.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    108 sm
    Любовен поглед плъзгаш по мене и всичко в теб вибрира и стене имтимна мисъл пари в очите ще се получи ли с нас? ОПИТАЙ!!!............Искаш ти с мен да го направиш да бъде секси!!Онова нещо да направиш!!!!!!

zna4i,kogato si kupuvam sutien vzemam nai-malkata gradna obikolka,s 4a6ka C

Цитирай Първоначално написано от jane_
    17 - 98sm ama... ponqkoga adski se draznq kogato mom4etata me gledat v cicite!!!! Ne e mn priqtno... osobeno ako iska6 da vpe4atli6 s ne6to drugo... um naprimer
    ( pri gospodina mi po istoriq btw, dekolteto e glaven faktor formira6t ocenkata ne 4e se suprotivlqvam v slu4aq de... )

4е ти с такижа цици, з какво ти е да впечатляваш с друго..
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

i kakwo?wsichkite se izkarahte s grudna 90-100 na 10 godini i kakwo? sigoren sym che na polowinata ot was kakto kaza edin gost wyw foruma predi wreme 'cici kato 5 stotinki pod balatom' (koeto dosta mi dopadna)i? i 120 da wi e moje da se kaje che e ot nadnormeno teglo,golqm grub..edur kokal?!
    naprimer adriana lima sochena za nai-krasiwata jena w sweta grudnata i e 85 i kakwo? malki li sa i? mene ako pitate sa i normalni naprawo idealni taka che ne kompleksiraite momicheto s takiwa razmeri
    p.p ne gi slushai dobre si si

az sym na 18 i mi e 103 ama stiga i do 109 kato bqh nadebelql ;D 4esten sym ;]

Lestat357
    Guest

добавка за krem4et0

Moderated by krem4et0
    т.9 от Правилата на форума!

Много от мненията в темата се изтрити, а потребителката е банната по ИП. Само 1 нещо-не я толерираме. не го правим с никой потребител тук. Всички сте равни!

С друго впечатление съм останал(особено езикът и изказът на една модераторка тук), но това няма значение. Радвам се, че най-накрая се сетихте да я баннете! Макар и след сигурно повече от 1000 нейни подобни поста тук. Оправданието с личния живот и невъзможността на шепа хора да се справите с всички не важи пред мен, а в конкретният случай не би важало пред никого. Можеше да ми го напишеш това и на Л.С., но вероятно така си мислиш, че ще го прочетат повече хора? Както и да е. Това ми е последното мнение от този акаунт(не, няма да регвам друг), така че за мен проблем няма вече никакъв. Почти!...

Гръдната ми обиколка в момента е 103см.

Guest
    16г - 110 обикола (момче съм)

perfektna.. 175 53 kg 90 60 90 ?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На 22 години, висока 166-7 см, тежаща около 50 килограма с бюст 86 последно беше като го мерих.
    Искам по-големи гърди, ама толкова дал Бог :P

94
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Град
    Plovdiv,Karshaka ;-)
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    83 см момче съм
    ne me karai da se smeq... pls na 17 sym i imam 159 grudna mom4e sym 55 raka ae izpre4i se face to face sreshtu men i mi kaji ne6to bez da se izpusnesh pls davam adres!
    Only ninja can defeat another ninja ;-D

Цял метър и 3 сантиметра цици!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    Село.София
    Момче съм на 16 г и ми е около 90 и нещо...
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ninjitsu
    Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    83 см момче съм
    ne me karai da se smeq... pls na 17 sym i imam 159 grudna mom4e sym 55 raka ae izpre4i se face to face sreshtu men i mi kaji ne6to bez da se izpusnesh pls davam adres!
    sme6en si moi 4ovek ako si vqrva6 4e ima6 160 gryb na 17 godini mnogo si gledal spisaniqta muskoli i fitnes!! 55 raka vqrvai si manqk vqrvai si ti trq 2 godini da ne si sipal anapolona!!! ako naistina ima6 55 raka to 4ista 6te e nqkade okolo 40 100% si omaznen i ima6 ginekomastiq are kat si mnogo korav sloji tvoi snimki ama ne na mitko dimitrov ili na arnold shvarceneger!! btw mitko dimitrov ima kam 60+ raka tai 4e ako iska6 moje6 da sa probva6 za mistar olimpiq!

P.P. moje6 da lyje6 lapetata v foruma ama da be6e kazal 40 raka poe4e 6tqha da ta zemat na seriozno

На 15 съм и гръдната обиколка ми е 93 Напълно доволна съм си от тфа което имам

az mislq 4e imam dosta golqma gradna obikolka za vazrastta si 94 cm , a sam na 14. fr mi me bazikat 4e 6a me pravqt folk pevica

Guest
    Na 17 sam i e 94 :}

Guest
    Според мен трябва заедно с гръдната обиколка да си пишете и килограмите както направиха няколко момичета

Guest
    Абе хора...вярвате ли си???

В темата за гръдната обиколка пишете 100,в темата за килограмите пишете 40-50...ама ай моля ви се!! ОЛЯХТЕ СЕ!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ™.::CeCkO®BoY::.™
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    13 години-96
    AHahah Tva me ubi dete vzemi se osuznai malko .... na 13 godini - 96 grudna obikolka ti trqq da si 100 kila brat4e za da ti e tolko .. daje da si 100 kila pak moje da ne ti e tolko na 13 godini XXXAXa Ti shte iskarash , 4e na 15..16 godini shte minesh Preslava
    Е,що не може ли да й е толкова?!Се едно нема хора с големи цици
    Иам една френд с 103 май и е на 13... кво лошо има?!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Утре правя 17 и ми е 96 Доволна съм

Guest
    ami po4ti na 15 godini sam,42kg i gradnata mi obikolka e 77 ... i se radvam 4esno kazano....

lubimiq mi razmer e 102
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Голям фен
    Град
    София
    Гръдната ми е 90, подгръдната някъде към 72-73.

Повече от фен
    97 момче съм на 17

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си