- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Форум среща(София),12.07,Билетен център на НДК,10:30 часа
ok аз казвам не мога!Първоначално написано от machoka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
idvam i az![]()
Аз ще съм с табела Търся Хората от ТЕЕН ПРОБЛЕМПървоначално написано от cherinka
Ами незнам аз предложих да се организираме на басеин ако имат желание иначе нз ... кфото кажат другите мене мие се таяПървоначално написано от 182+44_4adel
важното да е забавно..
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
мацо,ма ти ще ходиш ли ?Първоначално написано от cherinka
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Мери - сигурно ще сме някъде наблизо..дай си телефона в скайп и звънни като се освободиш
относно басейна - ъъ не знам, аз лично мисля че организацията няма да се получи..![]()
а къде ще ходим се разбираме на място![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
абе със сигурност в това прекрасно слънчево време, няма да е някво шибано гъчкано чалга фйешън генкстъ кафене!(респект!Първоначално написано от Supremacy`Girl
)
Пейка парти и фонтани..мммм!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ш дойда![]()
Решено ще си прайм пейка парти и до нас фонтана като басеинохх най накрая ще пробвам странично салто в фонтана от кога се каня
![]()
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ако се събудя достатъчно рано ще дойда..Ама з атая цел тряа да си легна рано в сряда
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ТАМ НЯМА ДА СЪМ НА 100%!![]()
Братко, за придвижването не се притеснявай.....ще те носим!Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Яко, че се навиПървоначално написано от Verminaard
![]()
Хора,пратете ми пощенски запис.
Много искам да дойда.
Ма тва са 30лв.. ша ревна![]()
Пък и атакабг не го знам къде е.. никъв го няма.. па да се разкарвам до там без да си го нацелувам мошно -не стафа :>
Ти съмняваш ли се в наща сила на олимпици в дисциплина гребане с лажица ???Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
записвам се
как ще ви позная
така, де, азПървоначално написано от Анонимко
Еми събираме се в оговорения час пред билетния център ако искаш земи си табела... аз си зема блоков лист ... това без базик..![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
ХАхахах ебаси майтапа братчеКви блокови листи бе
едва ли ще има много хора на билетния в 10:30 часа, пък и ако видиш едно огрооомно нещо 1.95 значи тва е райдъра
лесен ореантир
![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Ако не ??? зимам блоковия лист и гледай кфо ставаПървоначално написано от Supremacy`Girl
![]()
![]()
![]()
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
1,5 пълнителя...![]()
Каква ужастна съдба ;( защо пък утреаз съм на даскало..Бети ти си жестока и са няма да те водя за бургерии !!!!
Ще съм свободен следобяд за жалост, та ще ви звънна да ви видя къде сте :P