- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Цигарите с гадни картинки по кутиите от 2009
След 2 години ще станат задължителни тези картинки по кутиите.
Дали това би Ви повлияло по някакъв начин?
Те,доколкото разбрах,ще са такива че да ни отвратят от пушенето - хора,разболели се в напреднал стадий,новородени,чиито майки са пушили и т.н.,но ако това ще ме откаже от цигарите нямам нищо против...![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Ако става въпрос за ония снимки на сайта на министерството, в тях няма нищо грозно и шокиращо. Трябва да сложат по-брутални снимки, които наистина ще имат ефект върху много хора. Например тези:
http://whyquit.com/whyquit/BryanLeeCurtis.html
http://whyquit.com/whyquit/A_Noni.html
В случай,че си заклет пушач,съм на мение,че каквито и да е картинки да се изрисуват върху цигарените кутии,няма да те откажат от порока.Ако ти самия нямаш силата и волята да ги откажеш,нищо няма да те въпре.Нито неприятни картинки,нито сърцераздирателни истории за тъжния край на пушачите.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз бих ги намалила до минимум.
Както се опитвам и сега.
Онзи ден се събудих без цигари за сутришното кафе. И го изпих без цигари. А имах около 3лв и магазина е долу на фхода ми. Можех и по гащи да ида да си купя, но не го направих. И чак вечерта като излезнах, чак тогава си купих цигари.
Днес също ще направя така.
В момента съм изпушила 2 цигари и имам още 1. Сега ще я изпуша и чак към 18ч. ще си напазаря пак![]()
картинки.. еми.. аз си падам по брутлността, и честно казано тея картинки ще ме кефят адски много.. макар, че 2009г. е доста далече .. а аз не обичам да говоря за бъдещето, дори не искам да знам какво ще правя утре.
Живот ден за ден! - Поне докато сме на младини.
Моето мнение е че това е голяма простотия как ще пише "Пушенето убива" еми зада съм си зел цигари ... зада си ги пуша ще знам, че ми вредят и ще знам че с тях ще живея много по-малко ама кво ... :P
Поне ще Ви оставя на мира по рано
Пък и това е голяма простотия не мисля, че някой се е отказал да пуши заради надписите....
Само един надпис ме притесняваше - тоя за спермата :P
Айде късмет и пушете със здраве\
/
Надписите не правят нищо. Но подходящи картинки биха имали огромно психологическо въздействие, ако не на всички, то на много от пушачите.
=D>Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
нещу не разбрах кфи картинки щяло да има...![]()
Pet zaredeni pistoleta pravqt ra-ta-ta-ta ednovremenno i padash nazad broq do pet i kato pet pr1sta stisnati v iumruk chupim kr1sta i uhoto ti s1s zvuk
такиваПървоначално написано от dEScHy
![]()
абе ако не исакш да спреш, квото и да ти сложат няма да те откаже от тях, а аз и обичам картинки на ужасите(то па едни страшни картинки да не повярваш)така че ако не ти не искаш няма кой това отдавна е каазано![]()
Кво ме реже аз почти съм ги спрел
Наистина са гадни... нз ... като стане 2009 ако още пуша може и да се замисля... нз! има време![]()
Линка към картинките, които ще има от 2009, не се отвая, а при търсене пак не мога да ги открия.Ще пусне ли янкой пак.![]()
Надявам се донякъде тези картинки да помогнат за намаляването на пушачите в страната...
Лично аз не знам дали ще ги спра, но ако имам желание и воля *които липсват в момента* може и това да стане.
Да, и на мен някои линкове не ми ги отваря - ако може пак да ги пуснете.
ami na zapad e taka .. i .. spored mene pomaga..![]()
Не ме бърка, ще продължа сигурно да си пуша. Но до 2009 има много време, нищо не се знае до тогава...
Na edin zaklet pu6a4 i slaid 6oy ot kartinki da mu sloji6 nqma da go trogne
така е! \Първоначално написано от ЦвЕтИт0
/
и аз пуша и ако не ги спра сама, едни картинки няма да ми попречат. ако трябва ще си махам горната част на кутията и готово... кво ме бърка кво има на кутията!
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
ТочноПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Da de ama shtom gi slagat, sigurno mogat da ti pomognat malko da gi otkajesh.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
LGPz
Въпроса не е какво има на кутията,ами на какво ще приличаш след като почнеш да пушиш,ограничена патко!Първоначално написано от mon4eto
А т'ва с картинките не е нещо особенно,те доста по гадни работи стават ама...![]()
на мен ли4но тези картинки ме кефят ще си направя колекция , а да спра да пуша- няма да стане заради тях........
Ми ще си купувате само насипно и няма да ви се налага да гледате картнките![]()