- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запозна с полвинката?
\/ ami slu4i se mn obaekano i slojno. zapoznahme se v 4ata , sled nqkolkomeseca se vidqhme i se hareshame mnooo no toi tragna s edna det mu se farli napraoo na vrata i dokato toi be6e s neq az na puk se zanimavah s the best fr to mu ama ni6to ne se polu4i,i sled o6te nqkolko meseca se vidqhme pak i re6ihme na 14 fevruari da se vidime, i togava tragnahme i taka do den dne6en
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Прибирах се вечерта към в къщи, минавах покрай едни гаражи и двама пича дотичаха до мен и единия вика "Огънче имаш ли" и аз вада и му давам и той вика мерси. И аз му викам "за нищо" и си продължих напред и той каза "ама си голямо сладурче" и аз викам "ами благодаря, но не мога да кажа същото за теб" и той вика "ауу, че сме злобнички, за къде си се разбързала така" и аз викам "еми прибирам се, ама нещо не ми се прибира мн мн" и той вика "ми ела да си поговориме малко, ако искаш де" и аз се съгласих.
И отидохме на една беседка, лаф мохабет, и по едно време си извадих тела да вида колко е часа и той вика "ауу, а как бих могъл да получа номера ти" и аз викам "никак" и той "ама на тебе нещо ти има, за кфо се държиш така" и аз му викам, че тва си ми е просто в кръвта. После пак вика "ае де, няма ли да ми го дадеш" и аз викам "ами с друга карта съм , тази не е моя, а моята е в баща ми и не знам кога ще я получа".. и взехме, че сменихме темата, ама после като си поприказвахме и като го видях що за стока е, и на тръгване към вкъщи му викам "Ами.. аз такова.. имам домашен. Искаш ли го" И той вика "да" , записа го, и аз като се прибрах изобщо не си и бях помислила, че може да се обади, ама е на', звънна.. говорихме си известно време, и веднъж вика искаш ли да излеземе да се видим и бла бла и аз се съгласих, видяхме се, и 4 месеца по-късно тръгнахме. Разделихме се.
Преди известно време се видяхме и тръгнахме пак след 3 месеца, и утре прайм 9 дена![]()
Запознах се с нея на един рожден ден на един френд.Хмм първо мнение
интересна мой тип (говорим външност) заговорих я майкоо та тя харесваше едно към едно нещата които харесвам и азпосле почнахме да се виждаме по често и аз не само хлътнах ама найстина се влюбих и сега
е перфектно тя си ме обича аз си я обичам и всичко си върви по вода![]()
ми ... тои ме е видиял и е искал скайпа ми и така покани ме на кафе първия път когато се видияхме не ми допадна ама така стана че тръгнах с него и ся си го обичкам много много![]()
![]()
@cherinka - na nedostapna se pravi6 a ?![]()
Ehh tazi pusta jenska nedostapnost . Az mnogo si padam po takiva momi4eta ( spoks ne te svalqm ).
Moqta istoriq e interesna . Poneje i 2-mata hodehme pri 1 i sa6ta gadatelka i az q haresah , zapoznahme se , no dotuk . Az ne iskah samo tovazatova otidoh pri gadatelkata ( Tq 4esto hode6e pri neq i se poznavat ) i vzeh GSM-a i ottam zapo4na vsi4ko
![]()
Мм в чатаи първото ми вшечатление беше чееее.. е супер забавен
![]()
![]()
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
Ние се запознахме абсолютно случайно... Аз имах среща с 1 приятелка, а те беше довела оше няколко човека с нея (и той беше сред тях). Не се случи нищо интересно - след като се запознахме с него играхме билярд и си лафехме... Но след като си тръгнах просто не можех да спра да мисля за него. Каквото и да правех само той ми беше в главата (до тогава никога не се бях чуствала чак така)... А както в последствие разбрах и при него е било същото![]()
Бях на кафе с най- добрата ми приятелка. Дойде брат и с него и ни запозна. После той е взел номерът ми от приятелката ми и ми се обади.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
zapoznahme se mn slu4aino v skype az si mislih se si pi6a s fr mu a se okaza 4e e toi...posle az ne mu povqrvah 4e e toi razmenihme si skypetata i si pisahme 2 meseca vidqhme ......be6e spr qko mn si go haresah...posle o6te 1 mesec skype pisane i otnovo se vidqhme togava toi me celuna i me gu6ka6e cqla no6t....vse o6te ne hodim 6toto sme ot razli4ni gradove ama tva zapoznanstvo na6eto be 6e zabavno..![]()
5 години бяхме в един клас. Той ме обичаше в рамките на 3 години, докато аз не се усетя, че също имам чувства към него.
