.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Страх ги е защото после може да съжаляват че тоя им е бил първия пръч!

Град
    Варна
    Аз не се страхувам от секса
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Аз не се страхувам от секса
    Сигорно защото вече си го правила...

nepoznat11
    Guest
    абе момичета сякаш не можете да разберете какво ви пита пича!! На вас секса създава ли ви удоволствие или не? Ако не, ок. Но ако ви се ебе какво се правите толкова?

Създал съм си такова впечатление за всички момичета, че секса е нещо, което "даваш" на момчето като награда, за това че се е занимавал дни или не дай си боже... месеци с теб!!

Guest
    seksut za jenite e spodeliane na 4uvstva i dopulnenie kum tqx,ne smqtam 4e nqkoia kato ne iska da si legne s teb se straxuva ot seksa da viqrno e 4e seksut e ydovolstvie,no tva ne zna4i e iyro6 ebi se na poraziq za tva 4e 6e ti bude qko.sex s 4oveka,koito obi4a6 e noo po qko ot kolkoto s nqkoi det ne my znae6 i imeto dori

Създал съм си такова впечатление за всички момичета, че секса е нещо, което "даваш" на момчето като награда, за това че се е занимавал дни или не дай си боже... месеци с теб!![/quote]

Да, много съм съгласен. И когато неиска да прави секс с теб, по този начин се опитва да те задаржи до себе си ли ??? Е няма да успее, защото все пак и ние си имаме нужди и търсим начини за задоволяването им.
    И само да оточня още нещо. Не говоря за първия път. Естествено че ПЪРВИЯ ПЪТ трябва да си влубен и сигурен в човека. Говоря когато вече 1-а жена изпитва истинско удоволствие от секса, защо продалжават да се дърпат?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    seksut za jenite e spodeliane na 4uvstva i dopulnenie kum tqx,ne smqtam 4e nqkoia kato ne iska da si legne s teb se straxuva ot seksa da viqrno e 4e seksut e ydovolstvie,no tva ne zna4i e iyro6 ebi se na poraziq za tva 4e 6e ti bude qko.sex s 4oveka,koito obi4a6 e noo po qko ot kolkoto s nqkoi det ne my znae6 i imeto dori
    Можеби си прав, но искам да ти кажа, че има неща които не бих правил с човека който обичам, но с удоволствие бих ги направил с няекое момиче за което знам че ще съм само за 1-а нощ. И на двамата ще ни е много хубаво стига да не я лъжеш (много) и не я нараниш.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    maika vi deiba i bastynite mrasni.vsi4ki mom4eta ste ednakvi tapaci samo gledate da naebete i tva e.da vi izsaxnat 4ingelite dano!posle 6to sum lesbiika.protivni steeeeee!!!!
    Е ти луда ли си. Прочети досега за какво говорим. Нали секса е нещо хубаво? Е ние момчетата искаме да ви направим нещо хубаво (и то няколко пъти) а вие пак се дърпате. Ние сме толкова добри хора, мислим само и единствено за вашето ХУБАВО И СТРАХОТНО изкарване ( и нашето покрай вас) и пак сме лошите в случея. Ц-ц-ц-ц колко е несправедливо

Град
    Maina City
    Когато един мъж ходи и ебе тва дето му харесва...той е "бахти пича", когато една жена го прави обаче тя е"бахти долната курва".
    Освен тва жените са много по емоционални от мъжете и търсят повече от неангажиращ секс...често ни лъжете и обещавате...и за това сме еволюирали и сме по предпазливи.

Цитирай Първоначално написано от BabbyDoll
    Когато един мъж ходи и ебе тва дето му харесва...той е "бахти пича", когато една жена го прави обаче тя е"бахти долната курва".
    Освен тва жените са много по емоционални от мъжете и търсят повече от неангажиращ секс...често ни лъжете и обещавате...и за това сме еволюирали и сме по предпазливи.
    Лъжем ви и ви обещаваме разни неща именно поради тази причина, защото искате нещо повече от секс. А пък ние искаме секс и се опитваме да го получим по всякакви начини. И както казах ако си достатъчно обедителен пред ч-а жена че ти си страхотен, добар, влюбчив, сериозен и т.н. то тя ти е в кърпа вързана. А ако жените правеха просто секс (като мъжете) то нямаше да има толкова много лъжи и толкова наранени жени.

Guest
    ei na takiva kato teb vinagi im se padat nai-golemite kyrvi.xaresvate kyrvite ama nqma da xodi6 s nqkoq koqto ti se e pysnala lesno

Да, но не бих ходил и с някоя която не е добра в секса. А за да си добар в секса се иска практика. Секса е много важен в 1-а връзка. Казвам го от гледната точка, че съм на 22 и момичетата на моята възраст не се притесняват толкова да правят секс.

Guest
    ami kakuv ti e problema togava?i kakvo zna4i da si dobra v seksa?

Да умееш да доставиш удоволствие на човека с който си (дори и само за 1-а вечер). Да си спонтанна, изобертателна, дива, готова да експериментираш и т.н. Защото има жени, които си отварят краката и си мислят че ти правят услуга.

Нямам какво да отговоря след оо толкова верните и изчерпателни постове на автора цялата работа е в това кой от двамата познава психиката на другия пол и кой знае повече номера и умело замайва жертвата си.Защото за една нощ удоволствие много малко биха се съгласили поради това че много добре знаят какво евентуално ще се случи след това.Аз не искам да оправдавам този страх ,но го разбирам.Аз лично не бих се съгласила защото не мога да харесам достатъчно някой от първата среща до такава степен ,че да му се пусна
    ...it's WilD ObseSSioN...

nali sexa pomagal na vruzkata 1 mom4e po bilo zarqzalo momi4e koeto ne puska ot nqkoq nimfomanka ...
    You are Misleading and or Homosexual

Това значи ли че жените са просто 1-о удоволствие??? И ти когато си с 1-а жена се бориш за това удоволствие, а тя го пази. И това значи ли че щом получим секс от вас вече сте ни непотребни, защото ти това каза току-що. Не мисля че жените сте само за 1-ото ебане. Но явно вие така смятате и затова непускате на момчетата. Не може ли според теб да се ебете и да си имате готини отношения, а не да излизате 3 месеца без да правите секс? Защото момчетата общуват и с други жени. Ти не си единствена и момчето може да си каже "я, тая е по-готина от другата, а и се ебеме, старата за каква се мисли???" или нещо от тоя сорт.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Чичу 8412, чичу 8412! Ти 'ба някуя сйекси руднинъ. Ма ти си вярваш, деибъ! Мауее, ни нъм. Кът видйъ тъкиъ мити хоуа и съ сйешъм за рицйептътъ на дядо - мутикъ номел 8 (осйем). Тва йе бахти тъпътъ гуедна точкъ!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

оф ти си мн тъп бе! просто ги е страх 4е ще ги заболи бе ступид!
    Да бъдеш някого, но себе си в свят,който прави всичко възможно , ден и нощ , да те превърне в някой друг,означава да се биеш в най-трудната битка, в която някое човешко същество може да се бори..

Страх от болка, страх от изоставяне, страх от новото (ако са девствени), неправилно отношение от страна на партньора, неправилно възпитание, срамежливост и стеснителност - много може да са причините.

Цитирай Първоначално написано от babydoll
    Ееее писна ми 100 пъти да обяснявам, че не говоря за девствени момичета. А ако не знаете само в началото боли. След това става хубаво. Или можеби ги е страх да не ги наранят. Както казах и преди, много бих искал мен да ме нараняват по този начин. Да спат с мен и да ме зарязват на следващия ден. Лелее това ще е супер.

Цитирай Първоначално написано от 8412
    Цитирай Първоначално написано от babydoll
    Ееее писна ми 100 пъти да обяснявам, че не говоря за девствени момичета. А ако не знаете само в началото боли. След това става хубаво. Или можеби ги е страх да не ги наранят. Както казах и преди, много бих искал мен да ме нараняват по този начин. Да спат с мен и да ме зарязват на следващия ден. Лелее това ще е супер.
    ...Докато един ден не се събудиш и не видиш, че животът почва да отминава, а ти си сам... ужасно, мъчително сам. Защо трябва да се пропиляваш така? Такова интелигентно момче... извинявай, увлякох се.

А по-добре ли е да се събудиш 1-н ден и да си кажеш "да му се невиди нищо не съм видял от живота, бил съм само с 2-3 жени/мъже (примерно), дали не е имало нещо по-вълнуващо което е трябвало да опитам?"

Предполагам, че този вариант е за предпочитане - поне няма да си сам. Макар че в случая май спорът е излишен - различни сме мъжете и жените и няма как поне в близкото бъдеще да се уеднаквим.

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    По същата логика и 1-а жена може да каже същото. Какъв парцал ебах снощи. Според мен проблема идва от това че жената е прекалено пасивна в секса (въобще не участва) и мъжът е този който ебе и се поти и на края няма грам благодарност, защтото като се саберете с приятели казвате тоя е ебти слабия лзбовниаик. А ние правим всичко възможно да се представим най-добре. Неблагодарна работа.
    Глупости!
    Не сме толкова пасивни. Естествено случвало ми се е само да си лежа и да мъркам доволно, но само когато наистина адски много ме мързи. По принцип не е така.
    ok, а защо тогава жените не хванат и да изчукат някой мъж. Това съм го вижал 1 най-много 2 пъти. Жена да свали мъж, да го изчука и да го зареже?
    ooo sly4valo se e ne se pritesnqvai prosto edna jena da dobie malko smelost i stava vupros na nein izbor koi da svalq i koi ne :P
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си