.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: obi4ka

Hybrid View

kotetooooo
    Guest

obi4ka

ei imam 1 vypros..na4ii situaciqta e slednata.ba6a mi ne dava da si probiq pypa oba4e az 6e go probiq bez toi da znae za moreto dokato sym i posle kato si doida 6e q mahna za da ne q vidi oba4e vyprosa mi e ostava li mnogo golqma dup4ica li kvo vyob6e ostava i sled kolko vreme zarastva mn li se vijda i tnt? kajetee pls typ vypros ama si nqmam i na ideq kak izglejda sled kato se mahne obi4kata celta e ba6a mi da ne q skiva

по-добре недей щом той не дава знам 4е тази фраза е изтъркана но все пак ''слушай баща си''.така или ина4е изборът си е твой но....

мда-по темата.Никаква дупка не остава а 'малко бяло петънце' (белег)който е едва забележим ; )))
    ае сО здраве: )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Да, tuka6na обясни какво остава, след като зарасне - малък белег А пък аз ще ти кажа, че е доооста тъпо да си пробиеш пъпа само заради едното море, не мислиш ли??? Ама щом си решила - давай... Въпреки че една приятелка си направи пиърсинг и й бяха казали, че не трябва да ходи на плаж (само че беше за определено време, но не знам колко точно ), а камо ли да влиза в морето (солената и толкова мръсна вода... ) Но не знам....ти си решаваш, правиш всичко на своя глава... И все пак - успех Дано после не се оплакваш, че имаш възпаление или някаква инфекция...

1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото
    2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.
    3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли
    4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални!

1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото За да не се изфектира, се промива по 2 пъти на ден.
    2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.
    3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли ООО, да! Ако боли, без да го пипаш, е пробито много некадърно.
    4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални! Значи баща И знае за последствията? Ти изобщо виждал ли си поне на картинка пиърсинг?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

`Death`Whore``,
    1. Момиче съм
    2. Виждала съм пиърсинг на живо, защото моя приятелка имаше. Болеше я докато върви, и беше превързана.

Кой касапин я е дупчил, господи!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

P1rvo da kaja az imam obeca na p1p4eto i iskam da razqsnq nqkoi ne6ta na mnogo razbirashtata dan4ety
    1. Един месец е превързано, за да не се ифектира мястото- prevr1zkata stoi nai-mnogo 24 4asa za6toto kojata ne moje da disha i ne polu4avat mn bakterii ot koito moje da stane losho . Za da ne se infektira se izpolzva organi4en raztvor , gentamicin aktivis ( pasta) , sapun safeguard.

2. Дупката се маха бавно, не е много голяма, но може да ти отнеме около половин година.- Naprotiv dupkata ostava mn malko poneje na tezi mesta se zatvarq mn b1rzo , trqbva i nai mnogo okolo 1 mesec za da se mahne
    3. Докато е превързана едва ще вурвиш, защото ще те боли- da ne mojej da v1rvish p1k 4ak vqrno nqma da mojej mn mn da se navejdash , no tova e 1 2 dena
    4. Като не ти дават, не се бутай за обеца на пъпа, защото последствията може да са фатални!- Dr1n dr1n ako ne se griji za neq mn qsno 4e 6te ima fatalni posledstviq , ako ne vnimava moje i mn zle da stane . Ne moga da razbera kak 6te vlezesh s obecata v moreto tam e b1kano s bakterii i vednaga 6te ti se otrazi , az deto imam obeca ot 3 meseca kato vlqzoh v moreto se za4ervi p1k kamo li ot 1 2 dena
    A ti dan4etyy ne se pravi na mnogo razbirashta , tova 4e va6te ne sa ti razre6ili da se probiesh ne zna4i 4e trqbva da spirash i drygite .
    A otnosno ba6ta ti avtorke moqt mi kaza " Shtom si reshila da izt1rpish bolkata zna4i si go iskala , samo vnimavai da ne stane infekciq " i tfa e tqloto si e tvoe

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Цитирай Първоначално написано от balgarianbg
    Тя иска да е гъзарка бе, мисли, че като си сложи ше я заглеждат момчетата повече...пффф смешна си бе сладурано, ако искаш момче, фащаш го, сфаляш му гащите и си вършиш работата, момчето е твое!
    То па ми писна с ваще истории! А Й ЩОМ БАЩА ТИ НЕ ТИ ДАВА, ЗНАЧИ НЕ БИВА ДА ГО ПРАВИШ, ТОЙ ТЕ Е СЪЗДАЛ И ДО 18 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ ЩЕ ПРАВИШ КАКВОТО ТОЙ ТИ КАЖЕ, ПУУУДЕБА ТЪПОТО ПОКОЛЕНИЕ НАЧИ, ДАНО ИЗМРЕТЕ СИЧКИ БОЯДИСАНИ БЛОНДИНКИ! КУРВИ С КУРВИ ТАКИВА!
    айде пък ти малко по полека с коментарите !!!

