- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли момчета на 16-17 г които редовно си правят секс..
Странното е това, че девствени момичета след 15 годишна възраст няма...
Като чели момчетат правят по-малко секс на 15-16 от момичетата...момчетат се на чикий карат..
И това е защото момичетата на 13-14 се е*ат с 18-19 годиншни...
момчетата по-късон започват..
Все се намират и момичета с акъл в главата, за които да си батко не е привилегия.![]()
hahah nali strashno bydeshte nqma shto golqma selqniqПървоначално написано от Анонимко
hahahahah aide de koi e muhlioto tuka sigoren sym che si nqkoi "gaze" ot nqkoi mnogo golqmo selo i si nai-golemiq teshkar na mi lapash h*q neshtasnik takyf az ako sym izkal sym mojel da pravq seks po rano i ot tebe am za kvo mi e da sym kato tebe da si topq malkata kirliva neopitna pish*a v na nqkoq k*rva mirizlivata pu*ka i da se hvalq che praq seks![]()
![]()
maiko maiko ne pishi gluposti po dobre shtoto vsichki poznavame po edin typ kelesh kato tebe i znaem za kvo stava na vypros
![]()
Има, има, при това хич не са за изхвърляне. Красиви, умни и т.н. Че ако бях ерген, малеее... Пиленцата ми!Първоначално написано от `Death`Whore``
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ем да мога да кажа само "ех ако бяхме ергени"![]()
Да, бе. За това 95% от момичетата, които аз познавам са загубили девствеността си след 18.Първоначално написано от `Death`Whore``
apf penio nit pi6kata mi e malkata nit e neopitna ne vi znam po dr gradove kak ste no az sum ot pln...znam znam kva slava se nosi za nego...ma da mi kae6 4e 95% ot momi4etata sled 18 sa detstveni (koito tip oznava6) za men tva se edno gledam hari potyr....nekva izmislica 6ot ne sum sviknal na takva sreda tuk momi4etata na 12 lapat a sled 15 ako ima detstveni...apf reja si glavata (i dvete) i tva ne zna4i 4e sa kurvi prosto pravqt sex...ma vie ste nekvi 6ibani kompleksari i ne go razbirate ne se praa na golemiq eba4 ne sum ebal 123424 puti...ama da mi kae6 4e mom4e ILI momi4e 6e e detstveno na 18 godini ebaaaa vie po dr gradove ste nekvi sup0er zagoreli we.....![]()
![]()
![]()
Естествено, че нямаПървоначално написано от `Death`Whore``
То като няма елементарно възпитание у дома така става...
ima imane sam ot tqh ama ima
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
АЗ АЗ![]()
![]()
Craig David-Walking Away