.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Славянчо
    Guest

Обезкосмяване под мишниците

До сега не съм се обезкосмявал под мишниците. Кажете как да го направя, така че като космите почнат да никнат пак да не стане гора там.

mi ako sa ti malki nqma smisul da burzash ako sa golemi fashtash brasna4kata slagash piqna i brusnes

Повече от фен
    zdravei, moje i s epilator i s kola maska ama purvite 2 3 puti strashno mnogo boli ne mojesh da si dopresj rukata.. ujas i ti stavat nqkkavi ranichki ako imash volq probvai.. a za kolata maska iskash ne iskash kosmi vse shte rastyt

Az sas veet se obezkosmqvam. Ne boli nqma rani, obrivi, ni6to. tei 4e da ne ako iska6 s veet probvai.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

момчето пита "как да го направя, така че като космите почнат да никнат пак да не стане гора там." кола маска или епилатор ама кола маска е по-добре според мене и не боли толкова

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kam4eto
    момчето пита "как да го направя, така че като космите почнат да никнат пак да не стане гора там." кола маска или епилатор ама кола маска е по-добре според мене и не боли толкова

аха е добре че някой го разбра

Цитирай Първоначално написано от Sid
    mi ako sa ti malki nqma smisul da burzash ako sa golemi fashtash brasna4kata slagash piqna i brusnes
    ne pravi taka
    davai s epilator =D>

Guest
    вие сте ненормални бе,как с епилатор...аз преди така ама 2-3 дена синьо-червено не мога да си свия ръката и докато ми мине пак порасват пък и ми се е случвало и кръв да тече...давай със самобръсначката.

br0ken
    Guest
    Emi ako ne povtarqsh procedurata za epilirane,kakvata i da e tq, "tam pak shte stane gora" .....
    Nachinite ti gi kazaha, samo si izbirash

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    вие сте ненормални бе,как с епилатор...аз преди така ама 2-3 дена синьо-червено не мога да си свия ръката и докато ми мине пак порасват пък и ми се е случвало и кръв да тече...давай със самобръсначката.
    Аз ги махам с епилатора,но не ми става така като при тебе.Зависи от кожата ти
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Миже да са ти били много дълги космите. На мен първите 2-3 пъти ми станаха ранички, но после вече си беше ок.

Guest
    depilator mu e maikata hora....nito boli nito stava gora nito ni6to.i mn bavno rastata.a sled tva nqma efekta ''brada''.ne se ma4i s epilator, ne se sasipvai s brasna4ka.........a s kola maska boli mn. tva spored mene e nai dobriq varqnt,edno depilator4e na veet ili strep

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    az karam na brasnarsko noj4e tam..dosega ne sam se porqzvala
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    sofia
    mi stava sas samobrasna4ka i pqna za brasnene...az taka pravq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми