- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Гърдите ли са най-важни?
Не мисля, че най-важното са циците. Това, че често поглеждаме доста често там си е чисто и просто подсъзнателно, не зависи от нас, инстинк, вродено ни е. За големината на бюста няма какво да кажа, то си е строго индивидулано какви харесваш. Според мен (явно и според доста други) дупето е по-важно, защото мисля, че по това си личи колко едно момиче държи на себеси, защото при тях това в областта, която най-трудно се потдържа във форма (както при нас мускулите в областта на корема).
what you see depends on where you stand
Те пък на мен са ми най-лесниПървоначално написано от NorenRed
Може би защото съм си слабичък поначало, но там само на секс съм изкарвал теракота..
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
За мен са най - важни. Обичам стегнати и оформени гърди.. обичам ии големи.. важно как седят на даденото момиче..![]()
е мноо ясно аз ако говора с някоя мадама с някое добре стегнато бюстие не мое да не погледна даже някой пат си даржа главата по нагоре щото то напрао не се трае като магнит те влечат деба
а относно рецептата:
БОЗААААААААААААААААА
Между другото тва е най ефикасния начин да си направиш пресата :P дори коремните преси не помагат толковаПървоначално написано от shizzle
![]()
То от коремните преси не може да направиш плочки за нищо на света. Трябва и други опражнения. Иначе по темата според мен циците не са най-важното
ама понеже са най-напред у жената първо тях забелязваме.
![]()
При повечето момчета е вярно, но има маааалки изключения![]()
da razbira se,cicki galenkiПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
pove4eto mo \/ m4eta koito poznavam mislqt samo za golemi gurdi ako momi4eto e s po malki gurdi dori i da e krasivo ne go poglejdam no za men tva ne e problem..
![]()
Защото и ти си момче ли?Първоначално написано от ~*~*~
Поне за мен гърдите не са най-важните![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Съдейки по гаджето си- не са най-важните!Имам 1 метър цици,а ръцете му са се на дупето ми!Тъй че е в-с на вкус
стига да е слаба и красива ми да има стегнато тяло отива малки цици....Извинете гаджето ми има колкото Наоми Кембъл,а ако сте гледали голи снимки на Наоми Кембъл ...тя има доста малки гърди....но за мен е никакво значение.
Да сте чували лафа за мишената...
Гърдите са като дарц - а десятката е зърното...
Всеки се цели в десятката... прицелваш се и стреляш![]()
Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!
ne razbira se 4e ne sa nai-vajnoto tapo e ot cqloto tqlo na edno momi4e da gleda6 samo dva izrastaka![]()
Бившият ми приятел беше на 19 години,неговата бивша приятелка е колкото него и съм виждала на снимки че е доста надарена,аз съм на 15 и за сега гърдите ми не са кой знае колко големи но него стршно много го кефиха дори съм го питала защо и тои ми каза че формата им била много хубава и не знам си кво....искам да кажа че глемината не е от значение,пък и дори да са малки и не добре оформени ако някое момчето обича приятелката си ,не мисля че тва ще е от голямо значение за него
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея