- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- I die a little more
Zdraveite.Iskam samo da kaja kakvo me mu4i.Zna4i po cql den sum vku6ti i ni6to ne pravq, nqma s kogo da izlqza navun i nqma s kogo da si kaja ne6to.Vseki den sum sam i se poburkvam.Vse edno ne se vpisvam v sveta, ne moga da ob6uvam, nqmam jelanie za ni6to, 4uvstvam apatiq kum vsi4ko, skukata me vkarva v nqkakva gadna dupka ot koqto ne moga da izlqza sam, i iskam da mi pomogne nqkoi, no nqma koi.Zapo4vam da jiveq v razli4en i izoliran svqt.Zapo4vam da mislq pisimisti4no v situaciite i problemite.Ne moga da se usmihvam ve4e za6toto nqma za kakvo da se smeq.Mislq si 4e sum nevidim v ob6testvoto.Napravo me e strah ot samiq sebe si, vse e dno ima dvama v mene.Ne moga da si subera mislite.Iskam da si pomogna sam no ve4e ot kolko vreme se mu4a i ne moga i ne moga.Bahti ni6to ne sum vidql ot jivota ina4e se depresiram i samouni6tojavam ot rano bez pri4ini.. Znam 4e ne vi puka no nqkoi slu4aino ako iska da spodeli ne6to da go napravi
Ми, 'впиши' се някак.Ако ти сам не си помогнеш, тука никой няма да го направи, намери неща за които да се усмихваш.Толкова ли нямаш и 1 приятел...странно. Просто преодолей шибаната депресия докато е време, защото след това става още по-трудно, не искаш да останеш самотник за цял живот, нали така? Воля и малко позитивизъм ти тряа , аре![]()
Като си седиш вкъщи по цял ден и няма какво да правиш, излез с някой приятел или познат (едва ли нямаш такива), колкото да си разнообразиш ежедневието и да се забавляваш по някакъв начин. Прекалено е рано, както казваш, да изпадаш в някакви състояния, подобни на депресии. Изясни си какво искаш и си го постави за цел, която да се стремиш да постигнеш..
Things will never be the same again
[i] Никой няма да дойде при теб и да ти кажи "Здравей не се познаваме , ама ме кефиш, искам да излизам с теб, за да ти е весело"просто ако ти не си помогнеш, няма кой друг! Спри да се самосъжеляваш и да търсиш съжеление. Така се оплакваш, сякаш си осъкатен и не можеш да излезеш. А ако беше така а? Виждаш ли, че може и по-лошо! Тогава щеше да искаш да се забавляваш, но нямаше да можеш!
Стани малко по-настойчив, не бъди толкова плах и така по-лесно ще си намериш яки приятели. И добий самочувствие.
Нужно ти е[/u]
Свали си да гледаш Naruto. Идеално запълва времето.![]()
http://free.bol.bg/vegetto/Naruto/Series/
Субтитри има в http://subs.unacs.bg/![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
И слушаш Металика? Яко.
been here before![]()
Saatana vittu perkele hate crew!