1.Лака и пяната увреждат ли косата?
2.Може ли примерно да си направя прическа и да сложа само пяна или трябва и лак,за да се запази по-дълго.
3.Вярно ли е,че ако искам обем не трябва да използвам пяна,а само лак,защото пяната тежала на косата,или това е за пяните които са за блясък или там каквито има,но не и за обем?
4.Аз имам пяна на Шварцкопф(3 ветер тафт)-senso touch effect ;3 in 1;една бежева-пише,че е за обем,блясък и мекота. И пише някакво Mousse "4".Мислите ли,че е добра тази пяна и ако си взема лак,можете ли да ме осъветвате какъв-пак на Шварцкопф или на друга фирма.
Косата ми стой винаги някаква без обем и зализана и реших вече да търся начини да не е такава.Също мисля да се подстрига на стъпалца,защото сега съм на черта и с бритон до носа.И не знам дали е вярно,но мисля,че така се зализва повече като в начерта от колкото ако е на стъпала.
Можете ли да ми кажете вие как ви правите обем или как се грижите за косата си.Какво използвате и т.н.Винаги съм мечтала да имам хубава обемна коса,но нямам толкова много пари да пилея подир нея,а има и хора които с малко пари правят чудеса.
Otnosno vuprosite ti:
1. Do nqkakva stepen i dvete uvrejdat kosata ti.
2. Po-dobre sloji i ot dvete za da se zapazi po-dulgo.
3. Az kogato si pravq obem izpolzvam lak za kosa za da go fiksiram i da stoi po-dulgo.
4.Ima dosta marki lak i pqna za kosa. Az li4no ne si vzimam ot Bulgariq.
Da naistina ako q podstrije6 na stupala 6te ima pove4e obem. Az si pravq obem s presa ili kato tupiram dolnite plastove, a ponqkoga i s dvete ednovremenno. Podurjam q s maski za kosa. :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
1. Попринцип увреждат косата, но напоследък на пазара се появяват все повече продукти с полезно за косата действие
2. Можеш да си направиш прическа като използваш само пяна.Зависи каква прическа искаш и от това каква е пяната.Ако е от тези съсм много силна фиксация е безсмислено да използваш лак.
3. Ами след като има пяна за коса за обем би трябвало да е точно за тази цел.+ това пяната за коса не е тежка
4. Не съм я използвала
Относно лака за коса - На мен лично ми харесват тези на Nivea и Londa
Най-лесният начин да придобиеш малко обем е като си обърнеш главата надолу, разрошиш я в корените и впръскаш малко лак в тях.Стой така докато лака изсъхне и се изправи.
Когато е постригана стъпаловидно косата има повече обем, затова я подстрижи така.И не забравяй че колкото по къс е най-горния пласт толкова пообемна става косата.Но не прекалявай със скъсяването, защото на мен лично не ми харесва отгоре на главата да имаш 3 пръста коса, а и може после да съжаляваш
Аз не използвам кой знае какво за косата си.Попринцип е обемна и бляскава.Понякога прибягвам до пяна за коса за да си оформя чупките(понеже косата ми е чуплива)
Значи като се изкъпя и си сложа пяна още като е мокра,изсушавам я с главата на долу,разрошвам корените,топирам и слагам лак със силна фиксация,изчаквам да изсъхне и готово.Може и да стане така.
И току що видях някакъв качествен лак Seri - Strong effect около 7 лв е някъде.Бил със силна фиксация и нямало нужда от пяна..малко скъпичак ми се вижда,но може и да свърши работа.
[color=olive]
Когато е постригана стъпаловидно косата има повече обем, затова я подстрижи така.И не забравяй че колкото по къс е най-горния пласт толкова пообемна става косата.Но не прекалявай със скъсяването, защото на мен лично не ми харесва отгоре на главата да имаш 3 пръста коса, а и може после да съжаляваш
Мда.
Също, като излезна от банята и като си обърна косата на долу и като се изсуша - пак става обем - ама е нещо кошмарно