- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Защо момичетата се страхуват да правят секс?
Страх ги е защото после може да съжаляват че тоя им е бил първия пръч!![]()
Аз не се страхувам от секса![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Сигорно защото вече си го правила...Първоначално написано от A_Loving_Girl
абе момичета сякаш не можете да разберете какво ви пита пича!! На вас секса създава ли ви удоволствие или не? Ако не, ок. Но ако ви се ебе какво се правите толкова?
Създал съм си такова впечатление за всички момичета, че секса е нещо, което "даваш" на момчето като награда, за това че се е занимавал дни или не дай си боже... месеци с теб!!
seksut za jenite e spodeliane na 4uvstva i dopulnenie kum tqx,ne smqtam 4e nqkoia kato ne iska da si legne s teb se straxuva ot seksa da viqrno e 4e seksut e ydovolstvie,no tva ne zna4i e iyro6 ebi se na poraziq za tva 4e 6e ti bude qko.sex s 4oveka,koito obi4a6 e noo po qko ot kolkoto s nqkoi det ne my znae6 i imeto dori
Създал съм си такова впечатление за всички момичета, че секса е нещо, което "даваш" на момчето като награда, за това че се е занимавал дни или не дай си боже... месеци с теб!![/quote]
Да, много съм съгласен. И когато неиска да прави секс с теб, по този начин се опитва да те задаржи до себе си ли ??? Е няма да успее, защото все пак и ние си имаме нужди и търсим начини за задоволяването им.
И само да оточня още нещо. Не говоря за първия път. Естествено че ПЪРВИЯ ПЪТ трябва да си влубен и сигурен в човека. Говоря когато вече 1-а жена изпитва истинско удоволствие от секса, защо продалжават да се дърпат?
Можеби си прав, но искам да ти кажа, че има неща които не бих правил с човека който обичам, но с удоволствие бих ги направил с няекое момиче за което знам че ще съм само за 1-а нощ. И на двамата ще ни е много хубаво стига да не я лъжеш (много) и не я нараниш.Първоначално написано от Анонимко
Е ти луда ли си. Прочети досега за какво говорим. Нали секса е нещо хубаво? Е ние момчетата искаме да ви направим нещо хубаво (и то няколко пъти) а вие пак се дърпате. Ние сме толкова добри хора, мислим само и единствено за вашето ХУБАВО И СТРАХОТНО изкарване ( и нашето покрай вас) и пак сме лошите в случея. Ц-ц-ц-ц колко е несправедливоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Лъжем ви и ви обещаваме разни неща именно поради тази причина, защото искате нещо повече от секс. А пък ние искаме секс и се опитваме да го получим по всякакви начини. И както казах ако си достатъчно обедителен пред ч-а жена че ти си страхотен, добар, влюбчив, сериозен и т.н. то тя ти е в кърпа вързана. А ако жените правеха просто секс (като мъжете) то нямаше да има толкова много лъжи и толкова наранени жени.Първоначално написано от BabbyDoll
ei na takiva kato teb vinagi im se padat nai-golemite kyrvi.xaresvate kyrvite ama nqma da xodi6 s nqkoq koqto ti se e pysnala lesno
Да, но не бих ходил и с някоя която не е добра в секса. А за да си добар в секса се иска практика. Секса е много важен в 1-а връзка. Казвам го от гледната точка, че съм на 22 и момичетата на моята възраст не се притесняват толкова да правят секс.
ami kakuv ti e problema togava?i kakvo zna4i da si dobra v seksa?
Да умееш да доставиш удоволствие на човека с който си (дори и само за 1-а вечер). Да си спонтанна, изобертателна, дива, готова да експериментираш и т.н. Защото има жени, които си отварят краката и си мислят че ти правят услуга.
Нямам какво да отговоря след оо толкова верните и изчерпателни постове на авторацялата работа е в това кой от двамата познава психиката на другия пол и кой знае повече номера и умело замайва жертвата си.Защото за една нощ удоволствие много малко биха се съгласили поради това че много добре знаят какво евентуално ще се случи след това.Аз не искам да оправдавам този страх ,но го разбирам.Аз лично не бих се съгласила защото не мога да харесам достатъчно някой от първата среща до такава степен ,че да му се пусна
![]()
...it's WilD ObseSSioN...
nali sexa pomagal na vruzkata 1 mom4e po bilo zarqzalo momi4e koeto ne puska ot nqkoq nimfomanka ...![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Това значи ли че жените са просто 1-о удоволствие??? И ти когато си с 1-а жена се бориш за това удоволствие, а тя го пази. И това значи ли че щом получим секс от вас вече сте ни непотребни, защото ти това каза току-що. Не мисля че жените сте само за 1-ото ебане. Но явно вие така смятате и затова непускате на момчетата. Не може ли според теб да се ебете и да си имате готини отношения, а не да излизате 3 месеца без да правите секс? Защото момчетата общуват и с други жени. Ти не си единствена и момчето може да си каже "я, тая е по-готина от другата, а и се ебеме, старата за каква се мисли???" или нещо от тоя сорт.
Чичу 8412, чичу 8412! Ти 'ба някуя сйекси руднинъ. Ма ти си вярваш, деибъ! Мауее, ни нъм. Кът видйъ тъкиъ мити хоуа и съ сйешъм за рицйептътъ на дядо - мутикъ номел 8 (осйем). Тва йе бахти тъпътъ гуедна точкъ!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
оф ти си мн тъп бе! просто ги е страх 4е ще ги заболи бе ступид!![]()
![]()
Да бъдеш някого, но себе си в свят,който прави всичко възможно , ден и нощ , да те превърне в някой друг,означава да се биеш в най-трудната битка, в която някое човешко същество може да се бори..
Страх от болка, страх от изоставяне, страх от новото (ако са девствени), неправилно отношение от страна на партньора, неправилно възпитание, срамежливост и стеснителност - много може да са причините.
Ееее писна ми 100 пъти да обяснявам, че не говоря за девствени момичета. А ако не знаете само в началото боли. След това става хубаво. Или можеби ги е страх да не ги наранят. Както казах и преди, много бих искал мен да ме нараняват по този начин. Да спат с мен и да ме зарязват на следващия ден. Лелее това ще е супер.Първоначално написано от babydoll
...Докато един ден не се събудиш и не видиш, че животът почва да отминава, а ти си сам... ужасно, мъчително сам. Защо трябва да се пропиляваш така? Такова интелигентно момче... извинявай, увлякох се.Първоначално написано от 8412
![]()
А по-добре ли е да се събудиш 1-н ден и да си кажеш "да му се невиди нищо не съм видял от живота, бил съм само с 2-3 жени/мъже (примерно), дали не е имало нещо по-вълнуващо което е трябвало да опитам?"
Предполагам, че този вариант е за предпочитане - поне няма да си сам. Макар че в случая май спорът е излишен - различни сме мъжете и жените и няма как поне в близкото бъдеще да се уеднаквим.
ooo sly4valo se e ne se pritesnqvai prosto edna jena da dobie malko smelost i stava vupros na nein izbor koi da svalq i koi ne :PПървоначално написано от 8412
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!