- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бръсненето на краката
Искам да разбера как да си бръсна краката,така че да не се получават пъпчици,груба кожа на краката,сърбежи.Кой е по-правилният начин-от коляното наддолу или от кокалчето нагоре?
по принцип се бръзнат от глезена нагоре.. за да е в посока обратна на растежа им! по този начинс е получава гладко бръснене..
Ако ги бръснеш обратно няма да е толкова гладко и не е гаранция, че няма да имаш проблеми с кожата...
Сигурно кожата ти е по-чувствителна... щом имаш такъв проблем.. по-добре не използвай самобръсначка, а някакъв друг метод
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Мерси.Използвам само самобръсначка.Иначе пробвах с кола-маска.Направо щях да умра,така болеше и се получи почти същия ефект-пъпчици и груба кожа,но без сърбеж.С епилатор не смея,защото една моя френдка така си бе озакатила кракатаПървоначално написано от J|egeHa^cTpacT
Как ги е осакатила с епилатора, че не разбрах ???
А с кола маската боли само първите 2 пъти..
А със самобръсначката сърбеж ще има всеки път като поникват косъмчетата... то си е нормално!
Taка-направила си е ранички по краката,защото епилатора й е мн режел.Първоначално написано от J|egeHa^cTpacT
епилаторите не режат! те са с пинсети.. как може една пинсета да те пореже![]()
Това са глупости... но както си прецениш
Що за глупости?Taка-направила си е ранички по краката,защото епилатора й е мн режел.Няма нищо такова. Излъгали са те.
Но ако трябва да съм честна, не бих ти препоръчала епилатора. С кола маска е най-добре според мен, но щом имаш толкова чувствителна кожа няма как да избегнеш зачервяването.
Имаш още една алтернатива - крем-депилатор. Можеш да пробваш с него - ефекта е като от бръснене, но не съм чувала да остават пъпчици и сърбеж![]()
аз мисля, че разликата между епилатора и кола-маската е... че епилатора ги скубе едно по едно, а кола-маската наведнъж!
Не виждам смисъл едното да се препоръчва пред другото...
q ne gi brasna.4estno moite kraka sa pookosmeli , no ne me barka.daje si kra4a s poli,pantalonki do kolenete i ne me barka.e zaglejdat me horata,dori i nqkoi mi prepora4vat da gi brasna,no az ne iskam.kosmata mi e po-dobre!![]()
Мерси за отговорите.А вие бръснете ли си оная работа ?
Moito mnenie si e sas samobrasnachka pone na mene vinagi mi e gladka kojata i nikoga ne sa mi stavali papki a s epilatora stavam na tochki.
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
зависи от:Първоначално написано от Анонимко
- М или F си
- възраст
- тип на кожата
- индивидуалната чувствителност на кожата към различните химически агенти
За краката аз лично използвам епилатор. А за "оная работа" както я нарече аз лично си я бръсна, но започнах околко полвин година след краката.
Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!
da naistina zavisi ot mnogo ne6ta zatova probvai s krem za brasnene-kakvato i da ti e kojata spored men nqma da ima6 obrivi i t.n. e ne si vzimai mnogo evtin za6toto moje da ti pri4ini obrivi![]()
аз нз ходя на кола маска само че и от майка ми и от козметичката зн че с бръсначка е супер гадно и вредно и почват да ти растат тфърди и подливи ако ги бръснеш![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!