.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Цигарите с гадни картинки по кутиите от 2009

След 2 години ще станат задължителни тези картинки по кутиите.
    Дали това би Ви повлияло по някакъв начин?

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Те,доколкото разбрах,ще са такива че да ни отвратят от пушенето - хора,разболели се в напреднал стадий,новородени,чиито майки са пушили и т.н.,но ако това ще ме откаже от цигарите нямам нищо против...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ако става въпрос за ония снимки на сайта на министерството, в тях няма нищо грозно и шокиращо. Трябва да сложат по-брутални снимки, които наистина ще имат ефект върху много хора. Например тези:

http://whyquit.com/whyquit/BryanLeeCurtis.html
    http://whyquit.com/whyquit/A_Noni.html

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    В случай,че си заклет пушач,съм на мение,че каквито и да е картинки да се изрисуват върху цигарените кутии,няма да те откажат от порока.Ако ти самия нямаш силата и волята да ги откажеш,нищо няма да те въпре.Нито неприятни картинки,нито сърцераздирателни истории за тъжния край на пушачите.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    VAob6te ne me barka
    Ako 6te da slojat i trupove na kotiite pak 6te pu6a nae6 li kolko mu puka kvo ima na kutiqta

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Аз бих ги намалила до минимум.
    Както се опитвам и сега.
    Онзи ден се събудих без цигари за сутришното кафе. И го изпих без цигари. А имах около 3лв и магазина е долу на фхода ми. Можех и по гащи да ида да си купя, но не го направих. И чак вечерта като излезнах, чак тогава си купих цигари.
    Днес също ще направя така.
    В момента съм изпушила 2 цигари и имам още 1. Сега ще я изпуша и чак към 18ч. ще си напазаря пак
    картинки.. еми.. аз си падам по брутлността, и честно казано тея картинки ще ме кефят адски много.. макар, че 2009г. е доста далече .. а аз не обичам да говоря за бъдещето, дори не искам да знам какво ще правя утре.
    Живот ден за ден! - Поне докато сме на младини.

Guest
    Моето мнение е че това е голяма простотия как ще пише "Пушенето убива" еми зада съм си зел цигари ... зада си ги пуша ще знам, че ми вредят и ще знам че с тях ще живея много по-малко ама кво ... :P
    Поне ще Ви оставя на мира по рано

Пък и това е голяма простотия не мисля, че някой се е отказал да пуши заради надписите....

Само един надпис ме притесняваше - тоя за спермата :P

Айде късмет и пушете със здраве \/

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Надписите не правят нищо. Но подходящи картинки биха имали огромно психологическо въздействие, ако не на всички, то на много от пушачите.

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    В случай,че си заклет пушач,съм на мение,че каквито и да е картинки да се изрисуват върху цигарените кутии,няма да те откажат от порока.Ако ти самия нямаш силата и волята да ги откажеш,нищо няма да те въпре.Нито неприятни картинки,нито сърцераздирателни истории за тъжния край на пушачите.
    =D>
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    zoo york
    нещу не разбрах кфи картинки щяло да има...
    Pet zaredeni pistoleta pravqt ra-ta-ta-ta ednovremenno i padash nazad broq do pet i kato pet pr1sta stisnati v iumruk chupim kr1sta i uhoto ti s1s zvuk

Цитирай Първоначално написано от dEScHy
    нещу не разбрах кфи картинки щяло да има...
    такива

Град
    под клоните на едно дърво
    абе ако не исакш да спреш, квото и да ти сложат няма да те откаже от тях, а аз и обичам картинки на ужасите(то па едни страшни картинки да не повярваш)така че ако не ти не искаш няма кой това отдавна е каазано

Кво ме реже аз почти съм ги спрел

Наистина са гадни... нз ... като стане 2009 ако още пуша може и да се замисля... нз! има време

Guest
    Линка към картинките, които ще има от 2009, не се отвая, а при търсене пак не мога да ги открия.Ще пусне ли янкой пак.

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Надявам се донякъде тези картинки да помогнат за намаляването на пушачите в страната...
    Лично аз не знам дали ще ги спра, но ако имам желание и воля *които липсват в момента* може и това да стане.
    Да, и на мен някои линкове не ми ги отваря - ако може пак да ги пуснете.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    ami na zapad e taka .. i .. spored mene pomaga..

Не ме бърка, ще продължа сигурно да си пуша. Но до 2009 има много време, нищо не се знае до тогава...

BaHkaTa_CJIaDyPa
    Guest
    Na edin zaklet pu6a4 i slaid 6oy ot kartinki da mu sloji6 nqma da go trogne

Град
    Пловдив
    така е! \/
    и аз пуша и ако не ги спра сама, едни картинки няма да ми попречат. ако трябва ще си махам горната част на кутията и готово... кво ме бърка кво има на кутията!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Точно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Град
    At the world's end
    Da de ama shtom gi slagat, sigurno mogat da ti pomognat malko da gi otkajesh.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    VAob6te ne me barka
    Ako 6te da slojat i trupove na kotiite pak 6te pu6a nae6 li kolko mu puka kvo ima na kutiqta
    Въпроса не е какво има на кутията,ами на какво ще приличаш след като почнеш да пушиш,ограничена патко!
    А т'ва с картинките не е нещо особенно,те доста по гадни работи стават ама...

Град
    OUT OF SPACE
    на мен ли4но тези картинки ме кефят ще си направя колекция , а да спра да пуша- няма да стане заради тях........

Супер фен
    Ми ще си купувате само насипно и няма да ви се налага да гледате картнките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си