.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    nqma ime
    Guest

Moderated: Отслабнах с 12кг, но все още ми се струва, че...

zdr
    ima ne6to koeto ve4e mai se e prevurnalo v bolest
    predi bqh pulna , zakruglena i otslabnah s 12 kg
    vseki mik kazva 4e sum stanala super i 4e taka sum mn dobre
    no na mene mi se struva 4e sum vse o6te pulna
    gledam se v ogledaloto i vse vijdam kude ima nedostatuci i ne moga da se vuzpriema ve4e kato normalna
    v momenta sum 170 i teja okolo 60 kg i produljavam da se li6avam otpove4eto raboti
    no vuprosa e 4e tova mn me drazni nz za6to
    vinagi kogato izqm nakakva vafla i se poqvqva mn stranno 4uvstvo i se 4uvstvam napulnqla i zapo4vam da se kritikuvam kak sum mogla da q izqm pri polojenie 4e imam da smukvam o6te
    maika me preduprejdava da prestavam s tezi misli 4e skoro 6te stane mn lo6o i az ve4e nz ....

p.s.
    ako znaete kak se premahvat brichove i kak se stqga korem davaite suveti

blagodarq predvaritelno...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Маргарет
    Guest
    Нормата , по която аз се ръководя е : височината минус 110 дава теглото. Според мен си я постигнала, а ако искаш да оправиш тези останали недостатъци, направи го със спорт. Това е най-доброто решение.

Mi ne se presilvai ... samo tva 6te ti kaja.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

nqma ime
    Guest
    v kuf smisul da ne se presilvam??

Ami mislq 4e 60 kg sa dobre za viso4inaata ti. Ne biva da se obsebva6 ot tva dali si mn pulna ... http://www.teenproblem.net/s/1313.html
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Град
    при голямата ми любов=)
    според калкулатор за идеално тегло твоето е супер
    корем се стяга с коремни преси

Само теб искам да виждам,когато се ражда денят,само теб искам да търсят моите устни в нощта...

Супер фен Аватара на rosencetooo
    s kakva dieta gi svali tezi 12kg i za kolko vreme

Аз съм 174 и съм 55 кг,добре съм,но има какво да се желае винаги.Мисля,че си постигнала голям ефект!Сега просто се храни нормалн,без бял хляб и сладко и всичко ще е наред.Калкулатори и глупости няма да ти помогнат,защото теглото винаги е различно за всеки.

Цитирай Първоначално написано от rosencetooo
    s kakva dieta gi svali tezi 12kg i za kolko vreme
    da i na az iskam da zn. pi6i

Hm....az sam visoka kolkoto teb 170 i sam 53 kg. i pak mislq, 4e trqbva da otslabna. No ti si svalila dosta kilogrami taka, 4e po-dobre ne se vmania4avai v tova da si slaba, za6toto moje da se prevurne vuv fix ideq i kolkoto, i slaba da stava6 pak da ne se haresva6, i da razvie6 anoreksiq. Ne se samoobviniavai ako hapne6 nqkoq vafla ili ne6to kalori4no, sportuvai, i pravi oprajneniq za stqgane.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Повече от фен
    spoko ne se pritesnqvai kritikuta kum tebe e gradivna ... ne 4e sum protiv faflite ama te i bez tva ne sa nito polezni nito 6te te napravqt po slaba taka 4e prosto ne gi qj..... i naistina ne ti trqbva....

Супер фен Аватара на rosencetooo
    pls napi6i dietata 4e mi stana int ))))

Най-добре тренирай, но спри диетата, за да не се разболееш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Маргарет
    Нормата , по която аз се ръководя е : височината минус 110 дава теглото. Според мен си я постигнала, а ако искаш да оправиш тези останали недостатъци, направи го със спорт. Това е най-доброто решение.
    и аз така

ако продължиш да се лишаваш така (от сладкото да се лишаваш не е зле ) но ако почнеш от ежедневните неща месо прясно мляко кисело и т.н.т (като пример ги давам..) ще стане лошо нз как се казваше тази болест но в кръвта ти започва да липсва желязо и става лошо

