.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Не мисля, че най-важното са циците. Това, че често поглеждаме доста често там си е чисто и просто подсъзнателно, не зависи от нас, инстинк, вродено ни е. За големината на бюста няма какво да кажа, то си е строго индивидулано какви харесваш. Според мен (явно и според доста други) дупето е по-важно, защото мисля, че по това си личи колко едно момиче държи на себеси, защото при тях това в областта, която най-трудно се потдържа във форма (както при нас мускулите в областта на корема).
    what you see depends on where you stand

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от NorenRed
    (както при нас мускулите в областта на корема).
    Те пък на мен са ми най-лесни Може би защото съм си слабичък поначало, но там само на секс съм изкарвал теракота..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

За мен са най - важни. Обичам стегнати и оформени гърди.. обичам ии големи.. важно как седят на даденото момиче..

Guest
    е мноо ясно аз ако говора с някоя мадама с някое добре стегнато бюстие не мое да не погледна даже някой пат си даржа главата по нагоре щото то напрао не се трае като магнит те влечат деба

а относно рецептата:
    БОЗААААААААААААААААА

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от NorenRed
    (както при нас мускулите в областта на корема).
    Те пък на мен са ми най-лесни Може би защото съм си слабичък поначало, но там само на секс съм изкарвал теракота..
    Между другото тва е най ефикасния начин да си направиш пресата :P дори коремните преси не помагат толкова

То от коремните преси не може да направиш плочки за нищо на света . Трябва и други опражнения. Иначе по темата според мен циците не са най-важното ама понеже са най-напред у жената първо тях забелязваме.

rosu
    Guest
    При повечето момчета е вярно, но има маааалки изключения

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ

Re: Moderated:Гърдите ли са най-важни?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам и то по-специално момчетата цицити ли са най-важни за вас ! Дразня се защото винаги като си говоря с някое момче погледа му винаги минава от там! Аз попринцип имам малки гърди но не мога да разбера дали това за момчетата е толкова важно!

Moderated by krem4et0
    т.7 от Правилата!
    da razbira se,cicki galenki
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

~*~*~
    Guest
    pove4eto mo \/ m4eta koito poznavam mislqt samo za golemi gurdi ako momi4eto e s po malki gurdi dori i da e krasivo ne go poglejdam no za men tva ne e problem..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~*~*~
    pove4eto mo \/ m4eta koito poznavam mislqt samo za golemi gurdi ako momi4eto e s po malki gurdi dori i da e krasivo ne go poglejdam no za men tva ne e problem..
    Защото и ти си момче ли?

Град
    Село.София
    Поне за мен гърдите не са най-важните
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Съдейки по гаджето си- не са най-важните!Имам 1 метър цици,а ръцете му са се на дупето ми!Тъй че е в-с на вкус
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Guest
    стига да е слаба и красива ми да има стегнато тяло отива малки цици....Извинете гаджето ми има колкото Наоми Кембъл,а ако сте гледали голи снимки на Наоми Кембъл ...тя има доста малки гърди....но за мен е никакво значение.

Град
    Свищов
    Да сте чували лафа за мишената...
    Гърдите са като дарц - а десятката е зърното...
    Всеки се цели в десятката... прицелваш се и стреляш
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Guest
    ne razbira se 4e ne sa nai-vajnoto tapo e ot cqloto tqlo na edno momi4e da gleda6 samo dva izrastaka

Бившият ми приятел беше на 19 години,неговата бивша приятелка е колкото него и съм виждала на снимки че е доста надарена,аз съм на 15 и за сега гърдите ми не са кой знае колко големи но него стршно много го кефиха дори съм го питала защо и тои ми каза че формата им била много хубава и не знам си кво....искам да кажа че глемината не е от значение,пък и дори да са малки и не добре оформени ако някое момчето обича приятелката си ,не мисля че тва ще е от голямо значение за него
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си