.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

секс на работното място

Първо искам да разкажа своята история.След това ще поставя и своите питания към аудиторията.Не искам базици искам сериозни отговори.Моля аудиторията за това.До 2002 година бях офицер в поделение Н.Длъжността ми беше началник на дежурна смяна.Смяната ми даваше 24 часови дежурства.В тази смяна имаше 4 жени.След полунощ имаше малко работа и тогава по неписан закон оставаше само една дама в залата с мен.До сутринта бяхме само аз и тя.Обикновено в такива моменти на смяна идваше най-младата/с най-малко служба/ дама.От известно време обаче на смяна започна да идва не новобранката,напротив най-старата.Въпросната беше не само с най-много служба,но беше и най-възрастната.На няколко пъти ми правеше впечетлени,че като се яви на смяна дъртата започваше да чупи всевъзможни курвенски стойки.Първо идваше без сутиен,второ запряташе си полата уж й било топло,трето гъзеше ми се уж да вдигне нещо паднало на пода.Често подкарваше разговори на сексуални теми.Веднаж бях задрямал и по някое време усетих галене в областа на чатала.Отворих очи и какво да видя.Дъртата се гушнала в мен и с едната ръка ме гали по кура,а с другата си гали оная работа през бикините.Разкопча ми панталон и започна да ми лъска пишката.След като хубаво го надърви леко се приведе и ми го налапа.Свиркате беше чудесна.Изпразних се някъде дълбоко в устата й,а тя без колебани ми глътна спермата.После я чуках на задна прашка като животно и пак й се изпразних в устата.След този случай винаги се появяваше след полунощ и ми духаше до насита.Та въпроса ми е нормално ли е да се прави секс на работното място.Моля споделете ,ако сте го правили през раб.време.Как се пазите от такива сексуални атаки.Въпроса ми е открит и към дамите,които са били атакувани сексуално на работното им място.

Град
    софия
    да не те изнудва после тая..примерно да каже на шефа ти ако и откажеш секс...по добре не и давай да свиква а най добре не прави повече секс с нея...
    аз знам едно на работното място да не си вада онази работа. ...тва го знам от баща ми

Guest
    Няма да ме издъни на шефа,защото поделението вече го няма /закриха го/ да не говорим за шефа

Мега фен Аватара на quench
    това е копи-пейст от някой сайт тип "изповед.ком" добър опит
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Просто описвайки акта толкова подробно, навежда на мисълта, че това е измислена история. С други думи мисля, че си измисляш.
    Не за слушаваш сериозен отговор.
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Просто описвайки акта толкова подробно, навежда на мисълта, че това е измислена история. С други думи мисля, че си измисляш.
    Не за слушаваш сериозен отговор.
    Не го ли позна? Това е оня, с тъщата и с колежката в парка...
    ПП: Това е форум за тийнове... Какви работни места, какви банички...

Guest
    Виж какво бе малолетен олигофрен или олигофренка историята е истинска.Аз съм красив мъж и жените ме харесват.

да бе

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Виж какво бе малолетен олигофрен или олигофренка историята е истинска.Аз съм красив мъж и жените ме харесват.
    Пълнолетна съм. И другите истории ли бяха истински, или само тази, жребецо?

абе, госте, ти ли пусна навремето историята с лайняния кекс?

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си