Да каде видя смисъл да си слагаш за морето.. та ти като се прибиеш неможе да я мокриш трябва да я пазиш да не стане инфекция..
    Ако си дупчиш за постоянно да разбирам ама за море да те заглеждат ли ?Всъщност няма да си едиснтвената с обица там така че не се надявай да се открояваш..добрре си помисли дали си заслужава
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

a spored men kato se izklu4i si4koto tva s infekciite itn nqma ni6to lo6o da se probie samo za moreto.
    1.Ako e gotova da iztrae vsi4ki glavoboliq pokrai piersinga,i ako i se davat pari samo za tva,zna4i naistina go iska.Spored men nqma ni6to lo6o v tva da bude malko po-impulsivna.
    2.Nikoi ne e kazal 4e iska da si probie pup4eto za da se pravi na interesna.Mojebi prosto q kefi i 6te se 4uvstva po-dobre sys obeca,vseki si ima na4in da si povdigne samo4uvstvieto.
    3.Ne mislq 4e ba6ta i ne i dava za6toto e prekaleno zapoznat po temata i poznava vsi4ki opasnosti,po-golqma 4ast ot roditielite ne biha pozvolili prosto za6toto ne sa sviknali s takiva ne6ta.Ako be6e tolkova opasno edva li tolkova mn hora 6tqha da go pravqt!

Guest

kotetooo

balgarianbg pfff xaxax awe ee ovca typa ne si namerila 4oveka na koito 6e se otvarqsh qsno li ti e ma?smeshna si ti ako ne zabelqzvash iskah mnenie ne da mi se praish na tarikatka i ne iskam da se praq na nikva nito da svalqm nqkoi kakto ti typa patka zaspala kaza prosto imam merak da si probiq i 6e go napraq nqma ti da mi davash akyl...deeba smrydlata mu selska.na vsi4ki drugi mersi za mneniqta...

Re: kotetooo

balgarianbg awe ee ovca typa ne si namerila 4oveka na koito 6e se otvarqsh qsno li ti e ma? iskah mnenie ne da mi se praish na tarikatka i ne iskam da se praq na nikva nito da svalqm nqkoi kakto ti typa pata zaspala kaza prosto imam merak da si probiq i 6e go napraq nqma ti da mi davash akyl...deeba smrydlata mu selska.na vsi4ki drugi mersi za mneniqta...
    RaZli4nA SyM Ne 4e SyM BaNaLnA!IdEaLnA SyM Ne 4e SyM NaHaLnA!Ne MoJeSh Da Me ImAsH Ne 4e Se NaDuVaM!SkRoMnA SyM-0t VsI4kI KoItO ImAsH NaI-SkYp0 StRuVaM...!

sled kato si probie6 pupa 1 mesec ne trqbva da hodi6 na more ili na basein i 4ak sled 6 meseca moje6 da si maha6 obicata znam ot li4en opit
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

Сладурано по-добре недей да си слагаш,ако няма да е за дълго,защото точно лятото не е хубаво да се слагат аз имам и това че трябва да носиш 1 месец марличка е голяма простотия! на мен марлята ми падна за няколко часа....а и се промива само с антибактериален сапун...пък и като си сменях обеците и дупката много се виждаше..

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Виж сега, аз има пиърс на пъпа и езика.
    Ако след няколко седмици махнеш обицата на пъпа, ще зарастне бързо, не си струва просто да го правиш.

И нашите не ми даваха да се пробия, но ги поставих пред свършен факт. Крих, докато можех, но все пак идва ден, когато разбират - неизбежно е. Ще свикнат, спокойно. Щом и татуса ми приеха. А те определено са най-недемократично настроение родители. Та така.

Успех!
    Собственост на Canis_Dirus

аз аз аз :)
    Guest
    здравейтеее.аз също искам да си сложа обичка,но някой знае ли къде в софия най-добре може да бъде извършена тази процедура...?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си