- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ч.Р.Д. Забавно ми е/ Мошно
Доколкото зацепих днес имаш рожден ден![]()
Жив и здрав да си, само щастие и успехи, и да слушкаш още толкова админи и модове из форума![]()
![]()
Хах, честито още веднъж, Любо![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Честит рожден ден!
Няма какво да ти желая, нека това, което ТИ си искаш силно, да се превърне в реалност! Успех във всичките ти начинания!![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Честит Рожден Ден! Много здраве, щастие и само попътен вятър!!!
честит рожден ден
всичко най-хубаво![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Честит рожден ден. Всичко най-хубаво и да не гледаш лошо по концерти, щото на менуар ме поизплаши.![]()
ПП: За това не те заговорих.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Благодаря на всички. Толкоз важна личност съм, че даже и американците са си сложили националният празник на 4 юли в моя чест.
Знаех си, че зелената-фешън ризка ще изплаши всичките метълки.Първоначално написано от Rock & Roll Queen
![]()
![]()
ЧРД и от мене! Всичко най-най!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Честит рожден ден пак и да не забравиш за уговорката ни![]()
Сайтът, които казва докога ще живея ми каза, че тогова няма да съм жив.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Ти на един сайт ли ще вярваш, бе, вярвай на мен. Аз съм по-надежден източник на информация!![]()
Като си толкоз надежден източник на информация в бъдещето... кажи ми нещо около бъдещата ми либоф.Първоначално написано от shadow4e
![]()
Ще има такава.... хубаво ще е момичето, ще го обичате, млади господине, но все още не сте заслужили да получите информация кога ще се случи товаВижте, ако ми дадете 1 милион лева, аз ще направя магия това да се случи по-бързо /ще ти докарам една циганка от пазара за 100 кинта/
![]()
Аааааа... а ама на мен не ми требе информацията, а момичето. Освен мен не ме интересува толкоз дали аз ще обичам, а дали тя ще ме обича. Нещо, което, госпожице врачке, "случайно" изпуснахте.
А относно циганката...
карам си по пътя и гледам на банкета
наредили се и чакат некви мургави курвета.
Тарифата я знам тя е твърда...
5 за минет, 15 за тек
Майка ви черна аз гнуся се да ви гледам
а вие ше ми искате за кинти да ви ебам!?
Газта настъпвам здраво, завивам към банкета
и циганските курви правя всички на парчета!!!
Чакаха край пътя и си търсеха ебачи,
а намериха кола цяла пълна със трепачи
Искаха да духат, и да дигат си краката,
а пък ние със кеф им изкарахме червата!!!!
Айдеее честитооо,много здраве,бира и концерти!!!
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Всъщност аз даже и бира не пия.
Иначе Линкин Парк са група, която са на сърцето ми и никога неще ги зарежа. По-скоро, като всички ЛП фенчета, ще се нарежа вените.![]()
![]()
ЧРД, упс вече е на патерици![]()
Епа, то се подразбира, ще има от къде да краде как няма да те обичаПървоначално написано от Забавно ми е
Идеално ще си паснете
![]()
ХЕПИ ХЕПИ ХЕЛОУИН
така де, честит рожден де. Жив и здрав, яките концерти да са ти наблизо, халбата да ти е бездънна... Иии сичко най![]()
Saatana vittu perkele hate crew!