ами запознахме се в едно дискотека...харесах си го и казах на една фр...мислех си че тя не го познава и нищо няма да направи обаче стана точно обратнотохукна към него и докато и кажа чакай тя вече беше при него...доведе го при мен запознахме се...вечерта бяхме с едни фр по кафетата и накрая ме изпрати и така...вече сме заедно повече от 1 месец
![]()
Всъщност не сме се запознавали официално. И първият път не го помня...какво да направяОще ми е тъпо заради това...той е приятел на приятел на бившия ми, след като скъсахме с него, се видях с приятеля, който е и мой приятел...обясних го тъпо.
Ама и аз мога да разкажа как стана всичко :П
Татуу фестът миналата есен. Бях се разбрала с общия приятел да се видим там и той, естествено, води моето урунгелче...което е пияно /това също е естествено/. И ще пием бира...но е студено и затова отиваме у тях /у мъжа ми/. И той поне 18 пъти се почувства длъжен да обясни как би ме чукал и колко еротична поза съм била заела...и аз му бях бясна. После се разбирам с приятеля да се видим пак, оплаквам му се от мъжо, че се е държал свински, и той отсича: "Ама той Жорката си е такъв, не му обръщай внимание". Ами, хубаво. А аз тоава бях решила и че мъжо ми е е баси плейбоя...но това е друга тема. Имаше една снимка от феста, на която той ме усмихва...пращам я аз на една позната и тя започна да ми обяснява колко бил як /мъжът ми/, а аз изобщо не се бях заглеждала в него. Та...уреждаме си друга среща след 2 седмици и аз докато пътувам натам, се сещам за онази девойка и си викам: "Абе, той наистина е готин" и се надявам да дойде. Е, дойде...то не бяха лигавщини, не бяха простотии...ама от страна и на тримата. и аз през цялото време се опитвам да влея в главата на това ми ти момченце, че ако иска просто да ме чука, няма да стане. Стана дума за една позната - голямо курве, и той казва, че И е навит, и аз отсичам: "Вече наистина не бих се чукала с теб". Шах и мат. Горкият![]()
![]()
![]()
Същата вечер в чата...пишем си...и аз го питам: "Какво искаш от мен?" и той хъка...мъка...стигнахме до заключението, че искал "и секс" /впрочем казва, че оттогава е белият косъм на брадата му/. И го предизвиках - казах му, че ще го налазя, когато се видим.
Виждаме се на следващия ден...предизвикателството свърши работа.![]()
И оттогава...7 месеца льобоф...
Еми с една фр бяхме седнали на центъра да си починеме малко,а Той чакаше някакви момичета и ни видя и дойде при нас,защото се познава с моята фр и тя ни запозна,но на мен ни ми направи никакво впечетление.След една-две седмици го видях на събора на същата фр и тогава той много ме хареса,той започна да ми се натиска,но аз се правих на недостъпна.След два дена бях на рд-то на тази фр,но той небеше поканен,поради необясними за мен причини,но той беше на центъра с гаджетата на две момичета и те ми казаха,че ще ходят при тях и че Той е там и аз тръгнах с тях.И като го видях,понеже бях "леко" на градус отидох при него,гушнах го,целунах го и . .. така ... От тогава ходиме![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Zapoznahme se v 8 klas.. ozovahme se v edin klas.. Pyrvoto mi vpechatlenie beshe che e kreten.. postoqnno me dusheshe s perdeto.. I sega zavyrshihme 12 klas.. i trygnahme.. Oshte ne moga da povqrvam daje.. che tochno sega vidqh v nego strahoten myj.. nikoga predi ne mi e pravel vpechatlenie..
ti si nai golemiq sladur ot toq forumПървоначално написано от cherinka
![]()
Эапоэнахме се в чата съвсем случайно.Но се паснахме много,пишехве си с часове...напрова искрата пламна.След това се видяхме и тя пламна ощее по-силно!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Айде пак за бившето...![]()
Излизам аз с гаджето на тренировка... Той ма оставя да седна на една пейка... Аз седя седя седя.. Зяпам.. Набоде ми се в очи едно момче... Косата му беше по-дългичка от другите момче... ерфектно тяло.. Минави постоянно покрай мен.. Праи задно салто пред мене.. Хахах Фукльо с две думи.. Тва си помислих... Ама не отричм че беше... МАМА МИА...Сбутаха се там нещо с тогавашното ми гадже.. И по време на почивката двамата довтасаха бутащи се едн в друг... "ЪЪЪ Вики тва е един много добър мой приятел.. Крис се казва" " Вики" * стискаме си здраво ръцете* .. Свърши почивката... Криско се кръжеше около мене... Свърши тренировката тръгнахме си...
