- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какъв е?
И ти с правописа си не изграждаш особено добро впечатление.Първоначално написано от MaNNiE
Дрехите, които носиш не могат да опишат какъв човек си.
Говорите глупости.
Аз слушам метъл, но стила ми на обличане няма абсолютно нищо с тази музика.
Познавам и момичета облечени с широките панталони, ризите... метълските блузи, а такова нещо не са чували даже!
И само като я видиш ще си кажеш "ее...тая е ебати мацката, щом слуша като моята музика"
Да бе...
Едно от най-умните момичета, които познавам слуша чалга. Умна е, хубава е, забавна е... не е курва... страшно много ми допада като човек. И какво? Заради музика да страня от нея?
Най-добрата ми приятелка също е много по-различна от мен, като цяло с нея разбиранията ни за музика се различават прекалено много. Даже и за повечето други неща... Е, музиката отново не ми пречи.
А, да... и сега да попитам - Защо си мислите, че всички чалгарки са курви? Познавам страшно много такива, признавам, но не всички са.
И след като темата е само за метъл и чалга - ако си мислите, че 'метълките' не са, жестоко се лъжете... повечето са доста глупави и по-цял ден не правят нищо смислено... има една... еххх колкото пъти я видя, все с различен се натиска... че и с момиче съм я виждала.
Така че недейте да знаете много... тоя тва слуша еди какъв си е...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."