Skullbreaker, мойто момче, много ти е грешна представата за Америка и за света като цяло. Недей да вярваш на всичко що си чул, видял и неразбрал. Да, наистина медицината няма да ти я признаят в Америка, но за другото ще ме извиняваш. Американците дават мило и драго за българите, защото знаят на какво сме способни. Там е разликата, че в Америка хората отиват да бачкат. Защо тук не бачкат? Как очакваш нешата да се оправят, при положение че всеки гледа да си плюе на петите и да бяга, включително и ти самия. България, това сме всички ние. И недей ми разправя на мене тия, че държавата е длъжна да оправя вашите бумащини. Аз през живота си не съм надраскала нито една стена, чин или каквото и да било. И моите родители не си плащат данъците, за да може с тия пари държавата да оправя свинщините, които вие, подрастващите оставяте след себе си.

Навсякъде по света човек може да намери реализация, стига да има нещо в главата и да може да се справя с положението. Да, в България също може да успееш, но е по-трудно. Щом искаш, избери по-лесния вариант. Махай се. И без това на България не и трябват хора, които хвалят чужда страна, осланят се на чужди идеи и чужди идеали!!!