Хора вземете се в ръце бе ... Направо немам думи !!!! Вече почти няма пубер който да не е пробвал поне амфетки ... Камо ли за трева?!?! Мисля че това започва да се превръща в голям проблем,и всички ние го знаем само се заблуждавате "Това ще ми е последното парти! или пък "Ае за последно едно масе, и повече не" Наркотиците провалят човека!!! Аз лично съм го е изпитал на гърба си,но се осъзнах ! Виждал съм как за 1 бонбон са се разваляли дългогодишни приятелства! Надявам се да се замислите над това, което казвам защото и аз бях като вас ... 4 години се праих като ненормален с какво ли не (бонбонки,амфети,пикота,мас ета,гъбки) в един момент видях че съм се превърнал в 60 кг изпилено животно! Пиша това,защото знам,че има много хора които са така в момента и не го осъзнават ... Ходил съм по партита и партита ... бил съм на 100000 афтера и съм виждал какви ли не кривашки глупости ... Хора слушкайте си хаус като си искате ама недейте си изтезавайте човките и мозъците...Това вече не е модерно (макар и повечето да мислят че още е) и не слушайте аверите,че от това няма нищо да ти стане! ... Не съм взимал drugs от 8 месеца,тренирам на зала и се чувствам великолепно ... Естествено спрях да излизам с моите "ДРОГАри" и спрях да ходя много,много по партита ама сега се чувствам пълноценен! Та стига за мен. Исках да налея малку акъл в главичките ви (въпреки че знам,че няма да имам успех), но се замислете само за малко! Ходете на партита ама си пийвате,пафкайте ама не се правете с гадни синтетики и тфа е ... И нали знайте "I`m the VIP"