Re: Moderated: Отслабнах с 12кг, но все още ми се струва, че

[quote="nqma ime"]zdr
    gledam se v ogledaloto i vse vijdam kude ima nedostatuci i ne moga da se vuzpriema ve4e kato normalna
    v momenta sum 170 i teja okolo 60 kg i produljavam da se li6avam otpove4eto raboti
    vinagi kogato izqm nakakva vafla i se poqvqva mn stranno 4uvstvo i se 4uvstvam napulnqla i zapo4vam da se kritikuvam kak sum mogla da q izqm pri polojenie 4e imam da smukvam o6te
    maika me preduprejdava da prestavam s tezi misli 4e skoro 6te stane mn lo6o i az ve4e nz ....

p.s.

PROSTO SPORTUVAII i molq te kaji kak gi svali tezi kilogrami molq te

Град
    lost in darkness
    hey,samo nedei da se vmania4ava6 v svalqneto na kilogrami,nali ne iska6 da se prevurne6 v nqkoq ot onezi psihi4no bolni?(anoreksiq/bulimiq),sega mislq 4e si dobre,moje6 da potrenira6 malko,no vs s mqrkata si

Do you think it hurts to die ?
    Or it's hurting so much more to stay alive...

Мега фен Аватара на koalka
    На 1.75 и 53 кг. искате да отслабнете...Вие сте си направо слаби.Мания, мания.

bolestta za koqto govori banancho mislq che e anemiq...samo che az si mislq za edna dr bolest... spored men prosto tr da pochnesh nqkvi uprajneniq i spri da se ogranichavash tolkova...se pak si e choveshtinka chovek da si hapne edna fafla ... vajnoto e da ne se vmaniachavash ..i ako mojesh naistina kaji kak si gi svalila tezi 12 kila shtoto az s udovolstvie bih se razdelila s edni 5 :P

Град
    на плажа =)
    Мда и аз имам подобен проблем. Подложих се на диетка (от скоро) защото искам да разкарам едни досадни 5 кила . По цял ден не ям почти нищо и да ви кажа вече не чувствам глад. Обаче когато си хапна някое шоколадче или нещо ми става криво и си набивам филмите, че пак сам надебеляла.

П.с. Теглото ми е 55
    Височината 165

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Цитирай Първоначално написано от nqma ime
    zdr
    maika me preduprejdava da prestavam s tezi misli 4e skoro 6te stane mn lo6o i az ve4e nz

p.s.

7 точка от правилника!

btw iam 4uvstvoto 4e taq tema sum q pisala az az svalih 13-14kg i naistina kato tebe se 4uvstvam debela i kato hapna ne6to deto ne trea se 4uvstvam su6tiq sloon kato predi xax... i dietata mi stana adski trudna na psoledak se sum gladna a iskam da svalq o6te 3-4 kg ;( razbiram te macka.. a i btw skype ima6 li?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Цитирай Първоначално написано от nqma ime
    zdr
    maika me preduprejdava da prestavam s tezi misli 4e skoro 6te stane mn lo6o i az ve4e nz

p.s.

7 точка от правилника!

btw iam 4uvstvoto 4e taq tema sum q pisala az az svalih 13-14kg i naistina kato tebe se 4uvstvam debela i kato hapna ne6to deto ne trea se 4uvstvam su6tiq sloon kato predi xax... i dietata mi stana adski trudna na psoledak se sum gladna a iskam da svalq o6te 3-4 kg ;( razbiram te macka.. a i btw skype ima6 li?

offf a be are togava pone edna ot dvete da kaje kak gi e svalila tiq kg-mi i za kolko vreme!!!MOLQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ ! 6te sum vi blagodarna!!!

da e i az iskam da znam...ne6ty sa zainteresovah

Фен
    Град
    в тръбопровода...
    Ее не разбрахте ли...неядели сладко,хляб и други мазни боклуци и отслабнали..по-точно няа да го обеснат искат съвет,а не дават кво да говорим поече..

Голям фен Аватара на Forest_girl
    Град
    в къщи =)
    Според мен трябва или сама да спреш с тези диети, или да потърсиш помощ, защото http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=121806

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си