- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:ще ми стане ли нещо ако не правя секс изобщо?
Ми въпросът ми е следният: и какво ще стане ако не съм правил секс? Да не би през 2012, демек когато дойде края на света господ да ми унищожи душата?
moderated by krem4et0
т.7 от Правилника!
Za6to re6i 4e to4no togava e kraq na cveta iiii daa toi 6te dode da ti vzeme du6ata za6toto ne si pravil sex![]()
![]()
Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!
Нееее, но определено ще го стори с душите на модераторите на тази дупка в интернет пространството.![]()
Leach says that you fight like a cow! o_O
Moderated by Aleandra
т. 2 от Правилника!
mne prosto gybi6 sam ydovolstvieto da izpita6 ne6to s nqkoi i da ti e kef i da ti stane hobi i da se kefi6 i taka hahaha :P
По-скоро нашите души ще горят в ада, дето любодействаме извън закрилата на брака. ^^ (ама както са ми са се разкашкали дробовете в момента, сухият въздух на ада добре ще ми дойде)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Ще те вземе в Рая, защто поне това правило от 10-те Божии няма да си нарушил![]()
Ще пропуснеш якото![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Нищо няма да ти стане.Просто ще пропуснеш хубавото, както казаха по-горе.
Ти като си от ПС мания, да си беше останал там.Първоначално написано от Аз идвам от PC mania
![]()
![]()
3 години 9 дана , как не съм ебана , половата ми система паяжина хвна![]()
Ей тва ще стане, ще хванеш паяжина и ще си направиме плантация от паяци
Може нов вид мухоунищожител да направиме от тебе и вместо мрежи против комари...хаха...да те разчекнеме тебе да ни пазиш![]()
![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Тоя па тоя па тоя , не искал да ми прави секс нашия , ми като не искаш недей , кой те кара . само че идея си нямаш какво ще изпуснеш![]()
Е, животът е кратък...Твърде кратък да го изживееш като лош човек.
Tози,който не цени ,това което има, не го заслужава.
За всички които не са правили секс до 2012 година ще доиде края на света,а тези които са правили са имунизирани и това никога няма да се случи за тях
.
Горното мнение беше моето-забравих да се логна.
Печелете пари от Интернет- WWW.CASHS.HIT.BG
Да.. 2012.. до тогава е вечния календар на маите, които са установили, че тогава е края на света.. за това той споменава тази година - навсякъде го пише.. а дали е вярно..ше видим.. А иначе.. какво може да ти стане ако не правиш секс?! Торбалан ще дойде някоя вечер, ще те сложи в големия си чувал ииии.. To Be ConTinUeD..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Ще пропуснеш нещо много приятно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Josefinne
Доста неща. Като започнем от това че няма да имаш деца![]()
![]()
Не .. просто няа си праел Секс ..тъпо .. тъпо
![]()
da,6te ti se podue onaq rabota
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Спох и на мене не ми се очертава да правя секс ама кво мой да се направи карай да вари![]()
Vladoka rulzzz