.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Цитирай Първоначално написано от Снтъил
    Цитирай Първоначално написано от SuNNyy
    Така че се пулиш 'га ти го наврем узаде!
    Ей!!!! ГОВЕДО ГАДНО!!!! МАЙКА ТИ ДЕБА ПРОСТА ДЕБА ДРАЗНИШ МЕ БЕ СМОТАНЯК!!!!!!Дано умреш и ти и тъпите ти историй ГОВЕДО БЕЗДАРНО!НА МАЙКА ТИ Ф УСТАТА ДАНО КАДЕ ТЕ Е РОДИЛА ТАКЪФ ИЗРОД! Такиа кат тебе са само да ги стрелят

Цитирай Първоначално написано от Kurdokolenko
    големи сте мъже бе еййй

Ни съ ибавай с мУмчЙетата, ходят на фитнес и са много

@Галин Релефа, дай го по-грамотно бе, не научил БГ език, пък тръгнал да говори за ебане
    Кфо па ти бе данеби да плашиш хората с това а????Ти си много зле знаеш ли данеби случайно да сте избягали от 4ти километър??От де сте се навъдили толкоз идиоти бе мамка му!??!?!Бате 5 човека не можете да се справите с 1 момиче ХХАХАХАА ПОЗОР ЗА МЪЖЕТЕ СТЕ ВИЕ!!!Мислите ли че някое нормално би 1-во псувало момиче а после 2- да казва на момиче че момчетата били много и били ходели на фитнес?Мен не ме Е8е къде ходят и къде не тфа си е техен проблем ама недей да заплашваш ок????

Цитирай Първоначално написано от sinful`girl
    Цитирай Първоначално написано от "Галин Релефа
    не знам ама аз бих те праснал у допарата ...
    Ама не съм сигурен, трябва да пия 5-6 мастики преди това. Я прати снимки да не се излажиме после да хванеме срамни буби по топките.
    Викаш,че би ме праснал у дУпарата,после искаш снимки,за да не се излъжеш нещо и да фанеш срамни буби

Първо,мили мой, От дупарата няма как да фанеш срамни въшки

Второ по снимката няма как да разбереш дали имам или нямам

Като си навържеш мислите логично тогава можеш да ми пишеш.

И понеже тука не е мястото да се заяждаме и да флуудиме има Л.С. като имаш нещо да ми кажеш,кажи ми го там. Тва беше последният ми пост в темата........айде живи и здрави
    Мале не ти завиждам как се справяш с такива идиоти тряя да имаш железни нерви....Шапка ти свалям да знаеш

Щом си го правила само 2 пъти, вероятно ципата ти не е била разкъсана напълно. Не вярвах, че някога ще го кажа, но пробвай с нещо малко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си