Прибрх се в нас.. Два дена нищо.. На третият... Някой ми пише в скайп.. " ЪМмм... Хай.. Нали знаеш кой съм"... И Тва беше самият Криско...От плът и лиготия... И така 1месец забивки... Скъсах с другото гадже.. 2 месеца бест фр-с... Тръгнахме... Скъсахме след 2 месеца и половина..
След 12 4аса стават 7 месеца от както с епознаваме..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ами съвсем случайно бях в един клуб и той дойде там с някъв негов фриенд.Запознах ме се, излязохме още няколко пъти и той ми предложи аз се съгласих и оттогава не съм го пускала![]()
![]()
![]()
ами одавна беше, на завършването на 6 клас май беше и с няколко бивши съученички решихме да идем на басейн. накрая останалите момичета си отидоха и останахме само аз и още едно момиче. седнахме на столовете до басейна на слънце и тогава тя се заговори с едни момчета,които бяха от неговата компания. той беше в басейна и започна да ни пръска тогава аз му казах името и да престане да ни мокри. той се учуди откъде му знам името и се заговорихме нещо. след това ми се губят моменти,но помня,че си тръгнахме с него и с бившата съученичка. когато пресичахме линията,защото от там беше прекия път, той ме попита дали бързам да седнем да си поговорим малко. седнахме на релсите и той ми разказа накратко неща за себе си. аз бях малко учудена,че на една такава, която все още не познава и разказва какво ли не. поприказвахме си малко и след това си ме изпрати до блока ми. след това той не беше сигурен, че ме харесва,пращаше ми смс-и,но всичко приключваше до тук. едва след повече от година,когато след мъчене да го забравя накрая почти бях успяла, той прояви голям интерес към мен. и така на нова година ние тръгнахме,ама не тая нова година а предишната![]()
няма любов
Ami tyi kato nqmam sega shte kaja za edin bivsh.
Bqh otishla na stadiona s kompaniqta da se pozabavlqvame i zabelqzah,che ima edno momiche i momche.Kogato se zagledah se okaza,che tova momiche e bratovchedka na edin ot kompaniqta.Iztichah pri neq i se zaprikazvahme.Dosta chesto poglejdah kym momcheto,kato zabelqzvah,che i toi me gleda.Posle se zapoznah s nego i se okaza golqm sladur.Ostanahme na same i si govorihme ... dosta si dopadnahme.I kazah na moita pr.Tq pyk mu kazala na nego i toi me vikna i mi kaza ` kakvo shte pravim? Vilito mi kaza ... ` az stoqh i gledah s nedoumenie.Izvednyj mu kazah ` amiii az .... prosto te haresvam ` i toi mi se izsmq ... stana mi kofti,no sled tova toi mi kaza ` i az teb ` .... Pogovorihme i sled chas - dva trygnahme.I taka hodihme 3 meseca .... sega otnovo se zasichame vseki den i se gledame kakto predi,no nito az nito toi kazvame neshto ....
Запознахме се в чата. Прекарах си интернет на 19-тия РД(4 юни) и на 5-ти чатех с него. Писма,чатове и така-допадна ми. На снимки също ми хареса. След 2 месеца го поканих на кафе. после излизахме 2-3 пъти и аз бях вече тотално хлътнала, ам той-не. Ходих на село, зарибявах се с друг, но не стана-мислех само за него и бях сигурна, че го харесвам. Та излязохме като се върнах на 1 дискотека с 1 моя приятелка, където го награбих и го целунах. След това следваха 3-4 дни целувки, а после думи от сорта, че не иска връзка, че не е влюбен в мен ала бала....В крайна сметка на 8 септември 2004г. станахме официално гаджета след 1 негова целувка на стадиона и желание да опитаме "пробно". Пробното е вече близо 3 години. Много мъка, много щастие, но към днешна дата се обичаме лудо, не можем 1 без друг и мислим за съвместно бъдеще :P