- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На Колко Години Започнахте Да....
Аз почнах да се гримирам на 12и с какъв кеф само си се мацах
, а сега (на 17 съм) почти не си слагам грим, защото ме мързи да го махам....пък и казват, че всекидневното гримиране състарява кожата
... затова избягвам
Изгори, за да светиш!
su6toto :P sega mn obi4am da se grimiram i dori nqkoi da kazvat 4e ot estestveno po hubavo nqma...ne etaka 6ot kat se pogledna s grim i posle bez ima OGROMNA RAZLIKA taka 4e az sum ZA GRIMA!Първоначално написано от alice sw
az sega sam na 14 po4ti,oba4e po4nah da se grimirvam nqkade na 12,v na4aloto na 6-ti klas...zapo4nah s spirala i nqkvi glans4eta,ama sq si se grimirvam s moliv za o4i,spirala,senki i po4nah i s fondioten,mnoo sajelqvam sega 4e sam zapoznala s fondiotena,6tot liceto mi sega e nqkvooo gadny,na dup4ici vse edno e stanalooo...:
И аз съм така.Понякога слагам коректор и малко пудра в/ху него само за участъците в ,които има нужда.Понякога слагам и гланц за устни.Първоначално написано от <black soul>
За мен е хипер тъпо да си слагаш фон дьо тен на 12,13,14Не знам де...ама на мен ми се струва странно
![]()
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
аз пък съм на 13 и още не се гримирам![]()
az pak sam na 16 i ne se grimiram... daje moliv ne slagam i se radvam na super koja i unikalno izla4vane... pusta moq skromnost![]()
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
На 14г. започнах.Предимно се гримирам с черен молив, спирала и малко гланц.
Но от време на време слагам очна линия,сенки,пудра(мн рядко)...зависи от случея
А вече до такава степен свикнах с грима,че не мога да се позная сутрин като съм без него и се погледна в огледалотоВсе едно е станал част от мен
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
На 12 почнах да се гримосвам(тая година).С спирала,молив за очи,гланц,понякога си слагам и сенки.
Emi az po4nah ot 6ti klas nqkude i se grimirah prosto bezumno.. sus senki rozovi,lilavi,sini i se macah po4ti do vejditehaha detska mu rabota.. Ina4e po natatuka po4nah da slagam po po malko moliv,spiralka malko..sa ve4e fondioten,pudra glancove takia ne6ta..no suvet kum momi4etata koito otskoro se grimirat ili 6te po4nat.. slagaite taka 4e da vi otiva i da pod4ertaete krasotata si,mnogoto grim ne te pravi po hubava
![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
мисля 4е на 13 години..със 4ерно молив4е и гланц,а сега слагам от време на време и сенки :P
от 9 клас започнах и то само със спирала и гланц.
Фон дьо тена, молива и сенките започнах да ги слагам едва към 12-и клас![]()
Гримирах се от 12 годишна някъде...след това спрях.Много ме дразни тоя грим...само да се пипнеш и се е размазалОсвен това не смятам,че толкова много ми трябва грим,харесвам се повече без...незнам защо
![]()
ем 6 клас кат ходех на диско се гримирах със сенки спиралала балапосле спрях да слагам сенки, после пак слагах и сега само спирала и черен молив
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ем сега съм на 14 без 2 месеца (точно). Почнах в края на 5-ти клас. В началото първо само гланц и сенки. Сега съм с молив, сенки, спирала и понякога фон дьо тен, ако имам някоя гадна пъпка.
![]()
Слава богу все още не съм почнал.
Аз явно съм ви какичка на повечето :P Но започнах на 12 с едни бели сенки и бепе просто УНИКАЛНо красивоСега не излизам от вкъщи без да съм си сложила фдт, пудра, перли или руж, спирала, червило и гланц. И най-интересното е, че понякога ме питат дали съм с грим, въпреки че съм се наклепотила с всичките тия неща. А за по-специални случаи слагам и сенки, молив за очи и очна линия.
ami o6te ot malka me vlekat grimovite i mnogo obi4ax da si lepam vsi4ko koeto nabaram ot 4antata na maika,ako tova se vodi za gremirvane na 4-5god....a ina4e ve4e po-seriozno na 12-13 sigyrno izpolzva mai senki,4ervilo,molivi...
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
на 13 години започнах да се гримирам..ама само с черен молив и след това почнах и със спирала и т.н. и са фондьотен,пудра,сенки и още сумати неща ама се случва мн рядко...най често си слагам по един черен молив,спирала и пудра и дотам![]()
Ах ако помня ма бях много малка . Слагах си от цветните детски спирали на Bondons и гланцове.
Ами може би във втори клас проимах първите си сенки и веднага почнах да ги използвам разбира се, и от тогава не съм спирала!
Много от малка. 10 годишна някъде![]()
На 12.Със черен молив,спирала и гланц.И сега така се гримирам,не си слагам сенки и други глупости.И то не се гримирам всеки ден,а когато не ме мързи...Само гланц си слагам винаги.
Аз започнах да си слагам гланцове 6-ти клас,а от 8-ми спирала и сенки.
debre 6te ni bie6 liПървоначално написано от Just_Be
![]()
![]()
ami az zapo4nah v sedmi klas spiralka i glanc posle po4nah s drugite fonduteni i takiva raboti no da ti kaja sajalqvam mn ama mn mn za6toto imah 4isto lice i se klepah s nai-razli4ni kofti matira6ti pudri i ela me vij sega
![]()
MNOGOP KASNO BQH PONE NA 15 I POLOVINA-16 maika mi ne mi dava6e,no i sega predpo4itam da ne se hlepq nosq ili samo o4na liniq ili samo moliv ili samo spirala samo ve4er si pozvolqvam po-tejak grim
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!