.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    Квартала

Помощ по философия!

Имам мисълта "Философите само по различен начин са обяснявали света, а целта е той да бъде променен" и трябва да отговоря на въпроса "Как философията може да помогне за промяната на света?".
    Моля ви помогнете ми, нищо не измислям а се боря за 6
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Това есе ли трябва да бъде или отговор с няколко изречения?
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Квартала
    Както го направя, няма изисквания...Тя госпожата чете съдържанието, не я интересува много формата под която е написано.
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Град
    In the future..
    А знаеш ли кой е изказал първата мисъл?Кажи възможно най-много неща,за да можем да ти помогнем по качествено

Град
    In the future..
    Това намерих като информация и мнение на Исак Паси

През цели десетилетия като еталон на философската и социално-политическата мъдрост се сочеше единадесетият от Марксовите Тезиси за Фойербах (1845): "Философите само по различен начин са обяснявали света; но задачата се състои в това, той да бъде променен."
    Едва ли трябва да се доказва, че мечтата за преобразуване на света почти постоянно е съпровождала човека и почти цялото човечество, с изключение само на малцина, които са се чувствали достатъчно комфортно и за нищо на света не биха се разделили със своя социален уют.
    Тази мечта е била присъща на фантазьори и реалисти, на трезви практици и на всевъзможни утописти.

Мога да ти кажа и,че това е мисъл на Карл Маркс,а по втория въпрос мисля,че можеш да се справиш и сама.Можеби трябва да наблегнеш на това,че ако повече се замисляхме над казаното от философите,щяхме да разсъждаваме по различен начин и щяхме да бъдем по разумни.Поне аз така си обеснявам нещата..Дано съм тои помогнала по някакъв начин.

Град
    Квартала
    Мерси много за помоща, ако някой може да каже още нещо ще съм му много благодарна!А относно това което знам, нищо незнам, просто ми каза мисълта и задачата и ми каза сама да се оправям

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си