Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Аз просто искам да съм пак част от хората, за които светът им е те самите, роднини, приятели, познати и нещата, които харесват. Без инфо за звезди, без новини, без политика. Капиши? А такива ги има много.
добре де, за кфи албуми аджеба говореше в първия си пост?! е го по-доло и Елтън Джон и кака Бритни...
ти както го описваш, искаш някъф затворен живот..

За кво се превземам? Просто не обичам trivia. Имам си по-важни приоритети в живота. Харесвап Елтън Джон, докато не го разбрах какъв е гей. Бритни, докато не стана пачавра през 2001. И така. По-добре човек да се интересува от познатите си, не да си купува "Блясък" и да живее с тревогите и проблемите на известните, достатъчно си има свои. А и животът на звездите си е техен!
щом знаеш кое е по-добре, за кфо я пусна тази тема?! ами не гледай М-ТВ, не прекалявай с филмите, не прекалявай с и-нет и музика не слушай... стой в къщи, чети Журнал и Блясък с мама и баба, не разбирам защо се оплакваш... аз проблема не го виждам, не го зацепвам, не капя....
Значи темата е дали ти има нещо, аз ако кажа да или съответно не, ще ми повярваш ли?! ако ти кажа да, к'фо?! ще ме оплюеш, ще започнеш да защитаваш тезата, че не..
ей ся обяснявай пак какво не съм разбрала, ама по-по достъпен начин...