Вече на няколко филма ми се случва да пробвам да си пусна субтитрите и да ми изписва (гледам ги с Media Player Classic):
To load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file:
- DirectShow: VMR7/VMR9 renderless ot Haali's
- RealMedia: Special renderer for RealMedia, or open it trough DricetShow
- QuickTime: DX7 or DX9 renderer for QuickTime
- ShockWave: n/a
Какво значи това? И какво тртябва да направя, за да си изгледам филмчетата най-накрая?
Вече на няколко филма ми се случва да пробвам да си пусна субтитрите и да ми изписва (гледам ги с Media Player Classic):
To load subtitles you have change the video renderer type and reopen the file:
- DirectShow: VMR7/VMR9 renderless ot Haali's
- RealMedia: Special renderer for RealMedia, or open it trough DricetShow
- QuickTime: DX7 or DX9 renderer for QuickTime
- ShockWave: n/a
Какво значи това? И какво тртябва да направя, за да си изгледам филмчетата най-накрая?
Така буквален превод : За да лоуднеш субтитрите ти трябва да смениш предварителните настройки на плеъра и да преустановиш файла, т.е. да го отвориш наново :
- Директно излъчване : Това са чистотите трябва да нагласиш едната за препоръчване VMR9
- РеалМедия : това е плеъра с който гледаш филма, отбелязваш в настройки, ако има някъде под разбиране които са ...
- QuickTime : Отново избираш DX9
- ShockWave : то си седи така ...
p.s. Преименуваш ли субтитрите да са с името на филма, т.е. копираш името на филма и го пействаш ня мястото на субтитрите като оставяш означението на файла отзад дали .avi дали .sub ... Пробвай, ако нещо не стане, питай пак ...
Аз успях да си го преведа, но не разбирам какви са тези настройки и от къде да ги сменя? Моля те, обясни го като за малоумници, за да разбера.
Не преименувах, но сега пробвах и пак не става. Всъщност въобще не стигам до момента, в който трябва да избера субтитрите от папката, защото директно ми изскача онова съобщение.
М ... незнам, с медия плеър класик, не съм толкова специалист, а и го нямам точно да ти кажа от къде са настройките. А и лично мое мнение е, че класика мн съкс ... аз ползвам Windows Media Plear и DVD x Player 4.0 Professional ... Ако искаш изтегли си един от двата и пробвай с тях ... Втория е малко по-труден за употреба, но пък разчита всякакви смотани файлове от рода на .tft .sds и други .... за проблема ти не мога повече да ти помогна за съжаление ...
Опа, всъщност реших да отворя субтитрите , защото файлът беше само 1KB и се оказа, че няма нищо в него.
Благодаря все пак!
Считам си темата за приключена!