Цитирай Първоначално написано от MaNNiE
Признавам си за мен има значение ...
ОК наречете ме ограничена но винаги съм пълна с предрасъдаци и рани такива ... винаги съм предубедена за даден човек .. поглеждам го как изглежда и си вадя изводи ..за мен външния вид от главата до петите е важен наистина и си мисля че той описва човека и от вътре ... ако някой се носи като маймуна ще си помисля за психически отклонения някфо ... незнам ..такава съм си ... момичета в цекове и поли хаха супер ми е яко ии бла .. зле съм някфо толкоз
И ти с правописа си не изграждаш особено добро впечатление.
Дрехите, които носиш не могат да опишат какъв човек си.
Говорите глупости.

Аз слушам метъл, но стила ми на обличане няма абсолютно нищо с тази музика.
Познавам и момичета облечени с широките панталони, ризите... метълските блузи, а такова нещо не са чували даже!
И само като я видиш ще си кажеш "ее...тая е ебати мацката, щом слуша като моята музика"
Да бе...

Едно от най-умните момичета, които познавам слуша чалга. Умна е, хубава е, забавна е... не е курва... страшно много ми допада като човек. И какво? Заради музика да страня от нея?

Най-добрата ми приятелка също е много по-различна от мен, като цяло с нея разбиранията ни за музика се различават прекалено много. Даже и за повечето други неща... Е, музиката отново не ми пречи.

А, да... и сега да попитам - Защо си мислите, че всички чалгарки са курви? Познавам страшно много такива, признавам, но не всички са.
И след като темата е само за метъл и чалга - ако си мислите, че 'метълките' не са, жестоко се лъжете... повечето са доста глупави и по-цял ден не правят нищо смислено... има една... еххх колкото пъти я видя, все с различен се натиска... че и с момиче съм я виждала.

Така че недейте да знаете много... тоя тва слуша еди какъв си е...