- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Много съм тясна...
ми аз съм правила секс обаче изглежда съм много тясна отдолу и все като правя и си ме боли каква наслада да изпитвам след като ме боли така...много е кофти..дали приятелят ми сега ще мисли че съм девствена като спи с мен понеже с него още не съм спала...
Ако не викаш много много няма да разбере![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Логично е да си тясна, щом нямаш много опит. А на приятеля си просто обясни, че си неопитна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
e to ne moje ot pyrviq pyt da stane6 kato krater otdolu,trqbvat pone 3 pyti,za da se raz6iri6 dostaty4no,za da ne te boli(govorq ot opit!)![]()
kolkoto i da si tqsna ako si dostatu4no vuzbudena ne bi trqbvalo da te boli. polzvaite nqkvi lubrikanti dokato po4ne6 da se 4uvstva6 po dobre i prosto mi kaji da e po vnimatelen. a nqma kakvo da se 6a6ka6 4e moje da si pomisli 4e si devstvena samo 6te mu ka4i6 samo4uvstvieto :P
edno vreme edna jena mi kaza da zapomnq 4e sled purviq vseki sledva6t e vtori, a ti ima6 6ans i za nqkolko purvi taka 4e vuzpolzvai se!6eguvam se az su6to sum taka no ve4e ne6tata se ponamestiha!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
eto shte se opravish tq se e opravila ve4e ne se pritesnvaiПървоначално написано от key_of_hell
![]()
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
намери си тънкохуест!
Pove4ko opit i vsi4ko 6te e Ok![]()
![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
прави редовен секс и ще си ок![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
=D>Първоначално написано от PoLiToOo
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Радвай се, щом си тясна ще доставяш по-голямо удоволствие на приятеля сиПървоначално написано от mimosha
![]()
![]()
![]()
СУУУПЕРР!!! Остани си тясна...поне единия да изпитва удоволствие..Първоначално написано от mimosha
\
/