- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой какъв е?
Тая тема я дъвчите толкова време.Не разбрахте ли,че искате или не искате ще има такова деление?Просто музиката,която слушаш малко или много влияе и върху начина ти на мислене и въобще характерът ти.В чалгата примерно се пее,че няк'ъв й изневерил и тя търси отмъщение => чалгарките си мислят,че така трябва и става модерно да си кучка.В чалгата се пее,че може и с двама,даже с трима => чалгарките смятат,че може и става модерно да си курва.Сеш ли се?Е,всичко си има изключения,но това е масово.Тук говорим за бруталните чалгарки с пухчета,пилешки прически и 30 тона грим.Сега ... имотата (истинските,не тъпите позьорчета,но това е друга тема) слушат музика,в която пак се говори за любов,но пък при тях не е като при чалгарките - "аз съм яка,ще си намеря друг".Там нещата ги взимат по-насериозно.Там си по-чувствителен (затова и повечето момчета са гейове .. хъх).Оттам вече се чувстващ по-зле,по-ненужен и разни такива неща.Не скачат по купони (както се пее в една песен).Сеш ли се?Първоначално написано от miloto na miloto:P
Давам примери само с чалгарите и имотата,защото ме мързи да коментирам всички стилове музика,а и тези сега са на мода.![]()
П.П.Не съм чела другите постове,извинявам се,ако повтарям някой.