.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 100
    12
    ама аз и сега не се гримирам особено често

Град
    София
    на 16 съм и не се гримирам предпочитам естествена и много рядко слагам пудра или фон дю тен

на 12 почнах с гланцове и така после минах на спирала мн мн не обичам да си слагам сенки

Някъде към 8 клас. Използвала съм гланц и молив. Сега слагам и спирала и сенки, а червило рядко. Не използвам пудра и фон дю тен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Понмя че за първи път си гримирах очите когато бях 4 клас със очна линия ( не ми се мисли на какво сам приличала ) , но този период бързо мина. Като станах 6 клас започнах да си слагам глансчета и много рядко сенки, и вече кам 7,8 клас най вече ползвах и спирала и молив за очи.Рядко използвам пудра,а Фон дю тен почти никога.Сега съм на 16 и най вече излизам на вън със гланц с от време на време и с лек грим на очите
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    От мъничка още обичаш да се цапота с там детските червилца и сенки от комплектите на барби.Но нали само за разни рожденни дни и тн колкото да ми мине мерака.В 7ми почнах черен молив да слагам.Вече в края на 8ми клас почнах спирала,сенки,моливи,гланц ве,а напследък слагам и фон дю тен
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Гланцове слагам от малка.Към 7 клас започнах с молив,спирала,сенки,очни линии.Сега съм на 15 и слагам гланц,молив,спирала,очна линия и сенки.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Баааахти хората... от 12 Аз съм на 16 и не ходя с никакъв грим! Не мисля че имам какво толкова да прикривам че да ходя с грим...
    Абе хора,не е до това дали има нещо да прикриваш как не разбрахте.....И аз почнах на 12-13...сега не 14 използвам молив(от време на време),сенки(мн леки)и задължително спирала,понякога слагам и руш,защото лицето ми е светло и ако ми излезне някоя пъпчица фон-дьо тен(само тогава)..това е общо взето спирала,и руш най-често!

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    na 12..parvo karah samo na spirala,sega vklu4vam vsi4ko(bez o4na liniq 4e gi pravq mn krivi)...i tai...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Guest
    От 12 и то само гланц и спирала и ся само тва си слагам щото съм алергична към сенки руж и тем подобни мацотии просто кожата ми е мн светла(ама мн) и ми се получават едни малки пъпчици като обрив и така един или два пъти съм се мацотала с тея глупости и повече не!Щото по добре без нищо от колкото с тея пъпчици.

Guest
    Ами на 15 съм и не обичам да се мацам,слагам си фон дьо тен ам рядко (като имам някоя гадна пъпка та да я позалича,щот коректора свърши) и тва ше стане мнооооооооооооого рядко слагам си гланц,ам и той от време на време,не разбирам другите дет се гримират със 10000000000 тона,става едно голямо мацало,а като навършите 30-35 ше мязате на бабички

Ами аз обожавам да се гремирам същност да изглеждам добре то всяко момиче иска това де.Започнах да се гремирам от 12 години и то само с черно моливче гланц и спирала наистина още малка съм научена как се гремира заради курсовете по модели .Постепеноо вклъочих сенки(съвсем леки).Само в определени случей си слагам по силен грим хъм прибавих и очна линия руж и фондъотен .Смисъл не че имам нужда от последните две но все пак когото изгорях на морето фонтъдена не покри изцяло но поне малко залици белезите ми.

Аз съм на 15. Не се гримирвам и нямам намерение да го правя. Не ви разбирам за кво се мацате с тия гримове! Млади сте, хубави сте и за сега едва ли имате нужда... но като я карате така след време ще ви е срам да се покажете без грим, защото ще приличате на плашила. Да не говорим колко пари и време се губи с това...
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    На 17 съм и се гримирам веднъж на 2 месеца И то един грим- спирала и гланц. Имам хубава кожа и не виждам защо да се мацам. Млади сме,красиви сме .. и ако си мислите че като сложите 103103 неща по лицето си ставате по- хубави -Тц... в грешка сте.[/i]

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми аз съм на 13 и изобщо не се харесвам с грим! КАто си сложа спирала тя се размазва щото много ме сълзят очите и приличам на пребита...Дори и да е водоустойчива пак нещо не е както трябва... молив не ми харесва как ми соти, щото ме състарява с 10 години..абе, не се харесвам с грим!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    В КЪЩИ
    Цитирай Първоначално написано от EMILY the strange
    не 14 съм и не се гримирам
    kato ne se grimira6 za6to pi6e6 v taq tema
    ...AnD I'vE gOt AlL tHe SyMpToMs Of A gIrL wItH a BrOkEn HeArT...!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ми май на 13 първо с гланц

Град
    Dreamland Varna
    На 14 за първи път се намацах с фон дьо тен и си сложих спирала
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    Бургас
    Ми предполагам в началото на 13. Първо се почна със спирала.. после молив за очи.. иии най-накрая фон дио тени... глупости.. ама и на сегашната ми възраст не се плескам много..

На 13 години започнах да си слагам спирала и мацвах гланц понякога

Guest
    Аз съм на 14 и само от време на време си слагам гланц (безцветен или светлорозов, не в някви фрапиращи цветове), не помня кога започнах. Иначе много, много рядко използвам молив за очи, мисля, че за първи път си сложих в края на 6 клас. Просто не се харесвам нагримирана, приличам на к...ва, а и мисля, че изглеждам достатъчно добре в естественият си вид. Моят съвет към момичетата е да се харесват такива каквито са и да използват грим само ако НАИСТИНА имат нужда от него, т. е., за да прикрият някакви недостатъци; ИЗПОЛЗВАЙТЕ САМО ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ!!!
    Ако си купувате някви евтини боклуци и редовно се мацате с тях, скоро ще забележите, че кожата ви се изсушава и... абе вредни са!!! Демек внимавайте какво купувате!

Цитирай Първоначално написано от alice sw
    лятото преди 6-ти или 7-ми клас което значи 12 години някъде - първо с моливче за очи, после спиралка, после сенки, някви гланцове и последните 2 години се почнаха фон дьо тени, пудри и др подобни
    --> i as sam taka

Повече от фен
    Ами,не помня точно наколко год. съм била 5ти-6ти клас да съм била.Започнах със спирала и гланц(но гланца значително по-рядко).След това в седми клас не знам какво ме прихвана взех много да се "мацотам"(спирала,сенки и гланц..за мен това е много).Сега слагам само една спирала и толкова,може някой път и гланц,пък и като ме мързи нищо не слагам.На дискотека като съм,може и молив да добавя,за да си подчертая очите,но само до там,без фон дю тен-и,пудри и разните му работи там,съсипващи кожата! \/

Някъде след 6 клас отначало с черен молив, лек грим малко гланц или течно червило нз точно :P :P ааа сега слагам и по тъмни гримове
    Lubovta e nai-tragi4noto ne6to,koeto sa6testvuva na tozi svqt i v jivota.Lubovta e rojba na izmamata,rajda razo4arovanieto.Lubovta e uteha v bezute6nostta,edinstveniq lek sre6tu smarta,za6toto tq e neina sestra!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    sus vsi4ko,grimiram se.. neznam sif ot 6-7 godini,abe nz
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си