.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Зле си.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе сега термини си има за всичко, айде стига сте го определяли човека като такъв или онакъв.
    Аз мисля, че засега не е проблем това, но в бъдеще може да е.
    Сексуални предпочитания ок, няма лошо, но дано не ти влияе в личен план същият проблем. Не че за сериозна връзка не може да намериш по-възрастна от теб жена, просто по-вероятно е да си намериш някоя около твоите години и ако тогава секса не се получава, ще е проблем. Засега не е.

П.П. Видях, че е стара темата, ама вече съм го написала.
    The reasons of love... <3

Re: По-възрастни жени

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Изпитвам много по-голямо сексуално влечение към доста по-възрастните от мен жени.Когато правя секс с такива дами,се чувствам истински мъж.При секс с млади съм просто пълна скръб.Искам да попитам това нормално ли е.Да не съм се чалнал нещо.
    Нормално е. Има и такива, които пък предпочитат с по-малки. Въпросът е само да не се стига до геронтофилия или педофилия.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Всеки си има вкус!

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    Цитирай Първоначално написано от мими____
    Аз обичам да правя секс с по възратни от мен мъже.Много по голямо е удоволствието.Не е както с някой мой връстник дето сега се учи и не знае какво прави.По възрастният мъж знае как да задоволи едно момиче и знае какво иска и как да го получи и той и жената

евела ще ти дойде акъла в главата ,а по темата то същото се отнася и до по-възрастните жени ( повече опит и могат да ти спрат тока)

Голям фен
    Град
    Варна
    аз пък и с млади колкото мене и по малки ест над 18 да са , и по големички до 40 макс ама да за запазенички.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си