- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Всичко относно рапа
Не може да има толкова теми за метъла, а една за рапа да няма. Всякакви мнения и коментари относно рапа и всичко свързано с рапа.![]()
Еминем - The eminem show си ми е любимо албумче, иначе също превключвам на великия 2pac и хоумито ми Notorious B.I.G. Има и доста други пичове, които от много време не съм ги слушал...
не съм навътре...само еминем и сайпръс хил ме кефят![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ся се сетих за саундтрака на Bad Boys II, поздрав с
Flipside - Freeway
\m/
Абе забелясъм съм, че всички метъли ги кефят Сайпръс Хил.От къде идва тая зависимост?
![]()
щот метълите слушат хубава музика и сайпръс хил правят хубава музика![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
тъй е.Първоначално написано от _SL_
пък и Сайпрес имаха разни албуми с яко жица. о.О
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
В официалният им сайт пише, че скоро ще издават албум.![]()
Иначе поздрав с една велика генсгъ песен.
Ганстера - Рапат е магия
Nas - Get down![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Chamillionaire ft Kelis - Not a Criminal
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Какъв рап?
Има чалга рап- такива като 50cent и Snoop Dog, напушени олигофрени, които пеят само за дрога, леки жени и кинти. Има истински рап, в който се разискват къде-къде по-разнообразни въпроси и който уважавам.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Аз не се кефя много.Първоначално написано от Забавно ми е
хъхъхъх
Saatana vittu perkele hate crew!
И кой е тру рапа?Първоначално написано от Muse_of_Madness
Иначе темата е за всякакъв рап.. и чалга-рап и тру-рап.
Ти не си тру.Първоначално написано от Boot
![]()
Ама Body Count за рап ли ги броим?Иначе C Note е брилянтно изпълнение, въпреки че няма нищо общо с рапа.
Onyx & Biohazard - Judgement Night![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На мен вокала на Ice-T не ми харесва много, много. Той едва ли не говори на моменти. Инструменталите, обаче, са яки.
чалга рап... и нов стил измислихте....абе не ми е ясно защо при положение че от тая тема най-мно двама чоека имат понятие за рап другите кво се месят начи мно ми е болна темата и като видя коментари от типа 'ми аз се кефя на ейкън,шамара и 50 ст."и ми стаа лошо честно вс мно компетентни се извъдиха ама само плямпат...смешно е да си компетентен по тема от коят си нямаш хау хабер...
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
Слушах основно рап в продължение на 3 години и половина и все си мисля, че имам някаква компетентност. И ти като си имаш "хау хабер" "ни просветли".
не мисля че е моя работа да ви просветлявам...все тая...не сте първите нито последните разбирачи..няма да се бъркам
Don't ever stop,just push until you hit the top,and if you try,atleast you know you gave you all,be true to you,and that way you can never fall...be true to you,and believe there is no-one bigger,cause they can all suck d*ck
Хах.. усети се, че нито един не е казал, че слуша фифти и млъкна.Първоначално написано от feel_me
![]()
![]()
ABE PI4 TI MOJE DA SI ''SLU6AL RAP'' 3 GOD I DA SI SE VURTQL SAMO OKOLO FIFTITATA I TAM 2 PAC I DA TI SE STRUVA 4E SI MC
ILI NE6TO PODOBNO, NO ISTISNSKIQT RAP , KAKTO KAZA VE4E Muse_of_Madness <<Има истински рап, в който се разискват къде-къде по-разнообразни въпроси>>
RUN D.M.C.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Necro e изруд голям![]()
http://youtube.com/watch?v=6SAXd3v5qwk
В рапа има много стойностни неща, повечето изпълнители, които бяха изредени в темата ме радват(Run D.M.C., 2pac, Nac, Notorious B.I.G., Big Pun...), също много ме радват Insane Clown Posse и Twiztid, които се водят Horrorcore
http://youtube.com/watch?v=c_V03Vn_evw
http://youtube.com/watch?v=uXwrdpTk-8w