- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Искам по-големи гърди
MALKI SA MI V SRAVNENIE NA PRIQTELKITE MI... NA 16 SAM A SA MO EDVA 85 ... KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA STANAT PONE MALKO PO-GOLQMI?
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
Айде пак да се сравняваме с другите. Какво като не са ти колкото техните? Някои момичета си мечтаят за такива гърди. Колкото Бог ти е дал толкова.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
а бе в същност може да е 85 и да е плоска като дъска...
да не забравяме че има хора с подгръдна 80 .....
иначе ние от къде да знаем кво да направиш....сложи си чорапи...хахха
kakvo zna4i 85 ??? Moite gurdi sa 85 no podgrudnata mi e 70 ako razbira6 kakvo iskam da ti kaja!Ako podgrudnata ti e 84 da dosta sa ti malki gurdite ama... a ina4e za kakvo sa ti tiq po-golemi gurdi kato si o6te edva na 16?
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
mi 70 mi e podradnata ... a gardite {merq v/u zarnata} 85 .... no mi se struvat malki
az bih se radvala ako mojeh da si gi smenq za edna ideq po malki!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
сложи си силикон !
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ти си един шибан комплекс приятелките и имали по големи гърди и кфо от тфа комплескарки не ни трябват в форума пии повече боза да пораснат или си тури силикон.
turi.... haahha selo selo................Първоначално написано от HagpycaH
nqmam pari za silikoniskam ne6to estestveno
ами като нямаш пари не хленчи.Ако ме ти е заложено..няма как да имаш 100 гръдна.С боза тия глупости въобще са пулна измислица.
И плюс това гърдите ще ти растът още след 2 -3 години ако не са пораснали,тогава се оплаквай тук.
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ot bozata nai-mnogo da i porasne guza!Първоначално написано от mon4eto
momi4eto vi pita normalno vie vsi4ki se zaqjdate pfffffffff zleta
=D> Точно така!Първоначално написано от key_of_hell
Към авторката: Защо се сравняваш с другите? И толкова ли е важно колко са ти големи гърдите? Важно е какво имаш в главата,не в сутиена!
Първоначално написано от Анонимко
пий боза![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
мойте като са 120и сутиен немога да си намера
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
защо слушаш какво говорят приятелките ти,а защо не слушаш какво говорят техните приятели,аз лично НЕ харесвам големи гърди(тва съвсем сериозно) не харесвам и плоски моми4ета,но малките и скрамни гърди най-много ме кефят...
Мацко,ти 120 сантима цици ли искаш?!Пий боза,таман ше ти пораснат,то и дупето ше порасне ама уточнения.Нямаш ли пари за силикон ше чакаш сами да пораснат.Пък и не са чак толкова малки.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
За какво са ти по-големи бе?! Ще се фалиш пред 5-6 патки там и кво !? Приятелката ми супер много се оплакваше когато и бяха по - големи. Разправеше ми че преди цикъл много повече я болят, по гадно е ако спортуваш нещо, и доста по трудно стои въпроса със сутиените. След което си беше въобразила ,че е дебела и започна да отслабва и заедно с това бюста и намаля и сега е много по-доволна!Така че не се натискай за големи гърди,за да не съжаляваш после...пък и твойте хич не са малки
![]()
Play hard,go PRO!
пфф аз кат иамм големи дан си ги мачкам постояно..Първоначално написано от Technof@n
![]()
![]()
Подкрепям.Първоначално написано от Aleandra
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii