n 2-ro ne predpolaga vqrnost!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!