- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ||| ПМГ "Акад. Методий Попов"-Варна
Здравейте!Знам,че това е за темата:"Обща тема за 7-ми клас",но все пиша и все без отговор....Та реших да пусна нова тема!
Ето го и въпроса ми:Балът ми е 29 и искам да вляза в ПМГ"Акад. Методий Попов-Варна (трета гимназия).Дали ще стане?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
mm..29 ot kolko obshto beshe,che veche sum zbaravila...baq godinki navartqh hahaha.No mislq vsahnost,che shte stane da.V kakva paralelka iskash da vlerzesh'/
Искам да вляза или биология с английски или география с английски.В краен случай биология с немски,ама важното е да вляза!
Ами виж сега, ПМГ Наистина е хубава гимназия, добър избор. Аз също съм от Варна и доколкото вече съм запознат с баловете на учениците и нивото във Варна, мога да ти кажа, че почти всички са се вманиачили да влязат във четвърта ( мисля, че знаеш коя е тя ). Надявам се да има повече места за природо математическата. Също доколкото съм запознат много хора искат да влязат тази година и в МГ-то. Тези деца са тези, които изкараха най-високи оценки по математика. Те повечето си бяха от МГ-то и си остават там :P . Така де, исках да ти кажа, че макар че балът ти е нисък, имаш реалната възможност да влезеш там. Айде стискам палци. Късмет.
Дано да стане!Силно се надявам!
И аз искам там балът ми е 32.642 дали и аз имам шанс??
Не предавай човека,когото обичаш!
Ти имаш възможност да влезеш където си поискаш. 1000% гарантирано, че със 32.600 си във ПМГ. Аз изкарах 32.428 и кандидатствам за Първа.