.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    pfff
    Guest

майка ми май умира ;(

знам че не можа да ми помогнете, ама...просто незнам на кого да кажа...имам на кого, ноо когато говоря за това и се насълзявам а не допускам да рева пред приятелите си.. то още не е 100% сигурно, че е болна, ама...веднъж като се връщаше от изследванията си и я питах какъвн е резултата и тя каза че е много лош, но не си отваря устата за повече. Вчера ми каза: Няма да умра нали? Искам да ви видя големи...и се разплака. Много ми е гадно незнам какво да правя. Ще трябва да бъда с баба ми и дядо ми ако и се случи нещо..

Град
    Свищов
    Много тъжничко .. дано не е това края
    Eдна колежка на майка ми има 6 месечно бебе и сега и казаха, че е болна от рак... Живота е най-големия кошмар на човека.. Моля се всичко с майка ти да е добре и да е просто някаква фаза.. или да е на нервна основа и да утихне
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Tova e ujasno Neznam kakvo da ti kaja i kak da ti pomogna.Iskrenno se nadqvam da ne stane neshto losho [-o<
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен Аватара на CraZyTyY
    Град
    Пловдив
    ole gorkoto nadqvam se da se opravi kakvoto i da e [-o<
    no relationship, no emotion, just sex..

pff
    Guest
    много ви благодаря за подкрепата

Град
    Свищов
    Майка ми сега е в другата стая и е адски зле ;( Боли я главата, отпаднала е, повръща.. работи в среда в която има много сяровъглерод и действа много лошо на нервите и органите.. Но е на фази, един месец е добре друг не. Лекува се и се оправя..
    Така, че не се безпокой,ще се оправи твоето мамче
    Kill one person and you're a murderer, kill thousands and you're a conqueror, kill everybody and you've become a GOD!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Споко бе, най-вероятно е нещо сериозно, но не чак фатално. Просто всеки човек, когато разбере, че му има нещо по-гадно, си втълпява, че е края на света и всички се вкарват в някакви филми.
    Споко бе !
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Добре,щом ти е толкова тъжно,защо не поговориш с майка ти и да я попиташ направо как стоят нещата.Та ти се мъчиш без дори да знаеш точната диагноза на майка си.Айде,проведи един разговор с нея и чак тогава,обмисляй положението.Напразно без а си сигурна в каквото и да е не си заслужава да се терзаеш.Айде,късмет.стиска палци,всичко да е наред.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

lele tva e mn tujno! Za nikoe dete nqma po-tujno ne6to ot tova da ostane bez edin ot roditelite si! Az li4no ne si predstavqm jivota bez moite! Iskreno se nadqvam i ti pojelavam maika ti da ozdravee i da se oparvi i neka Gospod da pazi maika ti!
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Re: майка ми май умира ;(

Цитирай Първоначално написано от pfff
    знам че не можа да ми помогнете, ама...просто незнам на кого да кажа...имам на кого, ноо когато говоря за това и се насълзявам а не допускам да рева пред приятелите си.. то още не е 100% сигурно, че е болна, ама...веднъж като се връщаше от изследванията си и я питах какъвн е резултата и тя каза че е много лош, но не си отваря устата за повече. Вчера ми каза: Няма да умра нали? Искам да ви видя големи...и се разплака. Много ми е гадно незнам какво да правя. Ще трябва да бъда с баба ми и дядо ми ако и се случи нещо..
    Ако се интересуваш от неща различни от традиционната медицина, можеш да разгледаш сайта поместен в профила ми. Ако имаш някакви въпроси можеш да ми пишеш ЛС.
    И горе главата.

Мда... познато... майма ми е оперирана 3 пъти от РАК и се предполага, че не и остава много време. Наистина е тъжно, но това е животът и трябва да приемеш фактите с високо вдигната глава. Нещата не винаги стават, както ни се иска, но няма как.
    Няма как да ти кажа да не се натъжаваш, защото е безмислено - знам много добре, че няма как да не ти е тъжно...
    На който му се убива време...

Re: майка ми май умира ;(

Цитирай Първоначално написано от pfff

лелелеее много гадна дано се оправи [-o< аз ще пулудея ако на майка ми и се случи нещо лошо така майката на едни съседи те са на 10 и другото на 6 майка им почина преди година от тумор в главата много гадно а тя си го имаше от много време ние мислихме че ще се оправи но уви..........

