- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За кандидатствалите в НБУ тази година.
Въпросът ми е само към кандидатствалите тази година в НБУ.
Колко точки изкарахте, съответно и процентите и за каква специалност кандидатствате?
Другия въпрос ми е колко от вас имат НБУ като резервен вариянт(в смисъл ще предпочетете Софииски, УНСС или друг ВУЗ пред него, ако ви приемат)?
на мен ще ми е много интересно да сравня точките на ТОП-а си с тези от младежта![]()
иначе - 98
Едва ли ще можеш да разбереш каквото и да е.В смисъл доста малко хора от тук са кандидат-студенти.Аз също съм,но кандидатствам в ИУ-Варна.Успех!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Благодаря за спама.Първоначално написано от quench
![]()
И без това нищо не каза....
+1Първоначално написано от Анонимко
теста още не съм го изкарал.
аз лично хвърлях боб![]()
резервен вариант е все пак...
60т. 97,81% на последния ТОП. Искам да уча политически науки и НБУ ми е първо желание. А относно въпроса как се готвя, отговора е никак![]()
жив и здрав да си!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Изкарах 54т - 84%.
Икономика мисля да пиша като първо желание. Нататък ще видя как да ги подредя.
Иначе как се подготвях.. Ами реших 3-4 примерни теста.(тези от сайта и този от книжката), преговорих малко по някои предмети и така.
На първия въпрос..... май никой не може да отговори.Първоначално написано от fаke
![]()
За втория въпрос ще ти кажа, че не малко хора не ги приемат. Имам познати които не са ги приели. Дъщерята на директорката на даскалото ми не са я приели. Директорката ми го каза, няма за какво да лъже. Пфф.. абе има доста хора които не са приели.
Щом кандидатстваш другата година ще те посъветвам да се явиш и на четрите изпита. Така ще имаш по-голям шанс да си вътре.
ХахаххАХАХхааххахах,който не е кандидатствал в НБУ-него не са го приели.ИЛИ Е МЕГА ТЪП!![]()
същото може да се каже и за ВИНС-а....Първоначално написано от Kianna
![]()
една съученичка е изкарала ок.90% и иска психология или философия (нещо такова май)
а иначе, темата тема отваря... тези от вас, дето кандидатстваха в НБУ и ходиха на тест в УНСС, и предпочитат НБУ, колко изкарахте на теста![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Хм... Казваш, че не си ходила на изпит. Следователно говориш без да знаеш. Поправи ме, ако греша. Изпитите не са толкова лесни.Първоначално написано от Kianna
http://nbu.bg/index.php?l=864
Ето няколко примерни. Убеди се сама.
Естествено не казвам, че са някакви за гении, но не са и за малоумни.![]()
А ти като си мега умна що не идеш на теста та да те видим колко ще изкараш??? Супер много се нервя на такива изказвания. Като няма да кандидатстваш в НБУ за какво изобщо коментираш?
Много ясно, че има и неприети. При над 3000 кандидати и около 1500 места няма как да приемат всички.
Самият факт,че има 94859385938 изпита говори достатъчно![]()
Хм.. 4.. И в ХТИ са толкова, ако не се лъжа..Първоначално написано от Kianna
Баси тъпата кифлаПървоначално написано от Kianna
![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
Да,да.Така е.Доста са сложни.А тези дето кандидатстват с химия,биология,математика, изика,география,история,ик ономика и дето имат да учат в пъти повече...?
Тоя ТОП е на абсолютен късмет! Няма НИКАКВА възможност (ако не си 24 часов зубър) да научиш всички предмети там! Примерно, тъи като аз ще кандидаствам с история в СУ и съответно добре я знам, това ми беше силният предмет! Знаех нещо по литература, български, география и разбира се последните 2 раздела (за тях специално учене не е нужно)! Въпроса е, химия, математика, физика и биология са ми ПЪЛНА дупка! И какво стана? 6 точки по химия!Съмнявам се, че на тоя изпит през юли ще изкарам отново 6т.
Все пак, по темата: 49т.
Имат да зубрят в пъти повече![]()
Това не го отричам. Просто казвам, че не е задължително да си "мега тъп", за да не те приемат.Първоначално написано от Kianna
![]()
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
аХА,А ТИ понеже не си зубър явно ще идеш в "елита'.
Ми ако си достатъчно умен, няма голямо значение къде ще учиш![]()