.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Да ти кажа, аз последните 1-2 години все повече срещам мъже, които са девствени или са били таквиа до 18-19, даже 20 годишна възраст. Много е странно.
    Е кое му е странното?
    На който му се убива време...

Странното е това, че девствени момичета след 15 годишна възраст няма...

Guest
    Като чели момчетат правят по-малко секс на 15-16 от момичетата...момчетат се на чикий карат..

И това е защото момичетата на 13-14 се е*ат с 18-19 годиншни...

момчетата по-късон започват..

Град
    Over the hills and far away
    определено има

Е, да но в случай, че не си забелязала повечето момичета ходят с по-големи момчета - 18-19-20-21... Демек за тийн момчетата не остава нищо. И бтв има мн момичета над 15, които са девствени.. аз поне познавам доста от даскало...
    На който му се убива време...

Все се намират и момичета с акъл в главата, за които да си батко не е привилегия.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    OMFG awe kvi izrodi ste tuka we xaxaxaax bati oligofrenite dge az sum na 14 i sum prail sex siurno za 1 put predi polovin godina kvi ste vie sme6nici stanali na 20 godini ne sa vijdali p***a apf zemete se stegnete we muhali... zabravete taq istoriq s lubovta .... 1 put ne e ni6to osobenno i nz zako go praite specialen q si topete 4u6kata i tva da e... ae bb ot men smotanqciii !!!!
    И това е бъдещете на Бълграия
    hahah nali strashno bydeshte nqma shto golqma selqniq

hahahahah aide de koi e muhlioto tuka sigoren sym che si nqkoi "gaze" ot nqkoi mnogo golqmo selo i si nai-golemiq teshkar na mi lapash h*q neshtasnik takyf az ako sym izkal sym mojel da pravq seks po rano i ot tebe am za kvo mi e da sym kato tebe da si topq malkata kirliva neopitna pish*a v na nqkoq k*rva mirizlivata pu*ka i da se hvalq che praq seks maiko maiko ne pishi gluposti po dobre shtoto vsichki poznavame po edin typ kelesh kato tebe i znaem za kvo stava na vypros

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Има, има, при това хич не са за изхвърляне. Красиви, умни и т.н. Че ако бях ерген, малеее... Пиленцата ми!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    ем да мога да кажа само "ех ако бяхме ергени"

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ама разликата между момчетата и момичетата е голяма. Поне ти би трябвало да си наясно. Момчетата се развиват доста по-различно и по-назад от момичетата в сексуално отношение до към 20 г.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, бе. За това 95% от момичетата, които аз познавам са загубили девствеността си след 18.

Guest
    apf penio nit pi6kata mi e malkata nit e neopitna ne vi znam po dr gradove kak ste no az sum ot pln...znam znam kva slava se nosi za nego...ma da mi kae6 4e 95% ot momi4etata sled 18 sa detstveni (koito tip oznava6) za men tva se edno gledam hari potyr....nekva izmislica 6ot ne sum sviknal na takva sreda tuk momi4etata na 12 lapat a sled 15 ako ima detstveni...apf reja si glavata (i dvete) i tva ne zna4i 4e sa kurvi prosto pravqt sex...ma vie ste nekvi 6ibani kompleksari i ne go razbirate ne se praa na golemiq eba4 ne sum ebal 123424 puti...ama da mi kae6 4e mom4e ILI momi4e 6e e detstveno na 18 godini ebaaaa vie po dr gradove ste nekvi sup0er zagoreli we.....

Град
    Berlin
    Естествено, че няма То като няма елементарно възпитание у дома така става...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ima ima ne sam ot tqh ama ima
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

АЗ АЗ

Craig David-Walking Away

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми