.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Къде ще ходите това лято на море :) 2007

Къде ще ходите на море това лято или просто ще си седите у вас пред компа. Аз съм си на морето ама ми е интересно къде ще почивате

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Слънчев бряяяяяяяяяяяяг.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Журналист или в самата Варна - още не съм решила.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Дружба...тъй, де - Св. Константин и Елена. Централния и Южния плаж са пълни с лайна и цигани. Златните никога не са ми харесвали за плаж. Нощен живот, да.

V USA i moje bi v SLan4ev Brqg ili ZLatnite ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    свети константин и елена и после малко златните
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    На Обзор, на лагер с даскалото.
    хъхъ..

Nikade!!!
    Vladoka rulzzz

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    На Обзор, на лагер с даскалото.
    Хах, преди 2 години ходих. Бях доста песимистично настроена, но не беше никак зле. Всъщност си изкарахме невероятно, пък и обстановката не е толкова лоша. Сигурно вече трябва да са свършили ремонта и навсякъде да има дограма и собствени бани и тоалетни Весело изкарване.

Аз още не съм решила. Със сигурност няма да ходя скоро на море. Ако всички покрай кандидат-студентските мине добре, може и да отида към края на август-началото на септември за няколко дни.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Финландия
    Задължително да донесеш едно шише водка!

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Вече бях за малко на Слънчев бряг. Ако ходя пак това лято то сигурно ще бъде пак там, но с тази разлика, че ще спя в Несебър.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ми малко по Варна и после по южното черноморие

Град
    В. Търново/София
    Какво ви харесва на Слънчев бряг?!? Аз бях за малко там покрай абитуриентските балове, но честно казано изобщо не ми харесва. Навсякъде си обграден от хотели и не виждаш нищо друго, освен терасата на съседния хотел и прострения бански на някои гост на хотела. Гадно е. Да не говорим колко е скъпо и пренаселено. Последните години все ходехме на Китен, но и там се превърна в някаква лудница. Миналата година бях на Царево и си изкарах супер - спокойно е и много красиво, но плажа им не става. Тази година уж обмисляме да сме на Созопол, но още нищо не се знае. Ако трябва да избирам, бих отишла на някой забутан къмпинг, където наистина да мога да си почина от тази лудница.

Град
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Какво ви харесва на Слънчев бряг?!? Аз бях за малко там покрай абитуриентските балове, но честно казано изобщо не ми харесва. Навсякъде си обграден от хотели и не виждаш нищо друго, освен терасата на съседния хотел и прострения бански на някои гост на хотела. Гадно е. Да не говорим колко е скъпо и пренаселено. Последните години все ходехме на Китен, но и там се превърна в някаква лудница. Миналата година бях на Царево и си изкарах супер - спокойно е и много красиво, но плажа им не става. Тази година уж обмисляме да сме на Созопол, но още нищо не се знае. Ако трябва да избирам, бих отишла на някой забутан къмпинг, където наистина да мога да си почина от тази лудница.
    В Слънчев бряг не е лошо, цените на местата за спане са скъпички, но пък за ядене не са, даже на места по-евтини от София. Единственото грозно нещо в този курорт е, че уважават повече чужденците. Не е нормално в нашата държава табела, която предупреждава за опасност да бъде на няколко езика, но не и на български.

Правила на форума!

Град
    В. Търново/София
    Ами то почти навсякъде е така. Едната сутрин в Слънчев бряг, докато бяхме на закуска, искаха да изгонят един приятел, защото говорел прекалено високо и смущавал закуската на англичаните. А той си говори наистина така. Живее на 4-тия етаж над нас и като обяснява нещо на майка си, всички съседи го чуваме

За цените, не знам как е в София, но тук в Търново дюнера е 2 лв най-големия, а в Слънчев бряг беше 5. Иначе си прав, че в хранителните магазини не е чак толкова скъпо - до 50 ст. отгоре. И все пак не бих отишла на такова място. Прекалено изкуствено е

Град
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Ами то почти навсякъде е така. Едната сутрин в Слънчев бряг, докато бяхме на закуска, искаха да изгонят един приятел, защото говорел прекалено високо и смущавал закуската на англичаните. А той си говори наистина така. Живее на 4-тия етаж над нас и като обяснява нещо на майка си, всички съседи го чуваме

За цените, не знам как е в София, но тук в Търново дюнера е 2 лв най-големия, а в Слънчев бряг беше 5. Иначе си прав, че в хранителните магазини не е чак толкова скъпо - до 50 ст. отгоре. И все пак не бих отишла на такова място. Прекалено изкуствено е
    Както в хранителните магазини така и в някои заведения също не е скъпо. В "Джани" или "Кондор" например. Дюнера си е скъп, да не говориме, че един хот-дог е 3 лева. Като изключим недоразвитите чужденци мястото не е лошо, поне на мен ми харесва де.

Правила на форума!

Супер фен
    Ами там в хотелчетата между Равда и Несебър , ама ще съм с наще

[/b]На Слънцев бряг-след 1 седмица заминаваме а Август в Испания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си