- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да се сдобия с добра фигура за 2 месеца?
Значи, на 14 съм скоро влязах в едно училище и от септември започвам в новото даскало. Проблема ми е, че като вляза и искам да имам добра фигура смисъл добро тяло, а как да го постигна (имам ебати корема, просто ръката ми е цялата в сланина и така..) хора моля ви не ми се подигравайте, а ми дайте някой съвет за тия 2 месеца какво да направя, че да заприличам поне малко на човек.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Спокойно де! Това, че си по-пълничка не значи , че си половин човек!Много хубаво, че си решила да се промениш и то в добра посока
Някакви диете сигурно ще трябва да започнеш. Ако имаш възможност и желание тичането много помага, коремни преси..като цяло упражнения
Само да имаш силна воля и ще постигнеш резултати.
♥ ♥ ♥
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Това е начинаПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Но знам, че за тичането трябва яка воля ... трябва да бягаш поне един месец, за да има ефект .... Късмет :P
I'll be all you need and more ...
i az sega sam za 8 klas i za novoto u4ilishte iskamda vleza vav forma no nai ve4e zaradi sebe si i ot dnes zapo4nah taka zna4i spiram hlqb i sladko, sled 6 4asa ne iam( e razbira se 4e spiram i 4ipsove, krokita , pici i t.n.) iii karam kolelo,tancuvam za udovolstvie,i shte zapo4naa da ti4am i d apravq koremni presi dano i dvete da imame uspehПървоначално написано от ПРОБЛЕМАЦИЯ
Ako iskash mi pishi na skype
awe dobra figura ne moje da se postigne,sry 4e 6e te razo4arovam......ama nemoje cql jivot da si si qla i sq izvednuj da spre6.....kakto razbiram si mn debela.......ako otslabne6 dosta 6te te hvane nekva bolest i togava stava o6te po-lo6o.......i bez tva si sviknala na toq jivot..........produljavai da si jivee6.......figurata na 4ovek se izgrajda 5ti -6ti klas
ve4e si zakusnqla.....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
и аз искам много неща![]()
5-6 клас на баба ти фърчилото!!!Билдърите 5-6 клас ли се правят? Мацка, vouloir c'est pouvour--както казват французите--ДА ИСКАШ ЗНАЧИ ДА МОЖЕШ, така че поеми си дълбоко дъх и действай по въпроса
![]()
ii az iskaM da otSLabnA za novOTo daskalo podqVolitE ;( napr po4ti nisht yne qm ma nqam vyzmojnost da sportuvam..samo f nedelq i to mn rqdko po kym 1h bqgane..pfFf![]()
Ами по моя начин е гаранция 6-8 кг. НО само ако се спазва (изпрбвала съм го):
Ходи да бяхаш или всеки ден фитнес по 1 час.(наблегни на колелото).
Яж 5 пъти на ден до 6 часа,след 6 часа може само вода.Ето как горе-долу разпределяй:
за закуска-някакъв зеленчук и сирене или яйца и ядки
за обяд-може да се нахраниш добре(но недей все пак да прекаляваш и ограничи хляба)(може месо,яйца,сирене,плодове,зе ленчуци...)
следобедна закуска-нещо като закуската
вечеря-пак нещо като закуската и следобедна закуска,да не е пак същото някакво разнообразие да има.
Пий и много вода.
И така всеки ден и би трябвало да сваляш на месец 3-4 кг.
Ако искаш повече подробности - www.spidersport.com но там е написано и още много ограничения и повече спорт,но мисля,че на 14 години не е толкова важно всичко стриктно да се спазва.
Успех.![]()
Don’t you wish you were unborn again
Just for a minute
Just for a minute more
bravo !!!! edin dobur otg v toq forum ... to4no taka se pravi i nai vajnoto e 4e taka svaleni tezi kg nqma da se vurnat za 2 denaПървоначално написано от MistyMonster/LikeViolence
uk i tova e perfektniq rejim na koito moje6 da si kara6 dojivot
koeto ne zna4i 4e 6te slabee6 postoqnn ... to si ima granica
Съветвам те да намалиш яденето на въглехидрати(тестени изделия и сладко най вече) и окончателно да прекратиш приема на наситени мазнини(олио,семки,фъстъци, жълтък).Тялото се нуждае от мазнини но те трябва да са ненаситени(маслини,зехтин). Те се преработват по бързо от ензимите и се окисляват по бързо и така се превръщат в енергията която е нужна на човек за всяка дейност която върши(наситените мазнини се запазват в резерв в мастните депа...стават на сланини).Ако не приемаш мн въглехидрати тялото ти ще започне да изразходва енергията натрупана в мастните клетки,но с хранителния режим трябва да има и физическа дейност.
За въпроси ме търсете в irc - /q xenix