- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Нужно ли е да правим секс?
zdraveite na vsi4ki,znam 4e mn pati e zasqgana tazi tema,no az prosto iskam savet.s priqtelq mi hodim ot 8 meseca,no vse o6te ne sma spala s nego(o6te ne sam go pravila,toi znae tova).ve4e nqkolko pati me e pital koga 6te go pravim ,no az vse mu otkazvam.na 19 sam.mislq 4e toi me obi4a,za6toto ako be6e samo zaradi sexa dosega da me e ostavil,no ne moje li d ame ostavi kogato si dodie vremeto vsi4ko prosto 6te stane,nujno li e da me pritiska i da mi kazva 4e ne sme v detskata gradina, a sme na 19 god(toi go e pravil)???
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Eeeee hora ne razbrahte li 4e za da se pravi sex trqbva da se pochuvstvash gotova-ti tr da go poiskash
По принцип сексът е едно нормално продължение на любовта. Но той се прави, само когато и двамата сте готови и го желаете. Ако ти все още не се чувстваш сигурна, не го прави. Ако той наистина те обича ще приеме решението ти и няма да те притиска.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Това, че ходите от известно време нищо не значи! ние ходихме 18 месеца преди да го направим и бяхме на по 21. сега ние и двамата не го бяхме правили преди това. А той е правил секс. От опит знам, че ако не си правил се държи лесно. Ако обаче си правил-повече от 10 дни е мъка. За това..........
Човекът е доста търпелив, щом те е чакал 8 месеца, а преди това е практикувал и сте на 19! Наиситна има чувства към теб, но явно ти нямаш след като не можеш да му се отдадеш... И аз правих секс осем месеца след началото на връзката ни, но ако зависеше от мен щеше да е поне 1-2 месеца по-рано, а и бяхме на 16- и той беше девствен, което е от голямо значение. Примерно както е било при Кремчето, момчето и без това не е знаело какво е усещането. Но ти щом се дърпаш още, явно нямаш чувства към него и не му вярваш достатъчно. Не го правете още, изчакай да се почувстваш готова, въпреки че не знам кога би станало това. За 8 месеца би трябвало да са паднали бариерите м/у вас...
Уххх... защо просто не си поговорите и не му го кажеш на него... ако те разбере- прекрасно... ако не.. всеки сам си вади изводите.
П.П. Чест ти прави, че не си се хвърлила на първия срещнат, а още чакаш да станеш готова. Язък само, ако приятелят ти ти втълпи чувство за вина.
П.П.2. Отдаването .. не е свързано с чувства, а само и единствено с психична нагласа. Ако тя все още няма такава, това по никакъв начин не значи, че не го обича или че няма чувства!
тоя твоя или наистина много те оби4а, или е пълен нещастник, дето друга не може да си намери... 8 месеца!!!!Първоначално написано от SlAdUrChEtO_stz
бих 4акал най много 8 дни![]()
(слава Богу, Любовта на Живота ми ми се нахвърли да ми прави свирка още на втората среща и се из4укахме на 7-мия ден... заедно сме ве4е 8 години)
e sa 4akai da se pensionira6 ne 6to da barza6 na 19 si kfoo 4aka6
trqbvashe da go zarejish zaredi tova s detskata gradina toi kvo golqm mush li e ve4e shtom sme pravili sex zna4i sme golemi hora predpoalgam 4e tpoi e po malak ot tebe shtoto tova e mislene na nqkoi 14-15 godishen
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
оф, няма тема, в която да не си го казала.. верно, че трябва да се гордееш с тва, няма лошо, ама прекаляваш.. едва ли има човек, който да посещава форума и да не знае кога и как си го направила с девствения ти приятел еди колко си месеца преди да навършите 21Първоначално написано от krem4et0
![]()
Като не ви харесва и ви дразни-не четете. По-лесно от това няма просто!
Сексът върви ръка за ръка с любовта. Дори и да няма вкарване на пенис във вагина, пак има секс - страстни целувки, петинг...ако една двойка не прави това, за каква любов става въпрос?
Друг е въпросът, че сексът се прави с желание. Ти явно нямаш такова. А щом е така, замисли се - защо си с него?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ti da ne mislish 4e sexa e grabnaka na edna vrazka?Първоначално написано от `Death`Whore``
Сексът е много важно нещо за съществуването на всеки човек. Важен е буквално колкото въздуха, водата и храната. Не е най-важен, но е важен колкото куп неща в една връзка.
Ti taka beshe napisal 4e edva li ne shtom ne pravi sex ne i tr priqtel.Da si imash fr ne zna4i 4e tr damo da se 4ukateПървоначално написано от `Death`Whore``
Първо се научи да не се изказваш като малките деца - 'fr', а после говори за връзки. Разбира се, че гаджето не е само за чукане, но това е важно нещо. И съм жена.
Kak shte pisha az si reshavam.A ti shtom mislish 4e sexa ti e nujen kato vazduh i voda ne mi se misli shto za chovek si i po kolko pati go pravish...Първоначално написано от `Death`Whore``
Не го мисля, всъщност това ми го е казвал лекар. Какъв човек съм? Всъщност съм чувствен човек. Но точно това ме прави толкова сексуална.
Dobre kakvoto iskash si pravi vse pak vseki e razlichen i ima pravo na izbor...shtom si izbrala da pravish sex za da ne umresh tvoi problem.Първоначално написано от `Death`Whore``
Осъзнаваш ли колко се излагаш с това си мнение?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ti trqbva sex kakto vazduha tova zna4i 4e trqbva da ne stavash ot legloto ne mislish li?I ne me obijdaiПървоначално написано от `Death`Whore``