- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Приятелят ми друса херца и не знам как да му помогна.
Здравейте, съжалявам, че може би темата е леко клиширана, но това се превърна в огромен проблем за мен.. Заедно съм с едно момче от доста време вече, което преди друсаше хероин(но не системно - по веднъж на няколко седмици) и спря за година и нещо. Продължи само на трева и чат-пат лепило и гъбки. Днес се видяхме (той е от друг град) и случайно зърнах една-две дупчици на ръката му.. И той естествено си призна(но и каза, че ако не бях забелязала не би ми казал, защото не иска да ме наранява).. Опитвам се всячески да го откажа от хероина, пък трева, гъбки и лепило - да ги прави квото си иска, но не и херца.. Ние имаме невероятно силни чувства един към друг, но за съжаление, той не вярва, че може да живее без наркотици.. И за двамата е достатъчно тежко, че не можем да се виждаме често и всяка раздяла ни носи огромна болка... Моля ви, помогнете ми - опитвам се да му помогна, да го утеша, да го успокоя, но не винаги усилията ми дават резултат.. Просто вече не знам какво да направя. А не искам да му поставям ултиматуми от рода на ”избирай между мен и хероина”. Благодаря ви предварително.
zdrasti mila i az imam su6tiqt problem s moq priqtel samo 4e toi ne e na tvurdo a na marihuana,gubki i sega iska da zema nqkva salvia koqto ne znam kak deistva
i az iskam da go otkaja ot vsi4ko tova no ne stava
kolkoto i da gi obi4ame mai trqbva da se stigne do izbirai "men ili ve6testvata"
Но аз просто не искам да прибягвам до там, защото като се замислиш излиза, че ако не ги спре аз ще го изоставя.. А аз никога не бих го оставила. В момента е много слаб, уязвим и тъжен.. Аз поне намерих сила за трима в себе си.. Само ако можех да поема болката му, тогава не би имал нужда от хероин... Той сам каза, че заради душевната болка го е направил.. И е ужасно..
i az ne iskam da se stiga do tam no nemoga pove4e taka obi4am go i iskam vsi4ko mejdu nas da e kato pri normalnite dvoiki a ne da se pritesnqvam 4e v tozi moment moje i da ne e jiv
a vsi4ko e tolkova hubavo i ne iskam da svur6va zaradi nqkva tupa droga
Обичаната, радвай се, че е на такива леки неща. Не се притеснявай, че няма да е жив, тъи като гъбките не са токсични. За да се натровиш с гъбки трябва да изядеш толкова колкото ти самия тежиш, а това е невъзможно. От трева също не съм чувала да се умира.. А какво значи нормални двойки? За мен такова понятие съществува само за двойки при които няма истинска обич.. Тъй като ако истински се обичат двама, то всичко е неповторимо.. И няма такова нещо като ”нормална двойка”... Аз лично нямам нищо против гъбките - те са дар от природата и не увреждат организма.. Но хероина.. е разбил не малко животи..
ne iskam da se karame znam 4e mi e po leko sujelqvam
Не се карам.. Извинявам се, ако съм оставила такова впечатление.. И на двете не ни е леко, камо ли на мъжете ни...
sega za poreden put se skarahme i mu kazah da izbira
момичето ми за секи които е зимал херинг няма спасение 1 на 100 се измъква жив от тва нещо надявам се твоя да е този един ама не ми се верва
ubii go da mu spestish mukite!
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
kolko ste otvratitelni
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
То на такива хора им трябва лекарска помощ...само дет аз такива историй съм слушала за комуни то напрао по-зле. А за слади4ката ли как беше там извинявай ама ако не смяташ,че връзката ви е нормално-и то ти май имаш проблем. Тва за тебе не е нормално,но за него може да си е начин на живот.
Масури, защо не убием теб, та да спестим нашите мъки?
em boi be!! ama az ne sum sram za obshtestvoto kat toq narkoman!
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!
както каза 'wan`a`doo' такива хора като него са си за лекарска помощ, мислиш ли че сам ще се откаже или очакваш голямата любов да му помогне...не мисля че ще стане
по-добре по най-бързия начин предприеми нещо за да не гледаш приятеля си ак бавно се убива
"Целувка за лека нощ"
aide prestani be nqkoi go boli ot tva e*****i
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Права си...но и те са прави.Принципно лечението за наркоман е само едно-да разбере че го обичат(това е доказано).Но мисля ,че на този етап ти не можеш да му го внушиш...Трябва му лекарска помощ!!!Потърси някоя клиника примерно или комуна примерно.Следих темата и мисля,че това би му помогнало!Може и скъпо да излезе,но става дума за живота му.ако трябва го пратете в чужбина(разучи нещата за там)...хероинът е коварно нещо и е съсипало не малко хора!борете се!Първоначално написано от kudravoto
radvaite se edin na drug dokato mojete i kogato po4uvstva6 4e toi te obi4a do takava stepen 4e nqma da moje ve4e da jivee bez teb togava mu kaji da podhodi s razbirane 4e liubovta vi 6te go otkaje ot hertza tova e moeto mnenie po vyprosA![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Много ви благодаря на всички за помощта - вече добих представа как да действам. Да се надяваме, че ще стане. Аз направо съм сигурна, че всичко ще се оправи![]()
Лошото при някой наркомани е,че когато не са под дози,осъзнават,че им вреди,че не трябва да се друсат,но са зависими и трудно го преодоляват. В такъв момент трудно може да им се помогне,но отказването не е невъзможно. Затова по какъвто и да е повод, НИКОГА НЕ ОПИТВАЙТЕ!!
V nikakyv sluchai ne trqbva da OTIVA V KLINIKA edva li znaete za kvo govorq no 6te go ubiete ne goi prashtaite v klinika.Vyv Vitosha ima strashno uspeshni komuni-s 99% efikastnost NO NE I V KLINIKA TAM GI DRUSAT S DRUGI VESHTESTVA FATALNO EПървоначално написано от Jenninka
OffTopic!Първоначално написано от MaCyPau
Тебе какво точно не ти е наред?!? Успяваш да събудиш всяка капчица агресия която съществува в мене... Изпитвам някакво вътрешно желание да преизвикам повече гънки по мозъкът ти, по чисто натурален начин. Естествен подбор - или ще поумнееш, или ще пукнеш. Защото пък в "обществото" за което говориш ти, мисля че няма място за хора като теб.![]()
![]()
-----------------------------------------
Нямам идея как трябва да им помогнете на тия хора... Аз се отказах от леките дроги, защото се засрамих, от това на което бях заприличал. Не исках да наранявам близките си хора и затова успях. Пробвайте да ги накарате да осъзнаят какво си причиняват и в какви са се превърнали и ако продължат по този път до какво положение ще стигнат. Дано да успеете да им помогнете...
Говори с него и потърсете лекарска помощ.
Успех.![]()
Според мен и да го биеш и да му се молиш фаида никва то си зависи от него па ти можеш само да мо обясниш че след 2 години или ше е мъртав или ше прелича на спаружена краставица дайе му кажи че ще умре след два дни или нещо такова да го стреснеш. И вупреки сичко пак повтарям то зависи изцяло от него както реши така. Но се пак му каже че ако не спре![]()
![]()
![]()