- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Старт на 90-дневна диета
Здравейте, търся си "колежки" при спазването на диетата. Малко късно съм се сетила аз, защото скоро свършваме училище, а още не съм във форма....
Но до средата на лятото искам да успея да стана 59 кг. Сега съм 71Висока съм 1,68.
Започвам от утре (11 юни 2014).
Тук ще коментираме, ще споделяме резултати, проблеми и т.н.
Нека отслабването започне^_^
ще си умрете дебели и увиснали в тоя раздел![]()
n00bs
Определено има ефект! Аз от около 25 дни я карам и съм свалила някъде 3 - 4 кг..
Но пък тренировките са дооста натоварващи
Познавам хора, които са отслабнали повече от 15 кг. за кратко време с тази диета, дано подейства и при мен.
Аз я спазвам от около 20 дни, за сега съм свалила към 2-3 килограма. Предполагам, че спорта ще подпомогне.
Yakuza, когато се решиш за нещо го постигаш. Всеки има недостатъци.
Всъщност е дори повече от грубо, ужасно е да се подиграваш с по-пълните хора!
Последно редактирано от Алисън В. : 06-10-2014 на 20:12
Всъщност диетите са много по-лесни, за това и повечето хора прибягват до тях.
Спортувай! За това се иска воля...
Кой е казал че момичето няма намерение да спортува?
Защо така сте анатемосали тая диета?Да,има нелогични неща в нея и след като я спреш напълняваш ако започнеш да ядеш безразборно,но ако направиш същото и след НВД,например,резултатът ще е същия.Била съм на тази диета няколко пъти.Трябва мноооого стриктно да се спазват правилата й и да не се прекалява с количествата храна,но иначе се сваля доста.В комбинация със спорт е гарантиран успех.
Няма да сгрешиш с тази диета. Лично изпробвана и наблюдавана как се отразява на други хора![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ах, любимото ми!
http://www.teenproblem.net/forum/sho...-vol-6/page102
трябва да имаш мнооого голяма воля, до преди водния ден не очаквай някакви фрапиращи резултати освен ако не спортуваш усилено
Може и без водния денАз свалих 20 килограма, ама и с тренировки
![]()
Аз тренирам карате от 8 години и тялото ми е свикнало, така че не мисля, че мога да го плаша с тренировки.
Тренирам редовно, но качих доста килограми, защото ме оперираха от апандисит и си чупих едната ключица няколко пъти и трябваше да спирам тренировки... по принцип имам мускулесто тяло... много тежка и здрава костна структура.. но трябва и някакъв режим и понеже съм чувала много добри отзиви за 90-дневната диета - реших да започна нея.![]()
Елементарно,диети тип 90 - дневни 5 дневни 7 дневни ... n-дневни диети са пародия ,освен ако n не клони към безкрайност.
Хранителните навици са за цял живот,не става с 90 дена диета и то на шоколад чипс кекс и това да го смяташ за въглехидратен ден като имаш вътре повече мазнини от въглехидратите и после останалите 9 месеца (какви 9 повечето не издържат 90 дена да ядат боклуци) си ядеш каквото искаш. И ако тръгнеш на диета с не толкова преработени овкусени храни ще издържиш доста кратко.
Ми тия 2-3 кг за 20 дни аз ги свалих като спрях да ям въглехидрати и наблегнах на плодовете и зеленчуците.
Мисля че тия диети са доста overrated и по-скоро яжте по-здравословно и спортувайте,отколкото да се мъчите кога , в колко часа, в кой ден и пр. да ядете.