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не губи надежда!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Lady Death е права
    не губи надежда

Ако моята майка умираше на никой нямаше да му пука....защо на мен да ми пука?

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    нема ти пука за майка ти?

Мега фен
    Град
    SF
    Ужасно е това, много съжалявам, 4е майка ти не е добре. Много е тежко да знаеш, 4е някой толкова близък ще си отиде и ти няма какво да направиш, за да помогнеш. Майката на моя много добра приятелка е болна от рак. Остават й няколко месеца. Това разби цялото семейство. Просто ги виждам как от ден на ден стават все по-зле от мъка и безсилието ги убива. Не го пожелавам на никого. Трагедията е страшна и няма съвземане. Оставаш белязан за цял живот.

Колкото до автора - предполагам, 4е майка ти действително има някакъв сериозен проблем, но едва ли умира. Ако беше толкова сериозно, щеше да ти каже. Колкото и да ви е тежко, все пак тя няма да си позволи да крие от теб нещо такова. Малко или много трябва и двамата да бъдете подготвени, ако наистина най-лошото предстои да се слу4и.
    При положение, 4е не ти го е казала направо, мисля, 4е нещата не са 4ак толкова зле. И все пак много ти се 4удя - знаеш, 4е има нещо и я оставяш сама. Аз на твое място нямаше да издържа така да я гледам как страда и да си мъл4а и да 4акам евентуално тя да дойде да ми каже нещо. Хората имат нужда от подкрепа в тежки моменти, а излиза, 4е на теб ти е мъ4но, но не правиш нищо по въпроса дори да разбереш какво й е.

Робинята на Quench

Майка ти явно е в паника и нз какво ще стане и има нужда от твоята продкрепа . Отиди при нея и си поговорете кажи и че си до нея това ще и даде сили и ще се оправи по бързо! Наистина пожелавам ти много сили и кураж защото това е едно от най трудните неща да гледаш някои които обичаш да не е добре . Дано мамчето ти скоро да се оправи и всичко да е наред

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    Цитирай Първоначално написано от KoRn
    EBATI PROSTAKA !

по темата: няма да повтарям че това е ужасно, и че не трябва да губиш надежда... просто недеи да мислиш за това,нз как ще го направиш... но наи-добре иди и поговори с нея ,хем ще разбереш какво и има,хем ще я успокоиш малко.. касмет
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

nqma da umre 6toto vsi4ki 6te se molim da ne stane...imai vqra i q napravi mn 6tastliva za da ima sili da se bori sre6tu olestta si..uspeh i na dvamata. [-o<

Град
    Лондон
    Gore glavata! Prosto ne gubi nadejda, tova 4e e seriozno ne zna4i 4e umira jenata!!! Pogovori s neq, razberi kakvo to4no mi ima. Predi godini maika imma6e ne6to kato tumor mislq (bqh malka za da razbiram to4no kakvo e bilo) , no slava bodu 4e be6e dobroka4estven i q operirsaha, makar4e bqh malka mnogo se strahuvah i mi be6e super gadno pri misalta 4e ne6to moje da se slu4i s maika mi. Zatova vmesto vatre6no da se izma4v6 idi i pogovori s neq, sigurno pak i na neq i e nujna malko podkrepa i q uspokoi !
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

наистина мн жалко но дано е лекарска грешка и да се оправи

Споко душице ние сме с тебе! Ще видиш всичко ще се оправи! Много тъжно наистина но само спокойно ние сме с тебе няма страшно! [-o<

Цитирай Първоначално написано от lonely___f
    Споко душице ние сме с тебе! Ще видиш всичко ще се оправи! Много тъжно наистина но само спокойно ние сме с тебе няма страшно! [-o<
    точно така......ние сме с теб аз и предлагам да отиде в руската църква СВЕТИ СЕРАФИМ ест ако е от СФ да напише желанието свързано с майка и и да го пусне там в една кутия да запале свещичка и да се помоли за майкаси предлагам и точно там щото точно там се пишат желания........и наистина някой мой желания се сбъднаха имай вяра......

Повече от фен Аватара на paola_Rey
    na men mai mi se slu4va ne6to podobno i iskrenno ti sa4ustvam,poneje mai4a mi pri edin po silen stres moje da polu4i infarkt i me e strax,6te ti kaja 4e az do skoro ne vqrvax v gospod no sega kato se zamilsq moje pak da po4na da vqrvam [-o<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си