- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ромският проблем в България
за 18 години не мога да кажа,че знам перфектно български,все още има дума,за които се съмнявам за правописа им,само че въпросът не е в това. Никой не изисква от циганите,турците или който и да е,да пишат перфектно на БГ. Не можеш да живееш в една чужда страна и да си говориш единствено и само своят си измислен език(цигански). Може и да не съм права в това,което говоря,но когато чуя някой да говори на цигански и полудявам,адски много ми бърка това в мозъкът. Друго искам да те питам...нормално ли е да има в БЪЛГАРИЯ да има новини на ТУРСКИ??? Днеска ще са на турски,утре ще са на цигански.....Първоначално написано от exploitedteen
а сега след като живееш в България някой задължава ли те да слушаш само българска музика примерно?Първоначално написано от sinful`girl
защо всичките опявате нон стоп 'оо всеки може да си прави каквото иска' ама после баш обратното мърморите
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Какво общо има музиката с това на какъв език БИ ТРЯБВАЛО да се говори в една страна. Нито слушам само БГ музика,нито гледам БГ филми,но говоря БГ език и държа да слушам хората около мене да говорят на БГ....Не виждам къде е връзката на това,което казваш ти и това,което твърдя азПървоначално написано от _SL_
![]()
![]()
искам да кажа че всеки ше си говори както иска
ако искам и на японски ще си говоря не ми е проблем...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
exploitedteen, не си ме разбрал какво съм искала да кажа. Нито съм някой патриот,нито демагог,просто има неща,които ме дразнят и едно от тях е като чуя цигаска реч! Пак казвам,не съм расистка и не мразя малцинствата,но факта,че живеят тук, че се размножават като хлебарки,че по улиците чувам подсвирквания и коментари на цигански,на които даже и не мога да отговоря,защото само мога да гадая каква простотия са казали,ме изнервя адски много. Когато си се приберат при в къщите,при семействата си,нека си говорят на цигански колкото искат,но нека това става само в тяхно си обкръжение
Надявам се,че успях да ти изясня какво имам предвид![]()
![]()
Първоначално написано от exploitedteen
Ами....въпрос на лично мнение,всеки го възприема по различен начин![]()
офффф нема оправияПлъзнали са навсякъде тия роми и цигани!Ужассс цяла Индия няма да стигне да ги побере
Малко са така като...хлебарки
(знам,гадни4ка съм
)Тряя да е на някакъв огромен остров,дето няма измъкване,за да не могат да се разпръснат по Света
![]()
Депортация......
ЛагериПървоначално написано от Fascist
![]()
"Циганите не били виновни, че са такива"![]()
![]()
Тоя имидж на "черното петно" в държавата ни сами са си го изградили.
Или може би някой не им позволява да се къпят,а?Някой ги кара да изнасилват?Някой ги кара да раждат по 10 деца и да пълнят домовете за деца?Някой е виновен, че имат по 2000 лева неплатен ток?
Ето разликите м/у българите и циганите:
-българина се къпе, циганина-НЕ!
-българина го ебе, че вкъщи децата нямат какво да ядат, циганина-НЕ!
-българина не прави деца, които неможе да издържа, циганина-прави!
-някои българи няма какво да ядат, но не получават помощи, циганина-получава!
Искам да ви попитам нещо-чупенето на надгробни плочи-какво е?-Хоби?
Може би съм безсърдечна или незнам каква за вас, но според мен има 2 алтернативи-или циганина ще стане нормален човек или-НА САПУН!
А защо не видях вариант ... на сапун![]()
майтап
ми тряя да им покажем какво е презерватив и да си ограничат популацията на чавета
apfff... tes jivotni gi mrazq ama si4kite - do edin.. abe ne 4ak jivotni no karai...
abe za Indiq sam mai![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Какво да ви кажа, и аз съм имал случки с мангали , правилното решение е да се експортират в лагери (гета).Да вземем пример от Америка със негрите.Преди белите хора в Америка не са харесвали негрите и за това са ги направили на гета , но след това нещата се оправят след като създават една собствена нация и култура.
Следващия път ще го добавя като опцияПървоначално написано от music_pirate
![]()
Това е икономически неизгодно..Първоначално написано от music_pirate
Знаеш ли че в България има само някои селца с положителен естествен прираст?
Например Руен..
Или пък Ивайловградско..
с две думи,там където населението е предимно циганско/турско..
във всички други части на България 1/4 от населението са пенсионери,а по селата 1/3 от населението.
Пенсионерите не стават за нищо.
Непотребни са от икономическа гледна точка.
За промишлеността е нужна работна ръка.
Затова нека раждат по много.
А каква по-добра ръка от млади,енергични хора..
Аз съм за интеграция на циганите,нека работят наравно в българите..
на мен не ми пречи ако имам колеги от малцинствата,въпреки че ще имам предразсъдъци..поне следващите 20 години,защото вълкът кожата си мени но нрава не-и е наивно да мисля,че ако преди са крадели и биели,ще станат честни и отзивчиви.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз съм за Индия.Дори и да не е Индия,където и да е само да не са в Бг.Колко пъти съм ставала свидетелка на побоишта над някои българин от цигани и то без при4ина.Например в квартала седим си на една пеика и от някъде идват двама мангала и викат на един от компанията ми ти някакъв проблем ли има6 4е гледа6 теи и тои каза не не ви гледам и онея без при4ина като по4наха да го налагат до кръв.Дръг път пак на един познат доидоха няколко мангала и по4наха да му се правят и тои ни6то не им беше казал и те му разкарважиха главата и си заминаха. Е на туи кво му се вика? После ги заштитаваите...
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
2 = allПървоначално написано от Val4etoO
![]()
така се почва, а се стига до пуч....
дали са партия на маргаритките или АТАКА или какво там се наричат, то просто си им личи че работят заедно и за една цел
тва е все едно да се насереш и да не мирише в трамвая...
^the nazi inside is calling![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Сребреница за мангалите!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
Сапун![]()
А бееее как може такава гавра със знамето ????? Ти нормален ли си бе,калъф. Тва е знамето на родината ти,а слагаш този шибан знак на него ...........нямам думи просто колко глупаци имаПървоначално написано от Национал Социалист
![]()
Това е пълна гавра![]()
Да живее България!
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Този знак произхожда от древните българи, ако не знаешПървоначално написано от sinful`girl
![]()