- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фешъните-Смях в залата или Не ги разбирам?!
аХахААХАах
леле д0 каде сме стигнали да ми казват,че да се 0бличам п0 тоя начин бил0 смешн0...прическите били тъпи ...0чилата били г0леми
ахахАхахахахААХАХ
хмм маи беше п0 д0бре футб0листчетата да си правят гребени и да се наричат "h0use head" при положение чe, слушат комерсяли дет ги въртът по ТВ и радиото.А най-селското е, че МИСЛЯТ ЧЕ Е h0use!
хАх хАхАх просто немога да не кажа че най-вероятно незнаят и откаде да дръпнат такава музика.
a за толкова обсъжданите...
1.г0леми очила...мн0о са уФертичка хем за парти ак0 си мн0о зле...
за снимки с маняшките очила в yalta,chervilo,4ti примерно кадето и да е НЯМА КАК БЕЗ ТЯХ и лятото 40 градуса и адската светлина навънка няма кво да ти пази по добре от тия очила!!
2.дрехите... нещо СВЕЖО, нещо УДОБНО, нещо различно, добре изглеждащо, прилично по тебе си ... супер![]()
![]()
АААА прическитеее те са уникални!!! Абе минете през chervilo вижте червиларските истории...там са НАЙвижте ги и вътре обаче как разцепват...после хои да се пробваш да накефиш толко хора само с външния си вид!!!......БАЛЪК!!!
![]()
0па ама м0же и да решат че си облечен НЕ като за там... ЗАЩОТО ТОВА МУ Е ИДЕЯТА БЕ ХОРА ИНТЕРЕСА РЗЛИКАТА НОВОТО СТРАННОТО хаахХахАХ
ще говорят че било смешно и се смеят щото носели големи цаки ха... tctctc......
Вие изкарахте всички фешъни боклуци.. Аз самата си имам определен стил, обличам се модерно.. Харесва ми ! Често металчетата от класа ми спорят и ми се заяждат, но вече свикнах.. а прическата ми.. с бретон настрани.. нормална.. Преди бях с една мнг. яка стърчаща, тип "House Lovers" Chervilo i Yalta.. и когато се разхождах по Витошка хората ме спираха да ме питат къде съм си направила такава прическа и ми казваха колко е яка.. така че всичко е въпрос на ВКУС !!![]()
е не е нужно да са толкова големи ... те си имат предзначение(е баси сложната дума сиурно иам 10 грешки) , защото за някой е просто газария ..сеш се .. екстраваганото обличане е малко по друго според мен ... смисъл специално тва по хаус партитата ...1.г0леми очила Cool ...мн0о са уФертичка хем за парти ак0 си мн0о зле...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
сиурно треа се научиш да пишеш дубреПървоначално написано от IdiOtKa
дубреПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
we give it all.
не просто някой думи ги пиша по странен начин като сиурно, дуре и т.н. .... иначе да тря се науча ..има време .. надяям сеПървоначално написано от Taste the rainbow
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ne gi ponasqm 4esno kazano nqkoi sa ok ama mnogo malko me radvat drugite ujass
markovi drehi![]()
![]()
ok ama az moga da si namera dre6ka kat tiq v markovite magazini za 20 leva i da lepna edin etiket i sum gotova. Su6tnost ne e tova tqh im e kef da si hodat sus samo4uvstvieto 4e sa si kupili dunki za 1000 leva ok mi az si hoda seki den sus samo4uvstvieto 4e nosa dunki za 20-30 leva i izob6to ne me ebe. 4esno kazano nikoga ne bih si kupila dunki dori za 100 leva i za 50 ne bih za kfo nito ednite nito drugite sa ve4ni taka 4e...
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
ех ех биячоо , не се праи ...хой си в селските заведенияда се биеш , да се праиш на селяк ..... със селските си изпълнения ... не ми е ясно как по заведенията дето ходя 1 бой не е станал а сме се мазни както каза ...никога няма да стигна до тези велики изводи ... аз тва си го обяснявам само с чалгата и алкохола с нищо друго ! но алкохола ..хмм не ...Първоначално написано от Fesho
Ех тея фешъни значи колко теми се напрайха за тяхКфо толкова се коркате ми всеки луд с номера си трябва да свикнем и с тея прости хорица,чиито идоли са свръх талантливи певички от типа на Глория,Ивана и квито там още съществуват
![]()
pFF..kwo sa wu naprauLu FasHioniTe cHe da g0w0ruTe tyi e?!?!o0 neE..
mNn sa si qki FasHioniTe..wii kaTy sTe nqkwu p0zi0rcHeTa na em0 kwo g0w0ruTe za FasHioniTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Педали.
wtf
ааааа тва всичко са супер големи простотии !
