- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ромският проблем в България
Умри ти, анархист гаден!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ми не нз.......вземи го махни това,защото наистина е гавра. Уж се дуете какви националисти сте,а се подигравате със знамето си!Първоначално написано от Национал Социалист
МуахахахаПървоначално написано от sinful`girl
това негърче в подписа ти сигурно го изкарва извън релси![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Ето, куче, яжПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B8%D0%BA%D0%B0
Не се прави на ударенПървоначално написано от exploitedteen
Няма да ти мине номера
![]()
Виж,няма какво да показваш линкове и тн....Гледай аз да не ти извадя линк от Конституцията на България,където пише кое е опетняване на знамето,защото тогава ще млъкнеш. Скрии се и с линковете и с тоя аватар и подписПървоначално написано от Национал Социалист
![]()
И кво правим сега? Всички се заяждат не заради това че на знамето има нещо друго, а не герба, а заради това че има свастика. Щом не ви харесва на знамето да има други символи, ми ходете на мач и ще видите че на всяко знаме има надписи, символи и какво ли не. Даже боянчо расате съвсем законно си развява трибагреника с lYl... А и свастиката не е казано че винаги символизира НС. Момчето може просто да си е будист![]()
Давай да видим "кое е опетняване на знамето" !Първоначално написано от sinful`girl
свастикатаПървоначално написано от Анонимко
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Регни и тогава ми говори.....Първоначално написано от Анонимко
Спирам с коментарите вече,защото вие явно от дума не разбирате ....Псевдо-националисти!!
и тва позволява да изсереш една свастика на знамето?Първоначално написано от ATAKABG
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Както виждаш има всякакви знаци на всякакви знамена(дори и на националния трибагреник има lYl), а свастиката е древен символ произхождащ от Памир още 1000 г преди христаПървоначално написано от _SL_
![]()
и също така символ на шибания национал-социализъмПървоначално написано от Национал Социалист
и този същия символ е забранен от Българската Конституция
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Забравих да кажа, че е и символ на пивоваритеПървоначално написано от _SL_
![]()
_SL_, освен да повтаряш казаното от другите друго можеш ли или до тук ти се изчерпва мисълта![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
защо ли си мисля че точно ти нямаш право на такива забележки?Първоначално написано от Национал Социалист
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Faith without deeds is worthless
Поздрав за ромчетата:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
повтарям
Faith without deeds is worthless
"Лице, опетнило "по какъвто и да е начин" герба, знамето или химна на България, ще се наказва с лишаване от свобода до 2 години"
"С глоба до 5 хил. лв. ще се наказва този, който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от конституцията обществен и държавен строй."
Нямам какво повече да добавя...до тука всички вие,псевдо-националистите сте с 2 годиншна присъда и сте вътре с 5 хил.лв![]()
2 г в затвора дава бонус и разширен анус![]()
![]()
"Опетняване" е бая широко понятие, а колкото до демокрацията - майната йПървоначално написано от sinful`girl
Кво ни е дала до тука че да я почитаме?
хм, това е все едно да кажаш "майанта му на въздуха, той е мръсен, няма да го дишам" - защото в момента нямаш избор, освен да го дишаш
"опетняване" е съвсем тясно понятие, тъй като съдебната практика отдава е намерила тълкуванието му
и да, Расате може да бъде съден, но няма да е политически удобно - аз ти казах, че идиотите се убиват като ги оставиш без враг ^^
Първоначално написано от TheNightRider
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ква Индия веПървоначално написано от DeSiTo0o
Автора е забравил да сложи опцията САПУН!
![]()