- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гръдната ви обиколка
108 sm
Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!
zna4i,kogato si kupuvam sutien vzemam nai-malkata gradna obikolka,s 4a6ka C
Първоначално написано от jane_
4е ти с такижа цици, з какво ти е да впечатляваш с друго..![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
i kakwo?wsichkite se izkarahte s grudna 90-100 na 10 godini i kakwo? sigoren sym che na polowinata ot was kakto kaza edin gost wyw foruma predi wreme 'cici kato 5 stotinki pod balatom' (koeto dosta mi dopadna)i? i 120 da wi e moje da se kaje che e ot nadnormeno teglo,golqm grub..edur kokal?!
naprimer adriana lima sochena za nai-krasiwata jena w sweta grudnata i e 85 i kakwo?malki li sa i? mene ako pitate sa i normalni naprawo idealni taka che ne kompleksiraite momicheto s takiwa razmeri
p.p ne gi slushai dobre si si
az sym na 18 i mi e 103 ama stiga i do 109 kato bqh nadebelql ;D 4esten sym ;]
Moderated by krem4et0
т.9 от Правилата на форума!
Много от мненията в темата се изтрити, а потребителката е банната по ИП. Само 1 нещо-не я толерираме. не го правим с никой потребител тук. Всички сте равни!
С друго впечатление съм останал(особено езикът и изказът на една модераторка тук), но това няма значение. Радвам се, че най-накрая се сетихте да я баннете! Макар и след сигурно повече от 1000 нейни подобни поста тук. Оправданието с личния живот и невъзможността на шепа хора да се справите с всички не важи пред мен, а в конкретният случай не би важало пред никого. Можеше да ми го напишеш това и на Л.С., но вероятно така си мислиш, че ще го прочетат повече хора? Както и да е. Това ми е последното мнение от този акаунт(не, няма да регвам друг), така че за мен проблем няма вече никакъв. Почти!...
Гръдната ми обиколка в момента е 103см.
16г - 110 обикола (момче съм)
perfektna.. 175 53 kg 90 60 90 ?![]()
На 22 години, висока 166-7 см, тежаща около 50 килограма с бюст 86 последно беше като го мерих.
Искам по-големи гърди, ама толкова дал Бог :P
94![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
ne me karai da se smeq... pls na 17 sym i imam 159 grudna mom4e sym 55 raka aeПървоначално написано от TIMEX
izpre4i se face to face sreshtu men i mi kaji ne6to bez da se izpusnesh pls
davam adres!
Only ninja can defeat another ninja ;-D
Цял метър и 3 сантиметра цици!
Момче съм на 16 г и ми е около 90 и нещо...
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
sme6en si moi 4ovek ako si vqrva6 4e ima6 160 gryb na 17 godini mnogo si gledal spisaniqta muskoli i fitnes!! 55 rakaПървоначално написано от ninjitsu
![]()
vqrvai si manqk vqrvai si ti trq 2 godini da ne si sipal anapolona!!! ako naistina ima6 55 raka to 4ista 6te e nqkade okolo 40 100% si omaznen i ima6 ginekomastiq are kat si mnogo korav sloji tvoi snimki ama ne na mitko dimitrov ili na arnold shvarceneger!! btw mitko dimitrov ima kam 60+ raka tai 4e ako iska6 moje6 da sa probva6 za mistar olimpiq!
P.P. moje6 da lyje6 lapetata v foruma ama da be6e kazal 40 raka poe4e 6tqha da ta zemat na seriozno![]()
![]()
На 15 съм и гръдната обиколка ми е 93Напълно доволна съм си от тфа което имам
![]()
az mislq 4e imam dosta golqma gradna obikolka za vazrastta si 94 cm , a sam na 14. fr mi me bazikat 4e 6a me pravqt folk pevica![]()
![]()
Na 17 sam i e 94 :}
Според мен трябва заедно с гръдната обиколка да си пишете и килограмите както направиха няколко момичета
Абе хора...вярвате ли си???
В темата за гръдната обиколка пишете 100,в темата за килограмите пишете 40-50...ама ай моля ви се!! ОЛЯХТЕ СЕ!!!!!!!![]()
Е,що не може ли да й е толкова?!Се едно нема хора с големи цициПървоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
![]()
Иам една френд с 103 май и е на 13... кво лошо има?!
ami po4ti na 15 godini sam,42kg i gradnata mi obikolka e 77 ... i se radvam 4esno kazano....
lubimiq mi razmer e 102
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Гръдната ми е 90, подгръдната някъде към 72-73.
97 момче съм на 17![]()