- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх ме е от майка ми
Эдравеите.Энам,че не можете да ми помогнете,но искам да споделя.Пишейки това треперя..!бях раэляла нещо на эемята и явно не съм го видяла (дори не съм сигурна че съм аэ) и майка ми получя (не е эа първи път).Каэвам полудя,эащото найстина е така.....крищя ,обижда ме,сви ми се сърцето
![]()
![]()
!Каэа ми даже `идиотка връсна,мърла смачкана,лайноооо шибано`....!Вече ме е страх от нея,каэа че ако още веднъж види петно на пода ще ви `счупи ръцете`....с такава элоба...!Винаги ми говори със элоба,истинска элоба...тя не ме обича
![]()
![]()
!Чувствам се толкова наранена.....вече дори ме е срам от съседите ,имайки в предвид че целият блок я слуша............
Мерси на теэи ,които прочетоха това.
![]()
sajelqvam![]()
ama za6o se darji taka s tebe,ujasno se darji,opitai se da pogovori6 s neq,kogato e v po-dobro nastroenie!kasmet
![]()
Това е невъэможно...даже желание нямам.Искам да не я виждам,страх ме е от нея.А и толкова ме наранява,че не мога да спра да плача...оф..Първоначално написано от SW_madi
Благодаря ти все пак!
oo tova naistina e mn gadno sobstvenata ti maika da se durji takamoje da i mine prosto tozi den da e bila taka ili pone se nadqvam....
no ne se vprqgai tolkova kato ti vika (ako tova e ejednevie ) prai se 4e q sly6a6 i 4e sajelqva6 taka 6te ti e po dobre na samata teb aide i yspex \
/
![]()
Ох горката и аз понякога се ядосвам с наще,но кфо да се прай,а ако маика ти найстина е толкова зла и по принцип е такава а не ся,слещия се прави4e q sly6a6 i 4e sajelqva6 taka 6te ti e po dobre na samata teb aide i yspex
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
sorry за цитата.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
говоренето ще бъде малко трудна задача защото като следя по реакцийте и отношението на родителя още малко ще си помисля че е избягала от лудницата...(с извинение).Мисля че има служби които се занимават с такива случай от сорта на "Закрила на детето" ето ти линк към специалисти който мисля че могат да ти помогнатhttp://www.animusassociation.org/f/ влез и в сайта на форума,може да намериш полезна информация.Успех!
За да е толкова зла колкото казваш трябва да има някаква причина . Явно се е случило нещо за което ти нз и в момента плащаш за него . С приказви няма да помогне . Трябва да се обърнеш към някои които наистина ще може да ти помогне като например някой специалисти (както вече казаха закрила на детето )
Кажи й да иде до аптеката.Също и да се замисли за какво ти е майка-само да те гледа ли?
ami qvno i na maika ti ne i e lesno i si ima mnogo problemi,6tom taka se qdosva ot edna malka drebuliq....qvno naistina ne6to adski mnogo q ma4i i tq prosto si go izkarva na drygite,.....predpolagam,4e ne go misli naistina i ne go pravi umi6leno...tai 4e pogovori s neq....opitai se da razbere6 za6to se darji taka i kakvo q ma4i
i ti i se razkre6ti nqkoi den-da znae6 samo kak 6e q zatapi6,opal4i i se,kaji i vs koeto ti se e nasabralo-ot kav zor tq da te obijda?6tom tq moje da te nari4a po nai-yjasen na4in,zna4i go moje6 i ti!!!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
![]()
![]()
4uvala sam razni podobni slu4ki,no 4ak pyk takiva obidi i gadno darjanie...nqmam dumi i prosto mnogo sajalqvam
Vse pak maikata trqbva da byde edin ot nai-blizkite ni hora,a pri teb qvno neshtata ne stoqt taka.Neznam kakav savet da ti dam.Opita li se da pogovorish s neq?I ot koga prodaljava tova?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ive ,
vinata dale4 ne e tvoq i ti tova go znae6...prosto darjah da go kaja...
Mnogo faktori opredelqt nastroeniqta na roditelite a i ne e nai-lesnoto e6ta na toq svqt da si roditel...tova ne i dava parvo da se darji taka s teb....
Mignovenno re6enie na problema nqma....