AHhHhH imam 4uvstvoto 4e ste na akal detska gradina... vinagi ima 1na ligla /tova pove4eto slu4ai e momi4e po moite nabludeniq/ dety sedi sedi.. i qvno tolkova mnogo kompleksi i se nasabirat, 4e re6ava 4e trqbva da pusne tema against fashionable horata... i az kato vida takava tema i si kaam ebahti! o6te ena marla s nedostat4no socialen jivot... iiiiii kato vidq temata saotvetno sama se nadahvam - mrazq kato kartqt fashionite kato cqlo... tapo e... ii si4ki kato vidqt temata nezavisimo dali podkrepqt fashioniqta si sa nadahvat i tyka si4ki sa opitvat da si nalojat mnenieto... i ko sa slu4va: si4ki sa nekav glas v postinq... palen cirk... are stiga s novite temi sre6ty fashionite... imate tam 1-2 -~=> trypaite si tapata zloba i kompleksarskite vijdaniq tam i krai... zamlaknete ve4e...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
дуре ..ти ме накарада замлъкна ..този пост промени живота ми ...(и бтв в началото за лиглата..за себе си ли говорише?) ..но аз смятам вече да замълча ....Първоначално написано от wasntme_
ааааааааааааааааааааахаха ххахахааххааха .... нали се сещаш че ако аз си мълчах (примерно) , сичко щеше да е сякъш в хармония и сичко щеше да е супер тъпо ...нямаше да има нищо интересно ..щях да ходя със същите дрехи като твойте, сях да съм по същия начин ограничена ... както и да е. ..не ми пука ...ахахаххаааааааааааааааа хахахха
opf mn si zabavnaПървоначално написано от IdiOtKa
nekva tkava nqma6 post v koito da ne ti se ose6ta zlobata
iii btw ti si ograni4enata se6ta6 li se :]]] az ne delq horata kato teb... ti kazva6 fashionite sa tapi,kloningi i tn -> tva si e ograni4enie... a ti moe6 samo da se smoubie6 :]]]]
si ebati 4esno...na4i za tebe interesno e da sa Opitva6 da nakarti6 opredelena grypa hora vav nqkakav si forum... i bez tva jivota nqma6e da e interesen za tebe ?!?! sa4yvstvam ti :]]]]
ari ari skrii se... nervi6 ve4e...
тъпо стадо.
сичките с еднакви неща, земете се озъзнайте малко бе.
добре че още не съм видел фешани да зимат основни неща от метъла и пънка, че тогава бой наред.
wasntme_,ако щеш ми вярвай,но половин час ти гледах снимката(би трябвало да си ти) и си ми много...ддз
Не,че си грозна-просто позата,обувките ... 'баси предполагам не си на повече от 16 ... аз лично си се чувствам още детенце и никога не бих обула такива токове...
off KLO6ARITE RLZZZzzz!! zaebete gi feshionite sqkfi hora trqa da ima ma az ne im se kefa izob6to!!! Az sum klo6ar4e dale4e sum ot tqh taka 4e....![]()
![]()
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
чак и рима вкара ..еи бр бр ...подкрепям те на същото мнение съм ...Първоначално написано от Just`another`kid
xaxxxxПървоначално написано от Taste the rainbow
nice... ama az obojaam tokove.. niskite obyvki na mene sa mi grozni takiva nekvi... da kaeme imam samo 1 4ift niski i gi obuvam na nz si kolko vrmee...
tva si e moqt stil.. btw az ne sam kazala 4e sam feshanka... pone ne se imam za real takava...
apa za pozataraz4eknato i izkriveno ruLz
![]()
Хах
А как не ви е неудобно с тия токове не знам
Гледам някои момичета едвам ходят и си кривят краката,
ама за тях е по-важно,че са на токове :P
am vsa6nost kogato si sviknala ve4e izob6to ne ti pravi vpe4etlenie... to si li4i koga momi4e hodi otdavna na tokove... nali ti kaaam mene dori mi e gadno sasa ravni obuvki... /spam malkoПървоначално написано от Taste the rainbow
/