.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Джаз

Hybrid View

Джаз

Бихте ли препоръчали хубави джаз изпълнители. Попринцип предпочитам по-леките работи, защото по-задълбочените изобщо не ги разбирам. Но ще е хубаво да дадете всичко, което е хубаво. Ще съм ви благодарен.

RQ

По принцип джаз рядко слушам, но бих ти препоръчал това което слушат майка ми и баща ми, наистина е качествено : Ал Жеро, Били Холидей, Бен Танкард, Луис Армстронг, Чарли Паркър, Рей Чарлз, Гери Бъртън, Ела Финджералд, Франк Синатра ... все качествени неща.

Надявам се да ти допаднат
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    Blondeland
    Йълдъз Ибрахимова

Незнам как се пише първото и име , затова моля да ме извините ако има грешка....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Благодаря. Те първа ще слушам изпълнителите и по-късно ще коментирам. За съжаление много малко хора слушат тая музика, особено във форума. Мислех си, че ще има повече коментари. Ама явно е по-на мода да се правиш на слушащ класическа музика.

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous
    По принцип джаз рядко слушам, но бих ти препоръчал това което слушат майка ми и баща ми, наистина е качествено : Ал Жеро, Били Холидей, Бен Танкард, Луис Армстронг, Чарли Паркър, Рей Чарлз, Гери Бъртън, Ела Финджералд, Франк Синатра ... все качествени неща.

А Луис заедно с Елла Фицджералд вече е направо неземно.
    "The Nearness Of You" <---

Ама аз слушам по-леки и лесни неща и страшно малко все още (4-5 изпълнителя), но някои неща ме хванаха и ми харесаха страшно много и затова търся разни работи.

Re: RQ

Цитирай Първоначално написано от Fallen Leaf
    Цитирай Първоначално написано от young_rich_famous

А Луис заедно с Елла Фицджералд вече е направо неземно.
    "The Nearness Of You" <---
    Прав/а си ... песента е нещо наистина уникално ... майка има всички златни албуми на Луис и знам за какво става дума ... Усещам, че се разтапяш
    ... k33p w@lkinG ...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    тъкмо слушам съмъртайм на елла фитцджералд и луис армстронг
    но ще ти препоръчам Nat King Cole, Paul Whiteman, Dizzy Gillespie, Buddy Bolden и разбира се Ella Fitzgerald!
    аз лично предпочитам повече соул, и ти го препоръчвам. надявам се да съм помогнала
    "Целувка за лека нощ"

А има ли други джаз повлияни изпълнители в България освен Йълдъз Ибрахимова, Тодор Колев и Белослава?

Град
    Blondeland
    Цитирай Първоначално написано от Забавно ми е
    А има ли други джаз повлияни изпълнители в България освен Йълдъз Ибрахимова, Тодор Колев и Белослава?

ДААААААААААААААААААА!

Вили и Хилда Казасян!
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си