Tova koeto mi idva na um e ... ako 6te govori6 s neq govori v prisastvieto na nqkoi koito poznava i dvte vi ili nai-malkoto na koito tq\maika ti\ima doverie... ako sama se izpravi6 sre6tu neq ot tova koeto pro4etoh straha 6te te zavladee i nie6to nqma da zavr6i v tvoq polza...
Kogato e v natovareni periodi \ maika ti \ otidi na gosti na nqkoq priqtelka ili prispi u neq za den dva dokato ne6tat se uspokoqt....
Tova sa 4ast ot ideite....Znam kak se 4uvstva6....
Stiskam ti palci ne6tat da se opravq....
Uspeh![]()
спокойно не си сама....и мойта е такава ама се свиквА...
аз лично я игнорирам като е в истерия
и при мен е така...някой път ми идва да я бутна през терасата..ама свикнах когато крещи и ме обижда...махам се някъде да не ме вижда и така докато се успокои....и почти няма начин да говориш с такова нещо...е поне аз лично не мога да говоря с мойта...Първоначално написано от die_die_my_darling_
Споко и при мене е така понякога.В някой моменти ми иде да я застрелям , но вече свикнах.Даже не й обръщам внимание когато крещи и така поне млъква инече може да си викаме двете ехееее....Ако пък си продължава...и аз почвам да креща и става...Първоначално написано от divo_kotence
![]()
са тя сигурно се желява ти как мислиш?Първоначално написано от loving_you_
v nikakav sluchai ne misli che ti si vinovna za neshto.ponqkoga na horata im se strupva prekaleno mnogo i si go iskarvat na hora koito ne sa im vinovni.v takiva momenti se kazvat kup gluposti koito vaobshte ne se mislqt.govori s neq v prisustvieto na nqkoi blizak chovek.iskam da ti kaja che az mn puti sam bila v podobno polojenie..neshtata se opravqt i pak se razvalqt i taka do bezkrai....kogato neshto takova mi se sluchi predpochitam da ne otgovarqm na nashte a prosto da se pravq che gi nqma i che ne sam gi chula.razbrah che kakvoto i da im kaja te pak shte si mislqt che sa pravi dori i da ne e taka...maika ti mnogo te obicha kakvoto i da si mislish.povqrvai mi sigurna sam che kakvoto i da ti govori vutreshno i stava mn gadno..posledniq put v koito na men mi se sluchi takova neshto prosto sedqh pred maika mi chakah q da svurshi (okolo 30 min.)poglednah q v ochite i i kazah: "vupreki vsichko te obicham,mamo..no prosto nqma da ti pozvolq da mi razvalqsh jivota" stanah i izlqzoh.ne se poqvih cqla vecher.na sledvashtia den kato se vurnah tq mi obeshta che shte se promeni zashtoto osaznala kolko mn me naranqva..znam che pak shte se skarame pak shte e sushtoto..prosto chakam da stana dostatachno golqma i samostoqtelna da otida v drug grad da ucha i da sam daleche......a bashta ti kak priema neshtata.govorila li si s nego toi moje mn da te potkrepi v podobna situacia....kasmet i znai che neshtata shte se opravqt samo ako ti taka pojelaesh..
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Баща ти какво казва по въпроса? А заедно ли живеете въобще?
mi da vi kaja az ot mn malka slusham 4e sam izrod layno i za nishto ne stavam i qm boy oshte sq makar 4e sa na 16 qm boy vseli den i 4uvam obidi vseki den za drebni raboti tay 4e samo moga da kaja 4e ne si sama
ами ти защо и позволяваш да те биеПървоначално написано от Анонимко
не и позволявяй да те унижава
аз така щях да направя че ще се желява цял живот
![]()
щото веднъж човек държи ли се лошо с мене аз вече не го познавам този човек
накажия по някакъв начин кажи и примерно че я мразиш и че повече тя не ти е майка и че тя вече за теб не е никоя примерно от безразличието ти ще я заболи най-много
повярвай ми щото повече от това някой твой близък човек да е безразличен към тебе няма нищо което повече боли..............защото да речеме че ако и кажеш че я мразиш все пак имаш някви чувства към нея и се интересуваш от нея......а така като види че си безразлична към нея от това детето ти да няма чувства към теб няма нищо по болезнено......пробвай.....и да видиш че сигурно държанието и към тебе ще се промени коренно и то към положително сигурна съм.