- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против секса за една нощ?
Аз съм За!Но всичко си има граници разбира се, това не трябва да става периодично - говорим за 1 път, досега не съм го правила, но не виждам нищо лошо да поразнообразиш сексуалния си живот - естествено обвързаните, трябва малко да се съобразяват какво правят![]()
НЕ, това не е за мен. Поне на този етап от живота ми.
Protiv sum..Ne vijdam kakvo bi moglo da mi dade edno takova prejiviavane osven razo4arovanie...Taka de vse pak ne znae6 dali 4oveka e nejen,gryb,dali svur6va burzo ili bavno,kakvo my haresva...Ne mislia 4e bih ostanala napulno zadovolena...E,moje bi mislia taka za6toto v momenta imam vruzka no vse pak tova e moito mnenie.![]()
nikoletata написа:
ЗА! Понякога има нужда от разнообразие и нищо не пречи да се изчукаш с някой еднократно. ... =D>
bravos ! Nikoleta ama ti si golqma sladurana, ot koi grad / selo / si, toku vij sme se sre6tnalii 6te raz4itam togava da tyrsi6 raznoobrazie
![]()
![]()
Твърдо против.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и аз съм на това мнение ....Първоначално написано от ThePainIsReaL
ако няма какво да ме спира (в смисъл човек, когото обичам) защо да чакам перфектният мъж след като и тялото ми си има свои нужди ...
![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
Za!Ama polzvaite prezervativi 6tot ina4e... abe trqbvat si!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Да аз съм за това сладко изживяване.Самата мисъл,че може да не видя никога повече този човек ме възбуждаЕстествено със предпазни мерки
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
Ако съм обвързан, против съм. АКо не съм, с удовоствие![]()
И за и против.
Ако си свободен,не виждам нищо лошо в това,но ако имаш връзка -![]()
Твърдо ЗА!
ESTESTVENO NE ZA OBVARZANITE.NO ZA6TO NE ZA SVOBODNITE NO NE BIX PREDPO4ELA I DA SAM SVOBODNA![]()
Е тя беше казала че е против изневерите-тъй че май неПървоначално написано от love_girls
или да
![]()
ZA!!!!!SlU4VaLo Mi sE E Sas edNo moM4e kAdETo Be6e Mn OPiTNo,Mn qKo mE Iz4UkA I nE sAjAlQvAm![]()
![]()
VSQKA EDNA PUTKA SE E EBALA S MUJ ZA EDNA NOSTH!! KVO SE PRAVITE NA SVETA VODA NENAPITA MAMA VI DA EBA PUTKI SKAPANI?>????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
nIe vSi4kI sA rAdvAme Za tEbe.
I dA, toVa E nAi vAjnOto - dA Ne sAjAlQvA6.
Писенце, оправи малко правописа, че само като ти погледнах поста и зле ми стана. Ех, не ти е лесно...
![]()
Собственост на Canis_Dirus