Цитирай Първоначално написано от tuka6na
Същата история.Не че нещо се е променило драстично от преди няколко годинки ,ама мога да кажа ,че и да друсам,това което ми се е случвало не вярвам да се повтори.Най-малкото знам кога да спра,че да не стане как не трябва.Тегавото е ,че отида ли на парти,купон,... ,където наркотиците буквално се раздават,то не виждам някой батко да обикаля с матерял и да зарибява техно/хаус фенките ( да кажем),а виждам някакви лапета,които Бога ми ,нито знам какво правят там,нито те май знаят,но видиш ли ,и мен ше изшмъркат ако им падне. Самата аз съм прекалявала доста,и продължавам с 'глупостоте' ...За това никога и не съм била моралист или нещо от сорта,но и никога не съм виждала подобно нещо.
Ама кво пък-хората от такива малки риби си 'вадят хляба'...
Верно на кой ли му пука,....че проблем се явява ,това е ясно.Да му мислят тия младежите 'отворени към нови неща'... ...
Е как бе пременило се е! С около 50 % са повече тия който взимат!! За лапетата си права дам, няма да забравя преди време ходих на едно парти и едно момиче идва при мен и я питам "Как е партито?" и тя ми вика "Мале остай много ма маже не мога да чуя музиката!! " Ми за ко ходиш на парти бе ??? Само за еуфориййката а?? Така,така продължавайте в същия дух, яжте си кетаминките и си кривете мутричките