- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво е усещането при анален секс?
пробвала сам .. но честно казано не ми харесва. Мислех си че само първия път е гадничко, но не е било така. За сега нямам и намерение да пробвам пак..![]()
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
И кво много ли се кефите че сте такива дришльовци>Първоначално написано от Анонимко
Ohhh analen sex...ohhh kef! N0 mneniet0 mi e, 4e t0va e mqst0 samo za specialni h0ra! Imala sum d0sta vrazki i m0ga da kaja,4e sam0 na dvama 0t tqh sum davala otzad! Sega mi e adski hubavo s lubimia maj... razbira se,4e b0li d0kat0 g0 vkara, n0 za t0va pak maja trqbva da e opiten i da znae kakv0 da pravi v tazi situaciq! Hubavo e predi tova da te predrazp0l0ji psihi4eski i sled t0va da deistva. Vajno e da vkarva 4lena si malko po malko .. sled kat0 navleze celiq trqbva malko da postoi bez da 6ava i v p0sledstvie bavn0 da vkarva i izkarva! Li4no az obi4am edin pat otzad, edin pat otpred i nakraq v ostata i taka reduvame...mn e kef! Ne sum ose6tala nepriqtni mirizmi , gledam da spazvam 0tli4na higiena i 0s0benn0 pri analen sex,za6t0t0 predp0lagam ne e priqrn0 nit0 za jenata, a 06te p0-malk0 za maja!
Az sa6to bih iskala ama se pritesnqvam da ne stane iscapvane 4e e mnogo sramno
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Вторият път беше по-зле от първия. Ама не съм се отказала. След няколко седмици може би пак!