Цитирай Първоначално написано от нАрАнЕнАтА
Цитирай Първоначално написано от Sam90
ОК и какво от това? Нито можеш да върнеш времето назад, нито нищо - за какво се тормозиш????
И какво от това ли?!
Може би очаквам само съчувствие от хората,но ти наистина не разбираш,може би защото не си го изпитал,но повярвай ми не е толкова лесно,колкото изглежда.
Да,всеки може да каже:"Еее за какво се тормозиш?"
Хиляди пъти съм си задаяала този въпрос,но...и хиляди пъти съм разбирала,че е много трудно,наистина трудно
Знам,че трябва да кажа на някого,но според вас лесно ли ще е?!
Да не мислите,че ще кажа просто:"Ами мисля,че ме насилиха.."и това е..
Може и да преувеличавам,но за мен си беше най-мрачното ми преживяване..
абе как МИСЛИШ,че са те насилили?или са или не са...да не говорим,че е тъпа постъпка от страна на тея твои "приятелки",няма да почвам с лекциите какви хора смяташ за приятели,но пък замисли се,че може просто да е от злоба и некви женски глупости.
а довери ми се,от опит знам,че е много по-лошо да те разсабличат момчета,защото тогава вече наистина не знаеш до къде ще стигнат нещата,докато въпросните момичета са го наоравили единствено от няква злоба.
общо взето голяма драма,голямо нещо.не знам за кви травми говорите,защото тея неща,колкото и да е тъжно,се случвт непрекъснато и драматизираш прекалено много.според мен се тровиш за абсолютните глупости,не ти се е случило нищо кои знае какво и не знам защо така преувеличаваш.дали от липса на проблеми и си търсиш занимание...не знам,явно,че го смяташ за голям проблем,но според мен не е нищо сериозно.