.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: хора HELP.

хора HELP.

хора помогнете ми,кажете ми кво да правя.
    начи са ще ви обясна.наще се разделят щото майка ми обича друг.
    и са баща ми ще се маха. и щял да ми земе копа щото ме обвинява че не съм му казала и щото съм се била държала лошо през последните 2 месеца.обаче ако ми земе компа аз ще откача.
    и мисля са скора да му сложя отрова в храната или водата. щото това е единствения начин като пукне което искренно му го пожелавам уж така случайно и сичко ще остане за нас.и съм готова да му сложа отрова само и сама компа да си ми остане.баче после ме е страх примерно че полицията ще разбере.кажете ми кво да правя. HELP PLS.

Guest
    Ti bazika6 li se?
    6te oneme6 4ove6ki jivot zaradi nqkav komputar

Guest
    Ти луда ли си или да?
    Все пак ти е баща...и на мен са ми забранявали достъп до компютъра,но чак до "убийство" не съм стигала.Я се стегни и не говори тука за отрови и тем -подобни.Не прави такива мега глупости

искал да ме накаже и иска да ми земе компа
    а ако го направи ще пулудея и ще му отмъстя ще се желява че ми е баща. ще си отмъста заклевам се.

Цитирай Първоначално написано от o.c.
    Ти луда ли си или да?
    Все пак ти е баща...и на мен са ми забранявали достъп до компютъра,но чак до "убийство" не съм стигала.Я се стегни и не говори тука за отрови и тем -подобни.Не прави такива мега глупости
    да ама не ти го е зимал и после да нямаш комп вече нали

Guest
    айде стига се лигави,мисли му когато го вземе чак.Имам една идея-ако го вземе да работи на него,прецакай го,вируси тва онова ,изтрий антивирусните и тегли скрийнсейвъри от даунлоад.бг...

айде стига се лигави,мисли му когато го вземе чак.Имам една идея-ако го вземе да работи на него,прецакай го,вируси тва онова ,изтрий антивирусните и тегли скрийнсейвъри от даунлоад.бг...
    ama toi dori neznae kak se vklu4va da go eba u kretena a pak iska da mi go zima...mrazqgo i 6te si izleq cqlata otrova v/u nego dano pukne posle ot muka.da fane spin ili da go blusne kola dano.

Guest
    Успокой се де,компютъра ли ти е целия живот?

Guest
    При следващия ти пост ще телефонирам на полицията

Успокой се де,компютъра ли ти е целия живот?
    горе долу да толко свикнах с него че без него сигурно ще откача и ще извърша някоя глупост дето неискам......

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аре давай мразя го

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    аре давай мразя го
    В момента се излагаш пред целия форум и показваш себе си като най-безмозъчната личност тук. Надявам се да си доволна

кво ми пука няма да имам комп вече баси кретена е той

Бе ти наред ли си бе?Родителите ти се разделят а ти за компютър мислиш!

Цитирай Първоначално написано от somebody
    Бе ти наред ли си бе?Родителите ти се разделят а ти за компютър мислиш!
    кво да мисля за него аз никога не съм го обичала мразила съм го винаги

roditelite ti se razdelqt a ti misli6 za kompa sorry 4e se povtarqm amaa ti v red li si razbiram 4e go mrazi6 ama pak toi te e sazdal !!! IZLAGA6 SE !!

тай ме е създал, майка ми ме е създала а не той.

Да,ама ако го немаше него сама майка ти не би се опрайла,нали...
    И кво са отрова ли ше слагаш?
    П.П-ако тва стане и му сложиш и той се отрови ще има доказателства в този сайт

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    ami kakvo da prava ve4e otka4am kak da si zapaza kompa ?mi kaji?

Цитирай Първоначално написано от Under_my_skin
    ama moje6e i drug da mi e ba6ta....nali;.....6to ne e taka........

Guest
    Надявам се да се бъзикаш

До известна степен те разбирам. Аз също не понасям баща си - имам си причини. Недейте да и скачате така - вие не знаете какъв е баща и и дали не е най-големия изрод на света. Това, че "все пак и е баща" са пълни глупости. Няма бащи, няма майки - има хора. И когато един човек е кофти, значи е кофти, независимо дали е майка, татко, леля или стринка на някого..
    Отровата не е решение. Така и 2те с майка ти ще загазите. Може би няма наистина да ти го вземе, а само така си говори. Иначе щом не знае как се пуска, ти имаш предимство. Занеси си го в някой фр и му кажи, че няма да му кажеш къде е хаха... ами нз - кажи му да не го прави и т.н... нещо такова....ама отровата недей
    На който му се убива време...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Мислех да модерирам темата, но след като прочетох първия пост направо я заключвам. теми, които подстрекават насилие не се толерират от форума. т.12
    Следваща подобна тема ще бъде изтрита!

П.С. Просто си купи нов компютър. Или поискай при делбата д го дадат на майка ти. С удоволствие, ще ти подаря 1 стар от 1997-ма година. Става да слушаш музика и да си чатиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си